Nie zdazylem przez Kubota pograc roznych w West ham - Tottenham, wiec pogram over 0,5, obym sie nie przejechal ????
West Ham v Tottenham
Typ: Over 0,5 gola w 10 minucie
Kurs: 1,06
Stawka: 107,77 E
Wygrana: 113,82 E
Manchester United - Sunderland
Typ: Ponad 5,5 roznego
Kurs: 1,04
Stawka: 120,34 E
2 E poszlo na czysty win Sunderlandu, kurs 8.
Oba zakladziki ladnie weszly, wygrana: 139,56 E.
Zaczynamy znow tym razem od 10 E, konczymy i wybieramy hajs (o ile sie uda utrzymac do tej pory) po gali KSW, bo mam tam ciekawe typy na podbicie ewentualnej wygranej, po drodze gala UFC, KSW i final LM, cos sie znajdzie, oby tak skutecznie, a nawet bardziej niz ostatnio ????
Nadal betfair.
Polecam dwie rzeczy: jedna to ustalenie jakiegoś celu (chyba nie chcesz w nieskończoność grać all in, bo to 100% wtopa 100% środków w końcu). Druga: rozdzielanie progresji.
Np. jeśli ugrasz 20 E rozdziel to na dwie progresje od 10 E i jedź na dwie, potem jak ugrasz razem 40 E to podziel na dwie i jedź znowu dwoma. Zawsze to przy jednej wtopie możesz nadrobić drugą progresją.
Polecam dwie rzeczy: jedna to ustalenie jakiegoś celu (chyba nie chcesz w nieskończoność grać all in, bo to 100% wtopa 100% środków w końcu). Druga: rozdzielanie progresji.
Np. jeśli ugrasz 20 E rozdziel to na dwie progresje od 10 E i jedź na dwie, potem jak ugrasz razem 40 E to podziel na dwie i jedź znowu dwoma. Zawsze to przy jednej wtopie możesz nadrobić drugą progresją.
Mam cel, wtedy tez mialem, ale nie napisalem, moim celem bylo 250 euro, kilka zakladow od celu poleglem, tym razem gram do gali KSW, wczesniej nie wybieram, na KSW puszczam ostatni kupon. Z rodzieleniem gry to troche ciezko, bo trzeba liczyc, rozdzielac, troche zabawy, a do tego czasami troche mi zajmuje zanim cos do pogrania wybiore i majac 2 gry do obstawienia to musialbym wybierac wiecej typow.
Po fakcie, bo lecialem na TV ogladac mecz i nie mialem kiedy wrzucic.
W meczu Agnieszki Radwanskiej ponad 20,5 gema przy stanie 7-6 w 1 secie, skonczylo sie na 21 gemach, wiec na styk zaliczone, z 10 E weszlismy na 11,03 E.