Jordan-Thompson 1,53
peffka na poczatek.. TKO
Semerzier-Pineda 1,62
kompletne rozczarowanie Murzynem...
ako 2,50
bet365
stawka 2/10
Thompson to byly strongmen a tacy nie powinni walczyc w
mma o czym moglismy sie przekonac na naszym podworku. Jest to zawodnik bardzo niechlujny i trzeba jasno powiedziec ze w porownaniu do
UFC to jest amatorem. Jordan to troche anonimowy zawodnik dla mnie musze przyznac ale szczeke ma wytrzymala.
Semerzier brazowy pas w bjj, wygrana w
UFC z Caceresem, przegrana ze Swansonem wstydu mu nie przynosi, w WEC srednie wyniki. Pineda niedawno pokonal Schilinga w
UFC on FX 1. Przedtem nie walczyl tak naprawde z nikim godnym uwagi i notował porazki. Czarnoskory zawodnik z Miami powinien dac sobie z nim rade.
Johnson-
McCall ????????????
ale skandal.. w 3 rundzie Johnson nie istniał, a dwie pierwsze wyrownane a oni myla wyniki.. w dodatkowej by go Wujek zniszczyl !!! jeszcze w bet mam zaklad przegrany i musze domagac sie zwrotow... ZWROT
3,75
Bet365
2/10
Nie jestem zwolennikiem Demetriousa i chyba nigdy nie bede. Moze przez to ze niespodziewanie wygral z Torresem ktorego daze sympatia. Piatkowa walka jest to jakby walka polfinalowa. W drugim polfinale walcza Benavidez i Urushitani.
Kursy troche dziwia i sa oszacowane chyba wlasnie przez walke z Torresem. Widze tutaj value na Uncle Creepy. Johnsona predkosc i doswiadczenie maja tutaj bardzo istotna role ale McCall dysponuje rowniez mocnym uderzeniem. No i jak go nie lubic za akcje z wąsami na wazeniu.
Alves-Kampmann
wygrane 2 rundy i nagle gilotyna Kampmanna...
1,72
bet365
stawka 3/10 (3,3/10)
Typ zagralem pare dni temu i teraz dochodza znowu jakies dziwne informacje po wazeniu ze Alves przytyl 12 kg przez 3 h. Wydaje mi sie to fakiem zrobionym na potrzebe jeszcze wiekszego rozreklamowania walki i przystaje przy typie mimo ze kursy zaczely rosnac. Ponizej analiza napisana pare dni temu:
Kursy na Alvesa juz leca wiec jak ktos chce radzilbym grac teraz bo to 1,8 jest atrakcyjne na Alvesa. Kampmann zostal trafiany i raniony przez Storego(ta walke wygral) i przez Sancheza (przegral) ale jakos z tego wychodzil. Kampmann jest lepszym puncherem ale to chyba jedyne w czym przewyzsza przeciwnika. Alves ma mocne kopniecia i silna lewa reka. Walka powinna byc wyrownana z przewaga Brazylijczyka.
McGee-Philippou
1,90
Bet365
2/10 (2,2/10)
Daze sympatia The Crushera i stad ten typ. Niebieski pas w bjj, czarny w karate. McGee wygral TUF 11 co mowi samo za siebie, do tego 2 pewnie wygrane walki w
UFC. Philippou kelnerem nie jest ale w porownaniu z McGee wypada dla mnie blado.Cypryjczyk przegral w 1 walce w
UFC z Catone, potem 2 zwyciestwa z Rivera i Hammanem. Prawda jest taka ze jesli Philippou nie znokautuje McGee to na punkty przegra. Po takim kursie pobieram The Crushera !
Te-Huna-Rosa 1,30
Noke-Craig 1,40 ????
brak słów...
ako 1,81
stawka 5/10
bet365
Te Huna na wazeniu wygladal wietnie w przeciwienstwie to Rosy. Tutaj nie powinno byc niespodzianki. Nowozelandczyk ktory mieszka na stałe w Australii z dopingiem publicznosci powinien dac sobie rade. Wygrywal z Pokrajacem czy Peroshem a wiec z takim Rosa musi szybko sie rozprawic. Stawiam na nokaut. Rosa przegral z Beltranem a wiec mamy tuta idealne porownanie a Te Huna posiada mocniejsze uderzenie.
Noke dostal idealna walke na zapomnienie o porazce z Hermanem. Craig nie ma argumentow do przeciwstawienia sie Australijczykowi.
Benavidez-
Urushitani
7,00
stawka 0,5/10
bet365
W
mma moze sie wszystko zdarzyc a tutaj mimo ze Benavidez jest wyraznym faworytem to taki kurs to mimo wszystko value. Japonczyk to nie kelner, walczyl w Shooto wiec cos musi potrafic. A nóż bedzie niespodzianka. Dla emocji.
edit:
McGee-Philippou
fight to go the distance NO
2,55
stawka 2/10
unibet
McGee-Phillipou
over 1,5 round
1,57
stawka 3,5/10
bet365
Bez analizy bo to bardziej surebet niz typ. Jesli walka bedzie dluzsza niz 7,5 minuty a krotsza niz 3 całe rundy to typ wchodzi w 2 strony i mamy kasiorke. Jesli jednak bedzie ponizej 7,5 minuty to jestem minimalnie stratny a jesli zakonczy sie decyzja to wychodze na zero.
BEZ KOMENTARZA !!!!!!Takiego czegos jeszcze nie mialem.. cała gala beznadziejna, typersko tragedia.. Chyba trzeba odpuscic takie grube granie
UFC bo ostatnio dzieja sie dziwne rzeczy.
2012
STYCZEŃ 21,7j.
LUTY 55j.
MARZEC 4,8j. -w przyrodzie tak jest.. wczoraj łatwo przyszlo dzisiaj łatwo poszlo. Marzec zaczynamy od poczatku.