>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Analiza

kangur-60259 72

kangur-60259

Użytkownik
No głównie piłka nożna.
A jeśli ktoś chce zacząć obstawiać jakąś dyscyplinę od zera, to co powinien zrobić? Np ja nie interesuje się zbytnio NBA i tenisem, ale słyszałem, że to zawsze dużo łatwiej przewidzieć.

maciek1530 0

maciek1530

Użytkownik
No głównie piłka nożna.

A jeśli ktoś chce zacząć obstawiać jakąś dyscyplinę od zera, to co powinien zrobić? Np ja nie interesuje się zbytnio NBA i tenisem, ale słyszałem, że to zawsze dużo łatwiej przewidzieć.
Tenis to owszem, ale NBA? Tam zdarza się dużo niespodzianek. Jeżeli chcesz się nauczyć podstaw danej ligi, czy sportu, na początek musisz oglądać dużo meczy, szukać informacji, czytać newsy, ciekawostki. Poznać styl zawodników czy drużyn. Nie zaszkodzi też zaznajomić się z tym, co działo się np. w ostatnim dziesięcioleciu. To tak ogólnie napisałem ????

kangur-60259 72

kangur-60259

Użytkownik
Prawdopodobieństwo głównie. Tamte rzeczy też możesz omówić jeśli wiesz coś na ten temat. Ogólnie zastosowanie majcy w bukmacherce, najlepiej na przykładzie piłki nożnej.

maciek1530 0

maciek1530

Użytkownik
Prawdopodobieństwo głównie. Tamte rzeczy też możesz omówić jeśli wiesz coś na ten temat. Ogólnie zastosowanie majcy w bukmacherce, najlepiej na przykładzie piłki nożnej.
Jest kilka stron, np. Vitisport, która hurtowo oblicza wyniki spotkań, biorąc pod uwagę tabele, mecze u siebie i na wyjeździe, strzelone gole, formę w ostatnich meczach, itd. Nie jest to jednak 100% trafnych typów. Można prawdopodobieństwo obliczyć samemu biorąc pod uwagę te same czynniki. Po prostu szacujemy, ile procent damy na drużynę z danego zdarzenia. Różnica jest taka, że na tej stronie główną wagę przywiązują do np. jednej ze statystyk, a typerzy uważają za ważniejsze inne statystyki. W typach dnia wiele osób korzysta ze statystyk, poczytaj sobie i samemu wyrób sobie zdanie, które statystyki są ważniejsze. Ważne, żeby to przynosiło zyski. Co do systemów, również na forum można o tym dużo przeczytać w dziale o tym samym tytule ???? Pozdrawiam.

klammer 0

klammer

Użytkownik
Wg was można dokonać skutecznej analizy nie oglądając żadnego meczu drużyny? Korzystacie z matematyki przy analizie? Jeśli tak to jak? ;)
Ja wlasnie tak robie i jestem na plusie od 8 miesiecy a gram codziennie, dzien w dzien. Czytajac niektorych mozna pomyslec ze ich analizy zawsze sa trafne ale wystarczy poczytac dzial &quot;typy z analiza&quot; a nastapnego dnia sprawdzic wyniki i sie okaze ze wiekszosc tych analiz byla albo nietrafiona albo mimo dobrej analizy mieli pecha. Dlatego ja nie robie zadnych analiz z kosmosu typu &quot;ktoremu zawodnikowi urodzilo sie dziecko albo ktory jadl wczoraj kaszanke na kolacje&quot; Wybieram gotowe typy pewniaki i wstawiam je do mojego 100% systemu.

chaos666 0

chaos666

Użytkownik
Ja wlasnie tak robie i jestem na plusie od 8 miesiecy a gram codziennie, dzien w dzien. Czytajac niektorych mozna pomyslec ze ich analizy zawsze sa trafne ale wystarczy poczytac dzial &quot;typy z analiza&quot; a nastapnego dnia sprawdzic wyniki i sie okaze ze wiekszosc tych analiz byla albo nietrafiona albo mimo dobrej analizy mieli pecha. Dlatego ja nie robie zadnych analiz z kosmosu typu &quot;ktoremu zawodnikowi urodzilo sie dziecko albo ktory jadl wczoraj kaszanke na kolacje&quot; Wybieram gotowe typy pewniaki i wstawiam je do mojego 100% systemu.
Nic tylko pogratulować pewniaków i 100% systemu✅, tylko jeśli by tak było to byś jeździł po Dubaju bugatti veyron i mieszkał w obrotowym hotelu:]
BTW: gratulucje:grin:
http://www.google.pl/images?q=bugatti+veyron&amp;oe=utf-8&amp;rls=org.mozilla:pl:eek:fficial&amp;client=firefox-a&amp;um=1&amp;ie=UTF-8&amp;source=univ&amp;ei=5Hk9TIPmCoTfOLnM6KcP&amp;sa=X&amp;oi=image_result_group&amp;ct=title&amp;resnum=1&amp;ved=0CCIQsAQwAA

klammer 0

klammer

Użytkownik
Pewnie bym i jezdzil gdyby sie w Polsce nie trzeba bylo czaic z wygranymi u bukmacherow internetowych, jak wymysle jak to wyplacic to pewnie tak bedzie, narazie to jest moje jedyne zmartwienie bo grajac tym systemem nie mozna przegrac. W najgorszym wypadku przy przegranej jednego zakladu wychodze na 0 ale nigdy nie mam minusa.

Do góry Bottom