>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Analiza bukmacherska

G 627

GraczP56

Użytkownik
Siema wszystkim, jestem tu nowy na tym forum i mam taką rozkmine jak dobieracie typy na kupon, napewno każdy ma jakieś swoje wnioski po dłuższym czasie zabawy w bukmacherke

Otrzymane punkty reputacji: +627
successful 3,7M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Siema wszystkim, jestem tu nowy na tym forum i mam taką rozkmine jak dobieracie typy na kupon, napewno każdy ma jakieś swoje wnioski po dłuższym czasie zabawy w bukmacherke
Są różne szkoły i nie ma jednej konkretnej i gotowej recepty. Jedni obserwują ruchy na giełdach, inni analizują statystyki aktualnych form zespołów i historie bezpośrednich meczów, jeszcze inni szukają pomyłek w szacowaniu prawdopodobieństwa przez bukmacherów, a jeszcze kolejni polegają na własnym przeczuciu. Podobnie - jedni stawiają max. 3 zdarzenia na kuponie i dają wyższe stawki, inni wrzucają taśmy za piątaka i liczą na łut szczęścia. Są tacy, którzy szukają predykcji, analiz i posiłkują się taką wiedzą.

Otrzymane punkty reputacji: +872
G 627

GraczP56

Użytkownik
Są różne szkoły i nie ma jednej konkretnej i gotowej recepty. Jedni obserwują ruchy na giełdach, inni analizują statystyki aktualnych form zespołów i historie bezpośrednich meczów, jeszcze inni szukają pomyłek w szacowaniu prawdopodobieństwa przez bukmacherów, a jeszcze kolejni polegają na własnym przeczuciu. Podobnie - jedni stawiają max. 3 zdarzenia na kuponie i dają wyższe stawki, inni wrzucają taśmy za piątaka i liczą na łut szczęścia. Są tacy, którzy szukają predykcji, analiz i posiłkują się taką wiedzą.
Dzięki za odpowiedź ✌

jagr 289,1K

jagr

Użytkownik
Ja patrze na h2h oraz dziesięc ostatnich meczów u siebie i na wyjezdzie obu zespołow jeśli któryś z zespołów ma od 8-10 meczów z pokrytą linią i tak samo rywal to wstawiam typ na kupon. Ja rzadko gram na wynik spotkania a ta strategia tyczy się overów (0,5-1,5-2,5) .Najlepiej jest grać Live np na bramkę po 70 jeśli do 70 minuty jest 0-0 to gram over 0,5 świetne kursy można złapać .

Bukmichal 0

Bukmichal

Użytkownik
Według mnie najlepszą strategią dobierania swoich typów to na początku zrobienie sobie swojej niszy np. (Piłka nożna, Ekstraklasa) po czym wybrać sobie swoje rynki np. (Tylko kartki albo coś innego twojego wyboru) wybrać swoją szkołę typowania jak napisał Succesful (Ja zalecam grać prawdopodobieństwo i z tego value bettów szukać) i spisywać swoje wyniki/decyzje w dzienniku i na podstawie tego starać się polepszać swoją strategię.

Do góry Bottom