Dyscyplina:
Piłka Nożna -
Kolumbia - Liga Aguila Apertura
Godz: 00:00
Spotkanie:
Once Caldas - Santa Fe
Typ: Gole powyżej 2.5
0:0
Kurs: 2.60
Bukmacher: bet365
Kolejne spotkanie w lidze Kolumbijskiej, zmierzy się przed ostatnia drużyna w tabeli z Santa Fe, które zajmuje 11 miejsce lecz rozegrało dopiero dwa mecze zdobywając 6pkt.
Drużynie gospodarzy na razie nie idzie, zdobyli jeden punkt w 4 meczach i nie zdobyli jeszcze żadnej bramki w lidze.
Za to Santa Fe idzie dobrze w lidze wygrali te dwa spotkania, w między czasie grają także superpuchar.
Faworytem tego spotkania jest drużyna gości, lecz ja bym tak tego nie oceniał, mimo tego że gospodarze kiepsko grają, myślę że mają szanse powalczyć z Santa Fe i ujrzymy kilka bramek, a mnie nawet zachęca zagrania na gospodarzy.
Trener Once Caldas: Hernán Lisi, w wywiadzie powiedział że jego drużyna jest w stanie wygrać. Dzsiaj może to nastąpić.
Sam trener Santa Fe mówił że muszą grać uważnie ponieważ takie drużyny z dołu mogą dać z siebie wszystko by wydostać się w złym czasie, dlatego będą grać ostrożnie i poważnie.
U gospodarzy napewno nie zobaczymy bocznego obrońcy Garcia, który w ostatnim meczu dostał czerwoną kartkę.
W mojej opinii będzie to wyrównany mecz i myślę że obejrzymy kilka bramek, gospodarze muszą udowodnić przed własnymi kibicami że pomimo złego początku sezonu są w stanie wygrać nawet z taką drużyną jak Santa Fe.
Prawdopodobne składy:
Once Caldas:José Fernando Cuadrado; David Gómez, Jhonathan MuĂąoz, José Luis Moreno, Marcos Acosta; Jaime Córdoba, Elkin Soto; Dany Cure, John Freddy Salazar; Michael Ortega; Óscar EstupiĂąán
.
Santa Fe: Leandro Castellanos; José David Moya, William Tesillo, Héctor Urrego; Juan Daniel Roa, Yeison Gordillo, Sebastián Salazar (Baldomero Perlaza), Leyvin Balanta; Jonatan Gómez; Ánderson Plata y José Valencia