>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Analiza to podstawa ! - biegi narciarskie, żużel, sporty walki i inne od Soltysiao

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Od jakiegos czasu probuje ponownie sil w noznej w czasie gdy nie ma biegow a oferta na ufc nie rozpieszcza i jakotako to wychodzi a wiec poki jestem na plusie z noznej to probuje dalej małymi stawkami :
Lyon-APOEL+1 ZWROT
2,10
bet365
stawka 1/10
APOEL strzeli ⛔
2,00
bet365
stawka 1/10
Lyon-APOEL ⛔
6,00
bet365
stawka 0,5/10

Bardzo spore value na APOEL ktory byl rewelacja rozgrywek na jesien. Wygral grupe gdzie byly mocne druzyny takie jak Porto, Szachtar czy Zenit. W eliminacjach szczesliwie pokonał Wisłe a mozna pomyslec ze gdyby nie bramka 2 minuty przed koncem caly ten sen by sie nie ziścił. APOEL charakteryzuje sie bardzo rozsadna gra w defensywie i przemyslanych akcjach ofensywnych co sie wiaze z bardzo wyrownanymi meczami z ich udzialem (duzo remisow itp). Ostatnio Lyon w lidze radzi sobie slabiutko. Porazka u siebie z Caen 1-2, remis z Marsylia, wygrana 3-1 ze slabym Dijon i porazki z Valenciennes i Montpellier. Na ostatnich 10 meczy w lidze tylko w 2 Francuzi utrzymywali czyste konto. APOEL stac na strzelenie bramki i sprawienie niespodzianki.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Leverkusen-Barcelona
Barca over 67% posiadania ✅ peffka...
1,85
betsafe
stawka 4/10
Ciekawy bet proponuje betsafe. Valencia grajac z Leverkusen uzyskiwala 60% nie bedac az takich hegemonem pod tym wzgledem jakim sa Katalonczycy. Podraznieni po porazce z Osasuna raczej nie beda odpuszczali Niemcom dzisiaj meczu co sie wiaze z utrzymywaniem pilki przy nodze i ciaglymi atakami. Barca na Santiago Bernabeu uzyskala prawie 70% posiadania a nie porownujmy Realu do Leverkusen..
✅3,4j.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Expekt Bayer under 34.49 %, więc odrobinę korzystniej. Później do usunięcia
Korzystniej ale typ wszedł jak w masło i tak.
Troche pobawilem sie z nozna, po 2 dniach trzeba dac sobie spokoj bo grajac na mecze kto wygra daleko sie nie pociagnie. Jak nozna to tylko posiadanie, kartki albo rogi... nic wiecej ;).
PODSUMOWANIE :
2011 : ✅(24,9j)

2012
STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅24,1j.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Turniej w Doha raczej nie charakteryzuje sie wałkami i mam nadzieje ze takowe jutro nie beda mialy miejsca..
Kerber-Pironkova 2-0 ⛔
2,00
stawka 1,5/10
bet365
Kerber forma wybitna, skazywana na porazke dzisiaj z Lisicka z powodu zmeczenia a o tym mowy byc nie moglo bo nawiazala rowna walke. Pironkova o klase slabsza, przegrala w tym roku juz z inna Niemka Goerges 2-0 a wiec z Kerber tym bardziej..
Kerber-Pironkova 1,40 ⛔ trzeba bylo pizdo skreczowac jak sil nie mialas...
Azarenka-Barthel 1,12 ✅
Bartoli-Medina 1,35 ✅
ako 2,12
stawka 2,5/10
betsafe
O Kerber napisalem powyzej, Azarenka niedawno rozklepala Niemke 2-0, teraz odpoczela po Melbourne i powinna gladko wygrac z Barthel, Bartoli tez w tym roku juz pokonala Medine 2-0 ktora przegrala niedawno z Parmientier ktora ocenialem za slabizne wiec Marion powinna sie uporac gladko z Hiszpanka..

Mirza/Vesnina
-Dushevina/Peer 1,44
Radwanska/Hantuchova-Barrios/Groenefeld 1,24
ako 1,80 ⛔nieporozumienie
unibet
stawka 1,5/10 (1,6j)
Deble o klase lepsze od przeciwniczek.

