Sam wystawiam sobie kursy na podstawie statystyk dostępnych na żywo w marathonbet skorygowanych o liczbę strzałów z 1xbet (betsapi.com ma staty od ruskiego). Pre wystawiam sobie kursy na podstawie tego co zaobserwuje na żywo na podstawie statystyk. Nie na podstawie wyniku meczu. Jeżeli mój kurs różni się od kursu bukmachera o wielkość marży pomnożonej kilkukrotnie to gram. Nie oglądam żadnego meczu, czytanie gry na podstawie liczb jest dla mnie dużo prostsze niż na podstawie obrazków. A Twoja analiza na czym się opiera? W sumie jak zakładasz temat to warto by zacząć od siebie, wtedy większa szansa na dyskusjeWitam
jak w temacie gracz ze 30 im stażem zakłada taki temat lol .Wasza analiza meczów spotkań na czym się opieraja Wasze typy . Nie ociągać się pisać może być ciekawy temat
Łatwiej Ci będzie bank obrobićMam propozycję potrzebuję wygrać u buka bardzo dużo pieniędzy tylko nie wiem jak obstawić by nie stracić. Osoba która mi pomoże i kupon będzie na zielono to jest gotowy podzielić się wygraną.
Lepiej chłopaku za ten hazard się nie bierz,bo to nic dobrego nie daje!!!!!Jako początkujący mam pytanie, jakich stron czy aplikacji używacie do sprawdzania składu, kontuzji, wykluczeń lub przydatnych informacji do meczu ?
Aplikacja 365 scores - polecamJako początkujący mam pytanie, jakich stron czy aplikacji używacie do sprawdzania składu, kontuzji, wykluczeń lub przydatnych informacji do meczu ?
Użytkownik edi8 odwalił kawał dobrej roboty odnośnie przydatnych stron/linków:Jako początkujący mam pytanie, jakich stron czy aplikacji używacie do sprawdzania składu, kontuzji, wykluczeń lub przydatnych informacji do meczu ?