Piątek 25 marca
Jakoś dzisiaj nic nie mogę wymyśleć oprócz poniższego typu. Peterborough gra wyjazd a postanowiłem sobie, że przestane grać wyjazdy po ostatniej wpadce Braintree. Jakieś czary-mary zespołów walczących o utrzmanie nie przekonuje mnie to stawiania na Peterborough.
Myślałem nad Torquay w League Two ale oni też na wyjeździe z Northampton. Typowanie ŁKSu dzisiaj nie tak pewne zwłaszcza, że grają z wzmocnioną Wartą to raz a dwa to
polska liga ???? A żeby zakończyć miesiąc na plus (taki mam cel) przestaję grać mecze z typu "może będzie remis albo..."
MK Dons prezentują równą wysoką formę co w meczu z Walasll powinno się przełożyć na ponad 1 bramkowe zwycięstwo. Walsall może i urwało punkty zespołom z czołówki ale robili to na swoim terenie. MK jednak odnieśli na wyjeździe z Walsall zwycięstwo. Idąc tokiem rozumowania, że skoro nawet Peterb'h padli na terenie Dons, to tym bardziej Walsall powinno tam przegrać. W przypadku zwycięstwa 1 golem jest zwrot.
MK Dons (azjan -1) - Walsall @ 2.375 1:1
st: 4,00
ez: 5,50
+/-: -4,00
Wszystkie mecze jakie wymieniłem powyżej zakończyły się remisami, co najgorsze również mój typ "zremisował"...czary-mary broniących się przed spadkiem trwa....
wszystkie typy: dobrze 107 / źle 74 / zwroty 2
zysk/strata: -40,43