PODSUMOWANIE :

2012
STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅18,5j.
????Boże strzeż mnie od pokusy stawiania tenisa...

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Atalanta-Genoa X ⛔ było blisko...
3,25
bet365
stawka 1/10 (1,2)
Rivaldinho pisal ze moze byc ustawka i ja rowniez licze na nia. Moga sie umowic na remisik. Genoa do tego dawno nie zremisowala wiec na progresje remisow w sam raz.
Malaga-Spartak 0,0;+0,5 1/2✅ 1/2 ZWROT
1,80
stawka 2/10
bet365
Malaga gra lige wiec nie w glowie zawodnikom mecze towarzyskie. Raczej sklad bedzie rotowany i odstawianie nogi. Spartak jeszcze przed liga wiec kazdy bedzie chcial sie pokazac i zdobyc zaufanie trenera.

PODSUMOWANIE :

2012
STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅18,1j.

Otrzymane punkty reputacji: +4
S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Niemcy -5-Turcja (na zywo przy stanie 0-2 ) ZWROT szkoda ze tak pozno zaczely ale bramka na 5-0 w 90minucie uratowala..
1,92
bet365
stawka1/10 (1,1j)
Portugalia -5,5 -
Armenia ( na żywo przy stanie 3-0) ✅
2,12
bet365
stawka 1/10(0,9j)

Rozgrywki kobiet. O dziwo poowierzam 2j komu innemu(jarzynie) ktory przewidywal tutaj pogromy a w przerwie warto wejsc w nizsze handicapy.

PODSUMOWANIE :

2012
STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅19,1j.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Po totalnej porazce nozno-tenisowej czas na cos przemyslanego chodz gala bardzo trudna do rozszyfrowania...
Means-Magalhaes ✅gładziutka wygrana na początek
2,00
bet365
2/10
Means to mistrz KOTC w wadze lekkiej i juniorciezkiej. Magalhaes wiekszych sukcesow nie ma, z nikim szczegolnym w karierze tez nie walczyl i Means wydaje sie najtrudniejsza przeprawa w jego zyciu. Doswiadczenie na pewno po stronie Meansa i kursy chyba wygladaja tak bo to on dostal walke w zastepstwie za Izquiedo i mial mniej czasu na przygotowanie sie. Mimo to uwazam go za faworyta. Walka jako 1 na gali wiec na rozgrzewke typersko w sam raz.
Menjivar-Albert ✅ genialny Pride of El Salvador ;) chwała sędziemu że nie przerwał walki
1,45

bet365
5,5/10
Menjivar to bardzo doswiadczony zawodnik. Po 4 letniej przerwie w 2010 roku wrocil do klatki by po roku trafic do UFC gdzie pewnie wygral 2 walki z Pacem i Valencia. Albert to finalista TUFu 14 (odpadl w cwiercfinale z Dodsonem) ale dzisiejszy przeciwnik to narazie za wysoki próg. Zdziwie sie jesli Menjivar tego nie wygra.
TJ + Brookins ✅✅ komentowac TJ nie mam zamiaru bo wygral ale zadajac 172 ciosow przy 3 przeciwnika, majac go prawie 15 minut na ziemii i mogac go ani znokautowac ani poddac to cos nie tak.. Brookins rewelacja.
2,00
bet365
2,5/10
TJ to zawodnik z Team Alpha Male gdzie trenuje z takimi zawodnikami jak Mendes, Faber, Castillo czy Benavidezem. Ma na koncie nieoczekiwana porazke z Dodsonem ale wyraznie bylo widac ze niziutki przeciwnik mu nie lezal. Watson to tyczka majaca 180cm i wazaca 60kg wiec o obalenia trudno nie bedzie a TJ w tym aspekcie jest bardzo dobry. Dillashaw powinien wygrac latwo na punkty.
Na pierwszy rzut oka ciezka walka do oceny. Rocha kelnerem nie jest, czarny pas w bjj, przegrana na decyzje z Cerrone i Bergmarkiem. OStatnio pokonal McKenzie ale ten jest slaby jak barszcz. Brookins to w koncu zwyciezca TUF ktory pokonal Michaela Johnsona ktory ostatnio swietnie dal sobie rade z Rollerem na UFC on Fox. Ostatnio przegral z Kochem ale to czolowka tej wagi. Wczesniej wytrzymal 3 rundy z Aldo wiec wstydu nie ma. Umiejetnosci ma na pewno wieksze i moze nie przez poddanie w czym jest specjalista ale wygrac powinien. Dubelek w sam raz.
Markes-Simpson ✅
2,05

