// Tyle lat w "branży" bukmacherskiej a można odnieść wrażenie, że jestem zupełnie zielony w tym co robię.. Dublowanie typów, taśmy, chęć jak najszybszego odegrania się - podręcznikowe i karygodne błędy. Podobno człowiek uczy się na błędach, najlepiej swoich, ale ile razy można powielać te same błędy? Zawieszam typowanie, czas znaleźć zajęcie dające pewniejszy dochód. Do bukmacherki pewnie wrócę, choć bardzo wątpie, że jeszcze w tym roku.
Wracam, bukmacherka nie daje o sobie zapomnieć, co więcej można powiedzieć, że sama zachęca do grania - w weekend wygrałem taśmę o kursie ponad 700, niestety tylko za 2 zł, ale mimo to robi wrażenie:grin: Założyłem konto w Pinnacle, tak więc do dzieła:
Arsenal FC - Everton FC 1 1.5
Liverpool FC - Queens Park Rangers 1 1.28
Toulouse FC - Evian Thonon Gaillard FC 1 1.7??
AZ Alkmaar - De Graafschap 1 1.12
Swansea City - Fulham FC obie strzelą 1.91
Wolverhampton- Chelsea Wolverhampton więcej fauli @ 1.85
buk:Expekt
stawka:8j6.8j #82 Chelsea wygra obie połowy @4.2
buk: expekt
stawka:1j
Nowy rok, nowe nadzieje. Typ na faule to jakiś noworoczny prezent od buka, ja pobieram i gram grubo.
//E: bilans dnia 5.8j
#87 Bhupathi M./Bopanna R. - Malisse X./Skupski K. 2:0 w setach @1.8
stawka: 4j bah
#88 Y. Wickmayer (-3.5) vs S. Errani 1 @1.92
stawka: 1.5j
pinnacle
#89 C. Mchale vs S. Kuznetsova 1@ 2.61
stawka: 1j
pinnacle
//podbijam stawkę do 4j na debla - nie może być ciągle czerwono.
//E2: A jednak...Hindusi przespali pierwszego seta i znowu czerwono. Na szczęście większość strat odrobiona na live.
Bhupathi/ Bopanna v Beck/ Wawrinka 2:0 w setach @2.2
stawka: 4j4.8j
bet365
Tym razem powinno się udać - Stan i Beck grają dziś single, Hindusi się rozkręcają więc...