[81] BEGU/PANOVA - VAZQEEZ/PALMIGIANO 7:5 / 5:1 kolejny raz zimna głowa, mokre jaja....
Typ: over 6,5 gema w 2 secie
kurs: 1,083
Stawka: all in
EW: 90,69
[82] Q. Lemoine - Karoline Romeo 6:2, 2:0
Typ: over 6,5 gema w 2 secie
kurs: 1,12
Stawka: all in
EW: 102,03
Kolejna porażka. Moze brak szcżescia ale za duzo nerwów mnie to kosztuje wiec kończę z takim sposobem gry. szkoda że tak się to zakończyło. Temat do Archiwum
Mogłeś po prosu grac po mniejszych kursach, ja gram tak od dawna i bardzo dobrze mi idzie. I bardziej pewna jest piłka nożna przy stanie 2:0 na przykład w 70 minucie - wchodzi w 99.9% przypadkach, a można trafić kursy nawet koło 1.06.
Dzięki za pomysł, bo też mnie zainspirowałeś częściowo i pozdrawiam!
Tak czy siak wyszedłeś na ładny plus, ale gra potrafi być stresująca, nie ukrywam ????
Ps. Swoja droga, ciekawe czy ktoś dojdzie do jakiejś dużej wygranej takim sposobem all in
Jest plus ale czuję że dalszą moją grą nie doszedł bym do kokosów. Wiec lepiej pauzuje. Będę stawiał mecze w innym moim temacie. Mam nadzieje że ktoś ma więcej cierpliwości niż ja i sposobem all in wzbogaci się ????
Po dłuższym namyśleniu postanowiłem wrócić do tego sposobu gry który według mnie jest opłacalny. Postaram się mieć teraz więcej cierpliwości jak i rozumu przy stawianiu spotkań. Oczywiście szczęście też się przyda. Po prześledzeniu kilku wątków użytkowników tego forum którzy próbowali gre all in ale im to niestety się nie udało postanowiłem przyjąć wyzwanie! Już wkrótce ruszam! Powodzenia!
Po dłuższej przerwie postanawiam odnowić temat. Kolejny raz spróbuję grać all in na live. Tym razem nie ograniczę się do tenisa na over gemowy ale także na inne różne " surebety " które oferuje bet365. Saldo początkowe 100zł.
All in od 100zł do 200zł.
I od nowa