tobet
3/10
Ciezka walka do oceny. Szanse 50/50 ale ja stawiam na mlodszego Brazylijczyka ktory jest z Nova Uniao skad sa takie slawy jak BJ Penn, Aldo, Barao czy Diego Nunes. Pokonanie Vemoli i Filho na pewno wzbudza respekt. Simpson to weteran, czas juz chyba oddac pole mlodszym. W 2011 wygrane przez decyzje z Schaferem, Tavaresem i Mineiro ale Markes wyglada na lepszego zawodnika niz oni i tutaj moze miec ciezsze zadanie. Na nokaut i poddanie sie nie zanosi i prawie pewna jest tutaj decyzja i mam nadzieje ze mlodszy Ronny bedzie bardziej aktywny i wygra walke.

Czekam i czekam na u/o rund w bet365 ale nie racza chyba wystawic wiec jak cos bedzie fajnego to podam z pinnacle..
edit :
Miocic-de Fries
over 1,5 rundy ⛔ bez komentarza...
1,909
Pinnacle
3,5/10 (3,4j)
Jestem z grupy osob ktore nie przewiduja latwej wygranej Miocica.. de Fries to nie ogorek ktorego pokona sie jedynym ciosem. Miocica zwyciestwa nie podwazam natomiast czy bedzie ono szybkie juz tak. Licze ze 1 runda bedzie na rozpoznanie i walka moze przypominac Miocica z Beltranem czy de Friesa z Broughtonem. Wielkim zdziwieniem rowniez nie byloby dla mnie poddanie i wygrana de Friesa bo w tym aspekcie pokonywal w 1 rundzie kelnerow ( na 8 walk, 7 wygranych przez submission).
Simpson-Markes
over 2,5 ✅ było gorąco...
1,435
pinnacle
stawka 3,5/10
Tutaj chyba kazdy jak dotad przewiduje 3 rundowego pojedynku. Ja rowniez. Wczesniej gralem Markesa wiec idealnym rozwiazaniem dla mnie bylaby wygrana Brazylijczyka przez decyzje i na to licze.
Loeffler-Roberts ZWROT dobra kostka Loefflera hehe
2,30
stawka 1/10 (1,3j)
bet365
Loeffler zawodnik jednorundowy, rzuci sie na Robertsa i moze znokautuje. Jesli nie to zapewne przegra ale na nokaut go stac. Zadziwia mnie rowniez miazdzaca roznica w obwodzie bicepsa na korzysc &quot;kolorowego irokeza&quot;. Dla emocji.
w sumie : ✅8j. pewien niedosyt został ale wazne ze na plus

PODSUMOWANIE :

2012
STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅27,1j.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Cavendish-Greipel ✅łatwo
2,30
bet365
stawka 2/10
Na kolarstwie sie nie znam az tak ale widzac ostatnie wyniki az zal nie sprobowac po raz kolejny tej pary. Dzisiaj Cavendish tragicznie 95 miejsce a Niemiec 10. Wczesniej rowniez spora roznica. Niby powinno zaprzestac sie grania takich serii ale po takim kursie na pewno warto. Dawid i Davey rowniez to polecaja wiec pobieram.

PODSUMOWANIE :

