>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Analiza

Q 0

qwerty2882

Użytkownik
Nie wiem czy taki temat juz się pojawił na forum ale postanawiam go założyć.

Wielu z nas zapewne ma gorsze i lepsze dni w bukmacherce.Jedni z tego żyją inni grają dla zabawy a jeszcze inni dla emocji i dla hazardu.Jednak aby &quot;coś&quot; wygrac należy dobrze wybrać dane spokanie.Mając na myśli &quot;dobrze wybrać&quot; myśle tu o analizie.Jedni patrzą tylko na tebele inni na składy,jeszcze inni na formę zespołu.Ale zdarzają się tacy co nic nie analizują &quot;jak ma wygrać to wygra&quot;.Wiec moje pytanie tu sie nasówa takie:

Co sprawdzacie zanim wybierzecie dane zdarzenie,?jakie strony odwiedzacie(mowie tu głównie o piłce nożnej)?,na co zwracacie szczególną uwagę,co was przekonuje żeby dać/nie dać to zdarzenie.

Myślę,że taki temat może pomóc wielu osobom.
Mam nadzieję,że będzie tu dużo chetnych do dyskusji,do przekazania własnych spostrzeżeń,doświadczeń,pomysłów.Możemy sobie tylko pomóc.

Jako,że ja zakładam temat powiniem rozpocząc dyskusję,jednak jestem amatorem,gram dla zabawy,za małe pieniądze.Jedyne na co patrze to czasem na tabele i formę zespołu.Głównie dowiedziam fora i z tamtąd pobieram typy.

B 4

bongo84

Użytkownik
im wiecej wiesz tym latwiej oszacujesz prawdopodobienstwo. Tylko nie zawsze czas pozwala na przeanalizowanie wszystkiego bo mozna przeanalizowac wszystko lacznie z sedzia pogoda itp

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Przede wszystkim powinieneś sprawdzać osłabienia w obu drużynach, aktualną formę, H2H, i patrzeć na to czy drużyna woli grać na wyjeździe czy u siebie, bo to często pomaga, to tak w wielkim skrócie.

K 0

kowal90

Użytkownik
Witam
Ja rowniez podpisuje sie pod kolega z prosba o dostarczenie dobrych stron z analizami.
TO znaczy takie dokladniejsze w ,ktorych jest zawarta spora dawka faktow.

lancev 984

lancev

Użytkownik
Jeżeli chodzi o piłkę nożną to wchodzisz w google i wpisujesz &quot;kraj soccerway&quot;, np &quot;Polska soccerway&quot;, wybierasz mecz, którym jesteś zainteresowany i masz mecze drużyn, tabele, średnie strzelonych goli, h2h, w bardziej znanych ligach wiemy nawet kto jest kontuzjowany. Serwis jest bardzo dobry, obejmuje nawet ligę Jordanii. ;) Często z niego korzystam by dowiedzieć się o wynikach i aktualnych zdarzeniach w danej lidze.

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Co do stron ze statystykami to oczywiście soccerway.com, betexplorer.com, goal.pl (zapowiedzi najbliższych spotkań, różne informacje ze świata piłki nożnej), oficjalne strony klubów.
Typując mecze ostatnio dużą uwagę zwracam na wahania kursów. Jeżeli kurs na daną drużynę idzie w górę to odpuszczam. Może i to głupie, ale coś w tym jest, gdyż często gdy kurs na drużynę spada to wygrywa i odwrotnie. Po za tym według mnie nie gra się na przełamanie.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
co do tej strony soccerway.com to wcześniej jej nie znałem, dziś tam zajrzałem i odrazy przypadła mi do gustu, wszystko przejrzyste, informacje o osłabieniach, informacje kto będzie arbitrem głównym i asystenci
dzięki i polecam

bohunnn 0

bohunnn

Użytkownik
Powiem jak ja robie, najlepiej jest grac single. Wtedy staraj się dowiedziec wszystkiego na temat drużyny. Forma, skład, sytuacja w druzynie, postawa zawodników, motywacja. Przy dobrej i wnikliwej analizie mozna osiągnąc naprawdę dużą skutecznośc

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Witam
Ja rowniez podpisuje sie pod kolega z prosba o dostarczenie dobrych stron z analizami.
TO znaczy takie dokladniejsze w ,ktorych jest zawarta spora dawka faktow.
na forum jest tyle dział poddziałów itp że prawie zawsze do wszystkiego każdy coś konkretnego napisze. no chyba że szukasz konkretnych analiz do ligi Chińskiej czy coś to raczej ciężko będzie ????

a i najlepsza analiza to własna analiza. poźniej pretensje ma się tylko do siebie:razz:

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
na forum jest tyle dział poddziałów itp że prawie zawsze do wszystkiego każdy coś konkretnego napisze. no chyba że szukasz konkretnych analiz do ligi Chińskiej czy coś to raczej ciężko będzie ????

