>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar krajowy Anglia FA Cup 2024/2025

ibis 1,7M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2025-02-21 o 10.37.51.png

Nie masz konta w Betfan, nic straconego - załóż je z kodem FORUMBUK wchodząc na betfan.pl lub klikając w baner i odbierz bonus 200% do 400 PLN1000x200.png

fazer77 6,2K

fazer77

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia Puchar FA
Godzina: 18:45
Spotkanie: Manchester City - Plymouth Argyle
Typ: Manchester City handicap (-2,5)
Kurs: 1,65
Bukmacher: superbet
Analiza:

Przed nami mecz Pucharu Anglii, jest to jedyne trofeum o które może jeszcze powalczyć w tym sezonie City. Jest to mecz 1/8 a więc stawką jest ćwierćfinał, Plymouth w poprzedniej rundzie sensacyjnie pokonało Liverpool, ale drugi raz to się nie wydarzy, po 1 City gra u siebie, nie zlekceważy tak rywali jak Liverpool, mają coś do udowodnienia w tym sezonie po wielu porażkach, uważam , że podejdą do tego meczu zmotywowani od początku, dlatego też rozważałem h-1,5 do przerwy, ale do konkursu daję jak wyżej. W poprzednim meczu City pokonali na wyjeździe Tottenham, więc forma nie najgorsza, morale poszły w górę. Jeśli chodzi o puchar Anglii grali u siebie w 1/32 i wygrali mecz z czwarto ligowym zespołem 8-0. Teraz spodziewam się co najmniej przewagi 4 goli. Plymouth zajmuje 22 miejsce w Championship, jeśli chodzi o wyjazdy w tej lidze to zajmują ostatnie miejsce nie wygrywając żadnego meczu! mając bilans 5 remisów i 12 porażek. City u siebie w ostatnich meczach pomijając Liverpool pokonało 4-0 Newcastle , 3-1 Chelsea czy 4-1 West Ham więc grają dobrze. Podsumowując uważam, że City bez problemu przejdzie do następnej rundy pokonując gości przewagą minimum 3 goli.

arass1 501,7K

arass1

Użytkownik
Rozlosowano ćwierćfinałowe pary Pucharu Anglii:
  • Fulham - Crystal Palace
  • Preston North End - Aston Villa
  • Bournemouth - Manchester City
  • Brighton & Hove Albion - Nottingham Forest
Mecze tej fazy Pucharu Anglii mają się odbyć w ostatni weekend marca.

Otrzymane punkty reputacji: +896
ibis 1,7M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2025-03-17 o 14.25.29.png

Nie masz konta w Betclic, załóż je z kodem FORUMVIP lub klikając w baner i graj cały czas bez podatku na wszystko!1000x200.jpg

versa 781,7K

versa

Typer
Brighton - Nottingham
Nottingham strzeli gola
Fortuna @1.42

Moja pierwsza myśl na to spotkanie : Nottingham do przerwy i remis na koniec spotkania - kurs 13.50..
Moja druga myśl : Nottingham strzeli w obu połowach - kurs 5.30..
Finalnie zdecydowałem się zaproponować typ bezpieczny na to, że Nottingham strzeli chociaż jednego gola po niskim kursie, koniec miesiąca, nie będziemy szarżować 😀
Brighton trafiło conajnniej gola w 8 z 10 ostatnich spotkań, natomiast Nottingham strzelał conajnniej jednego gola również w 8 z 10 ostatnich spotkań, dwa ostatnie bezpośrednie starcia to również trafienia drużyny Nottingham, ba ostatni ich bezpośredni pojedynek (1.02) Nottingham wygrało aż 7:0 u siebie, ciężko wyobrazić mi sobie scenariusz, w którym sensacja aktualnego sezonu Premier League nie strzela chociaż jednej bramki, mimo że to puchar. Warto wspomnieć, że w 4 z 5 bezpośrednich starciach Forest strzelało przynajmniej jednego gola.

Do góry Bottom