2012
STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅29,7j.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Wisła - Standard (remis zwrot) ZWROT szkoda...
2,10
2/10
Wisła - Standard+0,5 ✅
1,55
2/10
bet365
Dziwia mnie strasznie te kursy. Moze i Wisła wygrala w grupowych z Fulham czy Twente ale mecz z Twente traktuje z przymrozeniem oka a z Fulham jako przypadek i niepowazne podejscie Anglikow do pucharow. Awans rowniez szczesliwy w przeciwienstwie do Belgow ktorzy szli jak burza i wygrali grupe ( z Hannoverem, Kopenhaga i Vorskla) z 14 punktami i bilansem 4-2-0 i trzeba dodac ze bilans bramkowy to 9-1 ! Belgowie nie mieli przerwy miedzy rundami wiec to kolejny argument za nimi. Ostatnia porazka z Anderlechtem zapewne ich podraznila i beda chcieli sie odkuc na slabszym przeciwniku w LE.
Wisła w sparingach nie grala z kims pokroju Standardu i nie zachwycala.
ZIMOWE MECZE WISŁY KRAKÓW
----------------------------------------------------
18.01. - Eintracht Brunszwik 0:2 (Hiszpania)
22.01. - FC St. Pauli 2:2 (Hiszpania)
28.01. - Helsingborgs 2:0 (Portugalia)
01.02. - FC Midtjylland 2:3 (Portugalia)
05.02. - Odense BK 1:0 (Portugalia)
11.02. - Sandecja Nowy Sącz 3:1
Widze w tym typie value, o dziwo jak na nozna gram stawke 4/10 i jest to max za jaki gram ta dyscypline.

PODSUMOWANIE :

2012
STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅30,6j.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Sa pewne typy ktorych az zal nie zagrac mimo ze sie ma o nich male pojecia. Opis przekonujacy od josek90 i podbieram typ mimo ze rzadko to robie.
Roma U20-Serie D ✅mimo ze cała 2 połowe grali w 10 to pewne 2-0
1,75
stawka 2/10
bet365
AS Roma U20 - Reprezentacja Serie D Mistrz Wloch, finalista Pucharu Wloch versus reprezentacja juniorow amatorskiej ligi. Tak najkrocej mozna opisac to spotkanie. W walce o polfinal pozostalo 8 ekip, w tym jeden z glownych faworytow - AS Roma. Rzymianie po niespodziewanych mekach z Nacionalem i rownie zaskakujacej porazce z meksykanskim Santosem Laguna pewnie rozgromili Virtus Entella 7-2. W 1/8 do zespolu dolaczyl juz jeden z najwazniejszych elementow w ukladance Alberto De Rossiego - Giammario Piscitella, a Roma pewnie pokonala Atalante 3-1 po trafieniach Nego, Politano i niezawodnego Tallo. Co prawda po raz kolejny zabrankie Federico Vivianiego, ktory na stale zadomowil sie w pierwszym zespole, ale Giallorossi juz niejednokrotnie pokazywali, ze bez niego takze swietnie daja sobie rade. Wiekszych oslabien nie ma, Roma wyjdzie w najsilniejszym zestawieniu na ta chwile. Co mozna powiedziec o naszych mlodzikach z Serie D? Jest to druzyna zlozona z juniorow lokalnych ekip wystepujacych na codzien w amatorskiej Serie D. Jak narazie ekipa prowadzona przez Giancarlo Magriniego radzi sobie calkiem niezle. Byc moze grupy nie mieli jakiejs niesamowicie silnej, ale pewien awans z 7 punktami robi niezle wrazenie. W 1/8 z trudem meksykanski Pumas po serii jedenastek. Warto wspomniec, ze w zespole Serie D wystepuja dwoch zawodnikow majacych powyzej 20 lat, sa to Vacca i Esola z rocznika 1991. Mimo wszystko wiecej atutow przemawia za ekipa De Rossiego w ktorej nie brakuje mlodziezowych reprezentantow Wloch. Mysle, ze Roma rozstrzygnie dzisiejsze spotkanie jeszcze w regulaminowym czasie gry.
PODSUMOWANIE :

2012
STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅32,1j.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Udinese-PAOK+1,5 1,35 ✅
Salzburg-Charkow+0,5 1,42 ✅ po co to zabezpieczenie...
ako 1,92
bet365
stawka 2,5/10
Prezesem Metalista jest Jarosławski, biznesmen ukrainski majacy jasno postawiony cel. Stworzenie klubu na miare klasy europejskiej. Z pewnego punktu widzenie udalo mu sie to bo druzyna zajmuje czolowe miejsce w lidze ukrainskiej i systematycznie gra w pucharach europejskich. W druzyne wsadzane sa ogromne pieniadze i odpadniecie z Salzburgiem bedzie duzym rozczarowaniem. Celem jest zwyciestwo juz w 1 meczu ale ze to wyjazd to bezpiecznie z remisem.
W Udine nie zagra Di Natale a wiec druzyna traci wszystko co ma najcenniejsze. Bez niego zespol osiaga bardzo mizerne wyniki i strzela malo bramek. Nie zdziwilbym sie gdyby dzisiaj bylo 0-0 ale wole zabezpieczyc sie +1,5 dla Grekow ktorzy w pucharach spisuja sie bardzo przyzwoicie i graja madra piłke.

