>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Amstrad

A 6

amstrad

Użytkownik
Witam Was w moim temacie zapraszam do udzielania sie i komentowania pozytywnie lub negatywnie moich typów jak i kwot za jakie zagram.Moje początki u bukmachera to dość dawno zaczynałem jeszcze w totalizatorze sportowym i typowało sie ustalone 13 meczy na kuponie płatne było od 10 trafień a mój rekordzik to dwunastka a że trzynastki nikt nie trafił to i tak niezłą kasiorke wygrałem jak na młodego w tamtych czasach to było dużo. hehe młodzi pewnie tego nie pamiętają ale tak sie własnie zaczynało w zakładach sportowych.Gram przeważnie single i tylko Piłkę nożną wybieram po przeanalizowaniu meczy z danego dnia tylko te co muszą wejść ???? bo lepiej mieć pieniądze w portfelu niż by je stracić :?.Jak mi sie uda to dodam foti z tego ile można z bukmacherki wyciągnąć

Otrzymane punkty reputacji: +4
A 6

amstrad

Użytkownik
Jak widać Wpłat było za 1960zł a wypłat w kwocie 4250zł i to tylko w tym miesiącu przez raptem 13 dni a jak mi pójdzie w podawaniu typów w tym temacie to pewnie sie przekonamy .
Pozdro.

A 6

amstrad

Użytkownik
15,04,2012
14:30
Lech Poznań - Lechia Gdańsk
typ: 1
kurs: 1.67
bwin
stawka: 250
Korona na 4 miejscu własnie przegrywa mecz 0-2 i bedzie miała nadal 42 pkt Lech jak wygra mecz z Lechią zrówna się puntami z Koroną i ma szanse wskoczyć na 4 miejsce w polskiej lidze a że tak ważne w tym sezonie jest własnie te 4 miejscie to dzieki Legii i Ruchowi że grają w Finale Pucharu Polsiki i 4 miejsce będzie grało w Lidze Europejskiej.A więc Lech musi wygrać by ponownie walczyć o LE tym bardziej że Lechia to najsłabszy atak w lidze a dodatkowo nie bedzie grał jeszcze napastnik Traore pałzuje za kartki .W niedziele napewno kursi spadnie do 1,50 wiec lepiej już dzić postawić po kursie wyższym .

ciemnyflek 26

ciemnyflek

Użytkownik
Witaj mój rekordzik padł w październiku zeszłym roku było to 11 wszystkie na piłke nożną z kursem 701 przytuliłem wtedy 4900zł znam to uczucie Coś pięknego ????
Powodzenia życze w temacie, chętnie będe tu zaglądał

P 0

panfaja

Użytkownik
witam, jak na piłkę nożną powiedziałem sobie, że nigdy nie będę stawiał bo jak dla mnie za wiele może się wydarzyć to pośledzę Twoje typy, a może i również zarobi się dzięki tobie ;) będę śledził, powodzenia!

A 6

amstrad

Użytkownik
Dzieki za zainteresowanie tematem i odrazu widze ze padła kwota 4900zł ???? wiec Mój Limit do wygrania na czysto to 4901zł czas miesiąc .Dodam tylko że te mecze i za takie kwoty gram w realu .Piłka nozna to fantastyczny sport bo 99% meczy jest ustawionych a ten 1 % to moje właśnie Typy ????

A 6

amstrad

Użytkownik
14,04,2012
16:00
Sheffield United - Leyton Orient
typ: 1
kurs: 1.35
bwin
14.04.2012
Crawley Town - AFC Wimbledon
typ:1
kurs:1.40
bwin
stawka: 150
Sheffield walczy o bezpośredni awans do Championship w tej chwili zajmuje drugie miejsce które jest gwarantowanym miejscem do awansu ale ma tylo 2 pkt przewagi nad lokalnym rywalem Wednesday.Bedzie to tym bardziej łatwe że mają serie 5 meczy wygranych pod rząd a teraz grają z drużyną która na dziesiać meczy tylko dwa wygrała a aż osiem przegrała a ostatnie trzy mecze przegrywała 0-3,0-3,1-3 i w ten sposób wylądowała tuż nad strefą spadkową z 4 pkt przewagi.
Drugi mecz na kuponie to mecz beniaminów League Two Crawley awansował z pierwszego miejsca z 105pkt i mając 15pkt przewagi nad drugim właśnie Wimbledonem .Ubiegłoroczny lider nie lubiał przegrywać w całym sezonie tylko trzy razy przegrał i tak samo jest w tym sezonie choć to liga wyżej to zgrany skład do tej pory przegrał najmniej w lidze 7 meczy i wylądował na 4 miejscu tracąc zaledwie 2 pkt do gwarantowanego bezpośredniego awansu 3 miejsca. Od 10 meczy nie zaznała goryczy przegranej z kolei Wimbledon w ostatnich 6 meczy wygrał zaledwie jeden mecz a 5 przegrał a jeszcze gorzej wiedzie im sie na wyjazdach bo aż przez 8 wyjazdów nie potrafią wygrać meczu ponosząc 6 porażek i dwa mecze remisując.
Mecze raczej bezpieczne ale ostrożnie gram za 150zł a wam polecam je do grania w systemie jako dodane pewniaki.

Otrzymane punkty reputacji: +1
ciemnyflek 26

ciemnyflek

Użytkownik
Co do ustawiania meczy to anglia jest w tym najlepsza straciłem do nich zaufanie choćby wczoraj southampton - reading 1-3 kto by pomyślał.
Albo pare tygodni temu napoli grało z chelsea ---- chelsea jak by jakieś super moce nagle dostało w tym meczu szkoda że tak nie grają w premier ship.
Spróbuje pograć dziś twe typy za drobne na tą anglie może się trochę spowrotem do nich przekonam. Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +4
b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
ludzie darujcie sobie, fajnie podwoiłeś kapitał Brawo &quot;oby jak najczęściej &quot;
Ale pisanie o sprzedanych meczach to już kpina a pisane jest jeszcze o premier ship ...

A 6

amstrad

Użytkownik
14,04,2012
17:00
FC Midtjylland - Odense
kurs:1,88
13:30
Liverpool - Everton
typ1
kurs:2,35
13:30
Podbeskidzie - Śląsk
typ:2
kurs:2,60
18:30
Zawisza - Kolejarz
kurs:1,95
West Ham United - Brighton
kurs:1,65
Leeds - Peterborough
kurs:1,91
Colchester - Sheffield Wen.
typ:2
kurs:1,91
Cheltenham - Accrington
kurs:1,7
Plus Pewniaki
17:30
Arka - Flota
kurs:1,62
14:30
Lech - Lechia
kurs:1,67
2 Pewniaki + System 5/8
Stawka całkowita 112zł
bwin

Dawno takim systemem nie grałem ale temet powstał to trzeba typy podawać ???? .Tym razem analizy nie bede pisał bo za dużo pisania ale każdy mecz przeanalizowałem a co wejdzie to zobaczymy.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom