Blockchain.rafalo albo ktos inny grajacy bitcoinami - jaki w miare prosty i bezpieczny portfel dla bitcoinow polecacie?
Najbezpieczniejszym portfelem jest klient Bitcoin na swoim komputerze(trochę zajmuje ???? ).Blockchain jest portfelem online dobry do depozytów ale nie trzymania na nim środków.rafalo albo ktos inny grajacy bitcoinami - jaki w miare prosty i bezpieczny portfel dla bitcoinow polecacie?
Opcja banku to najlepsza opcja to UK banki. Te z ogłoszenia to trochę bezsensu. Po co Rosja, czy Czechy. Wg mnie najlepiej UK.Myślę że chyba najlepszym rozwiązaniem będzie założenie konta za granicą i tyle w tym temacie. Skarbówka nie będzie miała tam wglądu i będzie święty spokój. Potrzebny tylko będzie ktoś co się wypowie jak taki temat wygląda do zrealizowania bo ja się nie znam
edit: Wbiłem w gooogle "konto za granicą" i wyskoczyła mi oferta jakiejś firmy która pomaga przy założeniu konta http://lp.admiraltax.pl/konta-zagranicznegclid=Cj0KEQjwnPLKBRC-j7nt1b7OlZwBEiQAv8lMLDfeM3J_Yt4Y5hvysKa-7Bxe9jqT2chd_lEsXQWQuwoaAi-c8P8HAQ
Myślę że warta sprawdzić, z tym że nie wiem ogólnie co na to bukmacher że grasz w jednym państwie a wypłacasz środki do innego?? I czy wogóle pójdzie na taki układ
Jest jeszcze coś takiego jak Automatyczna wymiana informacji podatkowych pomiędzy krajami UE . Polega to na automatycznej wymianie informacji między fiskusami o kontach bankowych obcych rezydentów . Jeżeli otworzysz konto w banku np. w Hiszpanii to co roku polskiemu fiskusowi będą przysyłane dane o Twoim koncie i będą mogli sobie sprawdzić ile masz i czy wszystko zapłaciłeś. U nas obowiązuje to bodajże od maja i jak widać nawet tam polski fiskus ma wgląd.Myślę że chyba najlepszym rozwiązaniem będzie założenie konta za granicą i tyle w tym temacie. Skarbówka nie będzie miała tam wglądu i będzie święty spokój. Potrzebny tylko będzie ktoś co się wypowie jak taki temat wygląda do zrealizowania bo ja się nie znam
Dlaczego nie ma sensu gra dolarami? Przecież jak chcesz wypłacić, to dolary z powrotem konwertowane są na BTC.Jedyną wolnościową alternatywą jest gra totalnie na Bitcoinie. Ja przetestowałem Cloudbet i jest naprawdę niezły. Żadna gra typu wpłacasz btc, grasz dolarami nie ma sensu w momencie, gdy tych dolarów nie można wypłacić. Bitcoina można tanio wypłacać w bankomatach więc niech się wujek Morawiecki i koledzy bujają ????
Aby nimi grac, to buk musi zacząć obsługiwać te płatności. A sama gra prosta jak z portfela typu Skrill czy Neteller. Z tym ze największa zaleta jest taka, ze jak już masz kasę na btc to nikt ci jej nie zabierze, zablokuje czy zażąda innych weryfikacji.Zastanawia mnie tylko decyzja o płaceniu w bitcoinach. Może ktoś przybliżyć schemat działania ?
Znajomy podesłał mi link do strony o bitcoinachZastanawia mnie tylko decyzja o płaceniu w bitcoinach. Może ktoś przybliżyć schemat działania ?
Możesz jeszcze dorzucić do tego buki z grupy Bookmakera albo BetOnline i zgarnąć spoko bonusy.Znajomy podesłał mi link do strony o bitcoinach
https://betserwis.wordpress.com/
Mam już obcykane wszystko, zakładam konta i będę płacić bitcoinami w Marathonbet i 1xBet
Założe jeszcze konto w Cloudbet i 5Dimes, który właśnie zrezygnowal ze Skrilla i Nettelera na recz bitcoin.
I gitara!
Z tymi bitcoinami to tak wszędzie jest jak 1xbet ?