Lokomotiv-Bilbao DNB ✅ kursy przed meczem rosły niezrozumiale, potem 0-1 i wyciagneli na 2-1 wg planu. Zagralem chyba najmniejszy mozliwy kurs ale wazne ze siadlo.
1,92
bet365
stawka 1,5/10 (1,3j)
Mróz w Moskwie dla Hiszpanów to bedzie zimne piekło.

Atvidabergs-1,5,-2 - Eskilstuna (na żywo przy stanie 0-0 w 25minucie)
1,90 ⛔ bez komentarza...
stawka 2/10
bet365
Atvidabergs beniaminek ktory pewnie wygral 2 lige.Traci malo bramek wiec przeciwnicy nie powinni znalezc recepty na ich bramkarza, strzelac za duzo tez nie strzelaja ale taka druzyna jak Eskilstuna powinni rozklepac przynamniej 2-0. Eskilstuna to anonimowa mi druzyna z 2 dywizji Sodra Svealand gdzie poziom raczej jest amatorski. Z Atvi odszedl znaczacy pomocnik ale w zamian za niego sprowadzono Olle Olle ktory powinien zalatac ta dziure. Tutaj musi byc pogrom mimo ospałych 25minut.. Typ polecany przez jarzyne. ( niestety kolega nie uwzglednil tego ze Atvidabergs grali wczoraj mecz z Motala ale nikt nie ma pretensji bo kiedys dał zarobic...)
Znowu z nudy gram debilne typy... postanowienia postanowieniami ale jest to silniejsze ode mnie. Od jutra mam egzaminy wiec nie bedzie czasu na bzdurne typy.

PODSUMOWANIE :

2012
STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅33,7j.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Dzisiaj sprint wiec duzo loterii i mialem odpuscic ale wole grac to niz bzdury z tenisa czy noznej..

Randall-Ingemarsdotter ????upadek Randall a mimo to tylko o stope słabsza...brak słów
1,55
betsafe 4,5/10

Amerykanka bezkonkurencyjna przed tds, potem cos sie zacielo. Teraz odpoczela, odpuscila start w Nowym Miescie w przeciwienstwie do Szwedki ktora musi byc lekko zajechana bo sobotnim dystansie i sztafecie w niedziele. Wypoczeta Kikaan musi byc lepsza od Ingi jesli chce aby nadal sie o niej mowilo ze jest krolowa sprintu jodłą.

van der Graff
-Kristoffersen ✅ Marthe kwali nie przeszla hehe
1,65
Betsafe
3/10

Dziwna para bo zlozona ze sprinterki i zawodniczki dystansowej. Dla Szwajcarki to jedyny dystans tutaj wiec da z siebie wszystko, Norwezka sprintow unika i biega jak musi, czyli w Toblach w tds musiala. vd Graff swietne wyniki na poczatku sezonu 5 i 8, potem 10 i ostatnio 18 w Moskwie ale tam teperatura sprawiala ze zawody to loteria. Licze na dobry wystep i to ze Marthe troszke da luzu po ciezkich zawodach w Nowym Miescie i bedzie chciala zachowac sily na jutrzejszy ciezki dystans.
Jako ze to sprint w przerwach miedzy cwiercfinalem, polfinalem i finalem moga pojawic sie typy na zywo.

PODSUMOWANIE :

2012
STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅31,2j

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
van der Graff-Falla ⛔ o paznokiec vd Graff przegrala 1/4...
2,60
stawka 1,5/10
bet365
Szwajcarka ma teoretycznie łatwiejszy cwiercfinal. Nyltova, Fessel i Barthelemy jak najbardziej do objechania bo prochazkova to bez formy. Falla za to mega mocny cwiercfinal - Ostberg, Ingemarsdotter, Diggins czy nawet Lahtenameki. Licze na potkniecie a taki kurs to value.

