>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Anastazi

Status
Zamknięty.
greenvoice 13,1K

greenvoice

Administrator
Członek Załogi
Czy ten typ coś do Was wypisuje?
Dostaje mnóstwo spamu o tym, że Szakal to oszust, naciągać itd - jakaś drama:

Panowie z tytułu są oszustami i ktoś im tu pomaga i kryje nawet Gawronixowi

Ktoś mu ma forum ewidentnie pomaga i usunął jego post bez bana ale mam screen
http://i67.tinypic.com/2i0tdzm.jpg

Obaj są z jednego miasta (Siedlce woj mazowieckie) ustaliłem to i od 10 lat wybrali sobie sposób na życie oszukiwać dzieciaków na nic nie warte typy po 40 pln bo uczciwie na sprzedaży typow nie zarobią bo jak oni typują, do roboty lewi a liczą na darmowy hajs w sieci

AkaShakal po założeniu konta w 2009 roku bodajże sam z 50 multi kont bił sobie repute, zwykły scamer i się tylko u Was promuje i niby pilnuje porządku na forum swoimi donosami a tu chodzi jak ktoś go zdekonspiruje to on jest zły

On nie jest uczciwy, a czy Wy jesteście uczciwi ? Raczej też nie !
I jeszcze więcej tego typu wiadomości &quot;demaskujących&quot;.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
To jakaś płotka. Zbanowaliśmy go z Maćkiem, bo kombinował, zakładał mnóstwo nowych kont i pomimo ostrzeżeń dalej to robił. W końcu pojawił się ten post ze skrina, że to ostatni wpis na forum.
Z tego co wiem to przeniósł się na be.tsample.
Aka shakal raczej nie ma z nim spółki, bo sam na niego nadaje. Pozwolę sobie wkleić pw, bo jesteśmy w swoim gronie.
O Gawronixie i paleniu przez niego dopalaczy z gimbusami mógłbym Ci napisać elaborat, on nawet był na odwyku, ale to zupełnie już dział zamknięty. Zabawne jest czasami jak ktoś struga eksperta z siebie, a znasz go z realu i wiesz, że w wieku 27 lat mieszka z matką, nie pracuje, wyrzucili go z pracy, jest ćpunem i zagorzałym hazardzistą z kredytami , mniejsza oto.
Dziś chyba po raz kolejny próbował założyć konto, ale prędzej czy później i tak odpuści. Od początku jego istnienia na forum zamysłem było kombinowanie - jakieś doładowania, typy etc.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom