>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

another 10 Euro no deposit to BossMedia

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Zobacz uwaznie na pierwszy post i kod bonusu
Rozmawiałem z Andym szefem LTDPoker i potwierdził, że to jego promocja. Kod nie ma tu znaczenia, ma pokazywać których graczy zwerbowało LTDPoker,a to że wybrali taki to dobry chwyt marketingowy.

B 28

badabum89

Użytkownik
Rozmawiałem z Andym szefem LTDPoker i potwierdził, że to jego promocja. Kod nie ma tu znaczenia, ma pokazywać których graczy zwerbowało LTDPoker,a to że wybrali taki to dobry chwyt marketingowy.
Widocznie, zle sie z nim dogadales. LTD prowadzi promocje ilus tam ojro na Axxo, ale trzeba wykonac pewne kroki, zeby otrzymac ta kase.
Ta tutaj promocja jest z Axxo, chyba ze Andy jest (...) - nie pisze dalej, bo wlasnie mi sie przypomnialo, ze Axxo chyba nalezy do LTD :-D rozmawialem ostatnio na live supporcie i zachecano mnie do rejestracji, ale nie wiem czy Axxo nalezy do LTD, czy promocje poprostu tam maja

schu 0

schu

Użytkownik
dostal ktoss ten hajs?
po tygodniu od zarejestrowania pytalem na livechaci to babka powiedziala zeby pisac na mail, wiec tak jakby slyszala o promo

zdebus 55

zdebus

Użytkownik
wkoncu napisalem im na live chatcie i po 30 min pisania po ang okazalo sie ze koles obslugujacy mnie to polak i calkiem przyjemnie sie rozmawialo bonus przyznano po 1 min od napisania ;D ????

kobebrylant8 15

kobebrylant8

Użytkownik
Mi natomiast na live czacie, powiedzieli zebym sie kontaktowal przez email z axxo poker, i ze powinienem byc wdzieczny ze wogole mi pomaga ( dodam ze rozmawialem z pania Justyna - rowniez po polsku) dajac mi adres email.
Powiedziala ze ciagle ktos pisze o tego &quot;nieszczesnego&quot; bonusa, ze maja juz tego dosc (LOL).
Po czym momentalnie sie rozlaczyla ( LOOOL)

Do góry Bottom