PODSUMOWANIE :

2012
STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅29,7j.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Bjoergen-reszta ZWROT
2,50
tobet ????????????
stawka 2/10

Prosimy poczekać na odpowiedź operatora.
Czat rozpoczęty &#39;Martyna&#39;
Martyna: Witamy na Live Chat w Tobet.
Martyna: W czym mogę pomóc?
xx: witam
xx: dlaczego mój zakład na zywo został anulowany?
xx: to jest cos dla mnie niebywałego
xx: ostatnie 2 zakłady za 60zł że bjorgen nie wygra zawodów
Martyna: Sprawdze to dla Pana
Martyna: Proszę o moment
xx: to co sie dzieje jest dla mnie nieprawdopodobne
xx: i prosze mi nie pisać że kurs był niewłaściwy
xx: skoro na innych bukmacherach kurs na zwycięstwo bjorgen był przed biegiem ok 1,7
Martyna: Przekazałam Pańskie zapytanie do naszego bukmachera
Martyna: Mam nadzieje ze za chwile otrzymam odpowiedź w tej sprawie
xx: ok
xx: poczekam
xx: nie zostawie tak tego zakładu
Martyna: Kurs na to zdarzenie powinien wynosić 1.47
xx: to prosze po takim kursie mi rozliczyc ten zakład
Martyna: Zakład ten został anulowany z uwagi na niewłaściwy kurs na to zdarzenie
xx: a nie anulowac
Martyna: Przykro mi ale nie ma możliwości zmiany kurs na zdarzenie na danym kuponie
xx: chciałem zagrac ze bjorgen nie wygr i prosze o rozliczenie zkałdu wg prawidłowego przez was kursu
xx: zagrałem na żywo
xx: to jest dla mnie skanda
xx: czuje się oszukany
Martyna: Rozumiem Pana ale nie ma takiej możliwości od strony technicznej
xx: i co mam zrobic
Martyna: Niestety ale Pański zakład pozostanie anulowany ponieważ został zawarty z nieprawidłowym kursem
xx: wygrałem
Martyna: Przepraszamy za nieprzyjemności z tym związane
xx: w takim razie chciałbym dostac rekompensate za pomyłke
xx: to jest pełna manipulacja
xx: czy dostane w związku z tym jakąś rekompesatę?
Martyna: Niestety ale nie możemy zaoferować Panu takiego bonusu
xx: brak słow

Dodam ze zaklad zostal zagrany PRZED drugim cwiercfinalem !! Ukradli mi 180zł !! Na bet365 byl kurs 1,70 na Bjoergen win a wiec na NIE WYGRA 2,45 to idealnie pasujacy kurs !!!

Przed finałem
:
Jacobsen win 4,00 ⛔
Falla win 5,50 ⛔
stawka po 0,4/10
bet365
Jak wygra Ingemarsdotter to poległem... Trasa pod małe krępe zawodniczki wiec gdzie ta wieża tutaj... - cudem wygrała

PODSUMOWANIE :

2012
STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅28,9j. -
bez komentarza to co sie dzialo na trasie i poza trasa.. pechowo stracone 4j
Niestety musze dodać kolejną zasade do swojego zbioru : SPRINTÓW SIE NIE GRA !!

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Kowalczyk podium ✅
1,10
10/10
Unibet
Tutaj rozpisywac sie nie ma co, faworytka do zwyciestwa w Polsce na co czeka cale spoleczenstwo, dlugi dystans wiec nawet zlamany kijek nie spowoduje utraty miejsca. Zagrozic jej moze Marit i Tereska i nie oszukujmy sie, nikt poza nimi. 10% lokata.

Skofterud-Lahtenmaeki ✅
1,60

5/10
Betsafe
Vibeke wraca do formy, moze nie jest to dyzpozycja z poczatku sezonu ale juz coraz blizej. Lahtenmaeki wrecz przeciwnie, coraz slabsze wyniki. Norwezka dzisiaj odpoczywala, Finka meczyla sie w sprincie z marnym skutkiem i 20miejscem. Tydzien temu po 10km C w Nowym Miescie dzielila je roznica az 1min i 42 sek na korzysc Norwezki !! Przewaga ogromna i tyle w temacie.
Ishida-Jacobsen ✅
1,75
betsafe4/10
Japonka specjalistka od klasykow. Tydzien temu swietny wystep i 5 miejsce z przewaga 10sek nad Jacobsen po 10kilometrze. Para bylaby wyrownana gdyby nie jeden bardzo istotny aspekt. Jacobsen dzisiaj biegla 4 wyczerpujace biegi w sprincie co powinno sie odbic na jutrzejszym wystepie. Forme ma dobra ale kondycyjnie i wytrzymalosciowo to odczuje.
Ivanova-Falla ✅
1,74

Betsafe
4/10
Ivanova potrafi zaskawic jak i rozczarowac. Tych jej wahan obawiam sie najbardziej ale ryzykuje bo przeciwniczka to sprinterka ktora rzadko staje na trasach dluzszych niz 5km. Tydzien temu Rosjanka srednie 20 miejsce. W sztafecie na 5km C swietnie pobiegla wyprowadzajac rosyjska czwórke na 3 miejsce tylko za Skofterud i Weng. W Otepae 19 miejsce na 10km C ale w val di Fiemme potrafila zaskoczyc i zajela 5 miejsce na 10km C Mst, w Oberhofie 13. Falla w tym sezonie biega tylko w sprintach. W mistrzostwach Norwegii zajela 6miejsce na 15km w laczonym tracac minute do 5 Skofterud ktora biegla na pelnym luzie. Dluzszy dystans biegla jeszcze w Kuusamo gdzie zajela 14 miejsce na 10km C w poscigowym. Ivanova byla dopiero 24 ale stracila ledwie 8sek do Norwezki. Dodajac to samo co powyzej ze Maiken Caspersen dotarla dzisiaj do finalu i bedzie zmeczona typ po takim kursie warty gry.

w sumie : ✅10j. - pięknie

PODSUMOWANIE :

2012
STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅38.9j.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Skra-2,5 - Jastrzebski ✅
1,85
bwin
stawka 3/10
Czekajac na biegi i boks wpadl mi w oko ciekawy bez z siatki. Juz chyba leci masowka na niego bo dawid i inni polecaja to ale mimo to pobieram. Jastrzebski powaznie oslabiony, bez Lasko i Bartmana ta druzyna traci caly potencjal. Nawet rezerwy Skry powinny dac sobie rade i wygrac 3-0 nie mowiac o pierwszym skladzie. Skra potrafila wygrywac z Jastrzebskim po 3-0 nawet jak u gosci graly gwiazdy a co dopiero teraz. Inny wynik bedzie niespodzianka.

PODSUMOWANIE :

2012
STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅41,4j.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Inge-Randall 1,65 ⛔
Skofterud-Jacobsen 1,50 ✅
Johaug TOP 3 1,30 ✅
ako 3,22 z podatkiem
stawka 2/10 (1,8j)
totolotek
bez analizy, powinno wejsc
i po co ta tasma..

PODSUMOWANIE :

2012
STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅39,6j.

Otrzymane punkty reputacji: +3
S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Śląsk-Ruch X ✅ no ;)
3,30
bet365
stawka 1/10
Ten Śląsk musi w końcu kiedyś zremisować...

PODSUMOWANIE :

2012
STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅41,9j.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Magee-Markussen ✅
2,00
2/10
1,72 - niestety spadło mi a jeszcze dogrywam 1j. ✅
1/10 (1,1j)
bet365
Magee przez nokaut ✅ 5 runda hehe
5,00

Bet365
1/10

Magee posiada tymczasowy pas WBA wagi super sredniej. Jedzie w obronie pasa do Brondby gdzie zmierzy sie z Dunczykiem Markussenem. Samo to jest dla niego przeszkoda bo w dzisiejszych czasach trudno wyrgac na terenie rywala nie nokautujac go. Mimo to upatruje Irlandczyka w roli faworyta i kursy mnie dziwia. Magge zyskal reputacje tym ze nie boi sie walczyl na obcym terenie. Juz raz byl w Danii i pewnie pokonal Larsena. Ma za soba walki z takimi zawodnikami jak Bute (wytrzymal do 10 rundy) czy Frochem. Markussen z nikim takim nie walczyl a przegral przez nokaut z Tatevosyanem co raczej przynosi wstyd. Jesli sciany nie pomoga to Magee powinien pewnie wygrac ta walke. Na pewno bedzie darzyl do nokautu i za drobne to rowniez warto zagrac.Mysle ze na zywo jesli dojdzie do punktowania bedziemy mieli ladny kursik na zabezpieczenia wałku w razie czego bo przewaga w ringu powinna byc widoczna na korzysc Irlandczyka.