a i najlepsza analiza to własna analiza. poźniej pretensje ma się tylko do siebie:razz:
analizy na tym forum opierają się głownie na statystykach, co chyba nikomu potrzebne nie jest.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Tutaj się głęboko mylisz w wielu działach są analizy które nie tylko składają się ze statystyk lecz braki kadrowe itd. Proponuję bardziej przyjrzeć się tematom gdzie znajdują się analizy a potem pisać takie bzdury.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
analizy na tym forum opierają się głownie na statystykach, co chyba nikomu potrzebne nie jest.
no o Chińskiej lidze to na pewno opierają się na statystykach. to chyba inne działy przeglądasz albo czytasz nie to co trzeba bo jest na forum &quot;kilka&quot; osób co znają się konkretnie na tym co piszą czy to z siatki , czy kosza , czy nożnej. Ostatnio nawet zaglądam codziennie do działu krykiet bo jest tam pewien user który mimo iż sam pisze to analizy ale widać że się zna na rzeczy.

V 0

viadro

Użytkownik
ja ostatnio trzymam się zasady grać tylko na gospodarzy i jakoś puki co idzie gdyż wiadomo powszechnie że swoje boisko to już jest dość duży atut. a wpadłem na ten pomysł przez nudę i przeglądająć livescory i zauważyłem, że więszkość wyników to jednak są typy na 1. do analiz i statystyk polecam od siebie stronkę http://www.vitisport.cz/ bardzo dobra wg. mnie, ładnie wykonana i łatwo się po niej poruszać.

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
up
rozumiem że chodzi ci o piłke nożną ;) Takie granie nie jest kompletnie bez sensu, bo sa ligi np austriacka gdzie gospodarze wygrywają 50%&lt; swoich meczów. Z drugiej strone zobacz jakie kursy masz na gości.;) dajmy na to prosty przykład, kiedy taki Real gra ze średniakiem na wyjeździe to masz kursy 1,40-1,50 a u siebie 1,2-1,3. Na angielkich forach bukmacherkich to sie nazywa &quot;edge&quot;;), że grając takie mecze to buk ma nad tobą przewage, bo żeby wygrac np 100PLN musisz trafić zdecydowanie częściej, a niespodzianek nie możesz wykluczyć.;)

legrand 82

legrand

Użytkownik
kiedy taki Real gra ze średniakiem na wyjeździe to masz kursy 1,40-1,50 a u siebie 1,2-1,3. Na angielkich forach bukmacherkich to sie nazywa &quot;edge&quot;;), że grając takie mecze to buk ma nad tobą przewage, bo żeby wygrac np 100PLN musisz trafić zdecydowanie częściej, a niespodzianek nie możesz wykluczyć.;)
Bardzo mądrze napisane fabregas.

Dla mnie kompletnym bezsensem jest granie takich właśnie kursów i szkoda czasu na ich&quot; niby analize&quot; .Lepiej brać pod uwage drużyny ze środka tabel ligowych-kursy na wygranie przez taką drużynę meczu oscylują w granicach 1,80 do 2,10 a szansa na to że wejdzie jest w granicach 56%-60%, a na taki kurs 1,30 szansa ta wynosi 75%.

I tak jak napisał fabregas-by wygrać 100zl na takim kursie trzeba go puścić 3 razy po 100.I dając przyklad z wczoraj-taka Chelsea lub Levercusen.Niby tacy faworyci i lipa-psują prawie wszystkie kupony.A wystarczy przeanalizować średniaka i kupon wchodzi.
Tu daje przykład

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
I tak jak napisał fabregas-by wygrać 100zl na takim kursie trzeba go puścić 3 razy po 100.I dając przyklad z wczoraj-taka Chelsea lub Leverkusen.Niby tacy faworyci i lipa-psują prawie wszystkie kupony.
wczoraj, ani Chelsea ani Leverkusen niebyły faworytami zwłaszcza CFC widać było po meczu z Interem że chłopaki z Londynu maja dołek, a Niemcy też ostatnio mają skłonność do remisów

wydaje mi się że mecze po kursie około 2,0 najlepiej stawiać na gości bo z uwagi na mecz na wyjeździe bukmacher zaproponuje nam odpowiedni kurs, a do tego w większości przypadków będzie to silniejsza drużyna, do tego odpowiednia analiza i sukces gwarantowany,

kangur-60259 72

kangur-60259

Użytkownik
Wg was można dokonać skutecznej analizy nie oglądając żadnego meczu drużyny? Korzystacie z matematyki przy analizie? Jeśli tak to jak? ;)
Czy można dokonać dobrze analizy znając tylko j. polski (bo z tych egzotycznych lig mało jest stronek po PL, albo w ogóle nie ma).

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Zależy co chcesz obstawiać jaki sport itp.

Ja tam np PLKK interesuje się od strony bukmacherskiej, ale i kibicowskiej, wiem generalnie co się dzieje w niej, więc czasem nie oglądając spotkań jestem w stanie powiedzieć jak się mecz ułoży.

Do góry Bottom