T 0 tlame Użytkownik Lipiec 18, 2018 #1 Witajcie. Słuchajcie poszukuję firmy, strony, gdzie mógłbym znaleźć transport z Polski do Anglii na drugą połowę sierpnia. Polecicie coś?
Witajcie. Słuchajcie poszukuję firmy, strony, gdzie mógłbym znaleźć transport z Polski do Anglii na drugą połowę sierpnia. Polecicie coś?
S 0 skorumpowany Użytkownik Wrzesień 17, 2018 #2 Ja Ci mogę polecić firmę Fabisiak. Podróżowaliśmy z nimi kilka razy i trzeba przyznać, że wszystko było tak jak trzeba. No i rzecz jasna - cena, również była jak najbardziej odpowiednia.
Ja Ci mogę polecić firmę Fabisiak. Podróżowaliśmy z nimi kilka razy i trzeba przyznać, że wszystko było tak jak trzeba. No i rzecz jasna - cena, również była jak najbardziej odpowiednia.
124 orzelasty Użytkownik Kwiecień 9, 2019 #3 A nie lepiej zarezerwować teraz bilet na samolot i lecieć za grosze? Chyba że latanie nie wchodzi w grę.
A nie lepiej zarezerwować teraz bilet na samolot i lecieć za grosze? Chyba że latanie nie wchodzi w grę.
115,6K p.bukmacher Użytkownik Kwiecień 25, 2019 #4 Najlepiej samolotem, jechałem 2 razy autem do UK i jest tragedia. Samolot zamawiasz sobie lecisz 2h i jestes w UK a mozna naprawdę tanio kupic bilet.
Najlepiej samolotem, jechałem 2 razy autem do UK i jest tragedia. Samolot zamawiasz sobie lecisz 2h i jestes w UK a mozna naprawdę tanio kupic bilet.