Soliman-Wood ⛔ Soliman UD
2,25
Bet365
stawka 2,5/10 (2,4j)
Bokserki wieczor i noc rozpieszcza i podczas gdy najwieksze zainteresowanie budzi walka w Monachium jest kilka pojedynkow ktore moga dac zarobic.
Na poczatek zajme sie walka w Australii miedzy reprezentantami tego kraju. Soliman to 38 weteran z bilansem 40(17KO)-11(1KO). Kariere rozpoczal w 97 roku. Ostatnie walki z nikim znaczacym tak naprawde. W 2008 i 2007 spotkal sie w ringu z nr 1 australijskiego boksu w tej kategorii Antohnym Mundine. Oba pojedynki przegral ( pierwszy przez nokaut w 9 rundzie i punktacja zdecydowanie po stronie Mundine, drugi na punkty rowniez zdecydowanie Mundine).
Wood jest 5 lat mlodszy, bilans 10(6KO)-2(1KO). Wyzszy od Solimana i z wiekszym zasiegiem. Rok temu znokautowal Mundine w 5 rundzie ale na punkty przegrywal, w kwietniu ubieglego roku przegral jednak w rewanzu na punkty ale nie az tak znacznie jak przegrywal Soliman. Jako ciekawostke trzeba dodac ze Wood pochodzi ze stanu( nie wiem co jest w Australii ale chodzi jakby o stan czy wojewodztwo) w ktorym bedzie walka. W walkach z Mudine z lepszje strony zaprezentowal sie dla mnie Wood i licze ze pokaze wyzszosc nad staruszkiem Solimanem. Szanse oceniam po polowie z lekkim wskazaniem na Gartha a wiec po wyzszym kursie warte grania.

PODSUMOWANIE :

2012
STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅46,3j.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Williams-Ishida 1,25 ✅
Cloud-Campillo 1,20 ✅
Arreola-Molina 1,04 ✅
Kliczko-Chisora 1,07 ✅
ako 1,67
stawka 4,5/10
bet365
Dla Williamsa bedzie to walka na powrot po wygranej bez fajerwerkow ze slabym Lara i nokaucie w 2 rundzie z Martinezem. Ishida to zaden kozak i Paul powinien dac sobie z nim latwo rade. Jesli on sprawilby klopoty to znaczyloby ze z Williamsa juz nic nie bedzie. Kolosalna roznica zasiegu - Williams 208, Ishida 185 sprawi tutaj ogromna roznice na korzysc Amerykanina.
Cloud bedzie bronil swojego pasa z Hiszpanem Campillo. Poczatkowo mial walczyc z Erdeiem ale ten doznal kontuzji. Jak twierdzi Cloud, Erdei sie go przestraszyl i nie chcial z nim walczyc. Dzieki temu walke doznal Campillo. To nie nowosc dla niego bo juz walczyl o tytuly i byl mistrzem swiata WBA wiec zadnym kelnerem nie jest. Cloud jest niepokonany ze znakomitym rekordem 24(19KO)-0. Zapowiada ze znokautuje Hiszpana i nie da powodow dla sedziow do kontrowersyjnej decyzji. Ma tytul IBF, bronil go juz kilkakrotnie z Zuniga, Johnsonem i Mackiem.
Bilans Campillo nie powala 21(tylko 8 KO)-3(1KO). Znokautowac Clouda nie znokautuje bo to szybciej uczyni Cloud. A jesli nie to na punkty nie bedzie watpliwosci kto wygral.
Arreola to raczej formalnosc a o Kliczce sie wypowiadac nie ma co. Nie wyobrazam sobie zeby przegral z Chisora i tyle.

PODSUMOWANIE :

2012
STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅49,3j.

Do góry Bottom