>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ALL IN - 10 etapów do 100k

G 0

gubernator_nh

Gość
5 poziom:

Real Madryt @1.28 + PSV @1.15 + Shamrock @1.25 , ako: 1.84, stawka: 15j, unibet

P.S. Stawka 15j a nie 16j z uwagi na to, że tyle jest ugrane na 4 poziomie.

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
G 0

gubernator_nh

Gość
6 poziom:

Real @1.60 + Chelsea @1.36 , ako: 2.18, stawka: 12j

P.S. Mała zmiana na ten poziom. Stawka powinna być 2760 zł, jednak odejmuję to co przegrałem od początku prowadzenia tematu czyli 1318 zł + odejmę na zaś (czyli dodam) 100 zł z poziomu 1 z tej serii, która trwa. Otrzymujemy 1342 zł i za tyle powinienem zagrać, ale sobię odejmę jeszcze stówkę, aby mieć na przyszłą serię, więc stawka ostateczna: 1242 zł. Ako ponad 2.00 i to daję mi taką możliwość. Jak odpukać dziś wtopię to będę na zero i będę miał dodatkową stówkę na kolejne granie. Jak wejdzie to kolejna stawka będzie: 2700zł, ponieważ dzisiejsza ewentualna wygrana może być taka: 2702 zł z groszami :).
Pomieszanie z poplątaniem, ale mój temat moje zasady. Kolejne kroki już jadę zgodnie z założeniami.

G 0

gubernator_nh

Gość
2 poziom:
Roma - HJK 1 @1.15
Betis - Ludugorec 1 @1.45
Villareal X2 @1.15
ako: 1.92
stawka: 1j
unibet

podaję od razu w sumie, ja już zagrałem
jak poziom 1 wejdzie to powyższe dołoże jeszcze za 1j

G 0

gubernator_nh

Gość
Ok 1 poziom siedzi. 2 poziom dokladka 1j tak jak pisałem wyżej i teraz w dokładce wychodzi ako: 2.12 czyli Betis, Roma i Villareal X2 ,stawka: 1j

G 0

gubernator_nh

Gość
3 poziom:

Spartak Varna - PFK Botew Płowdiw 2 @1.55
Sabail - Neftçi PFC Bakı 2 @1.45
ako: 2.25
stawka: 3.20j

Pierwszy mecz już o godz. 14 w dniu dzisiejszym !!!

P.S. Stawka 3.20j a nie 4j z uwagi na to, że przy ewentualnej wygranej mamy zakładany zysk tj. 4j. Kurs 2.25 robi robotę, że można stawkę zmniejszyć.

Na 4 poziom na dziś są kolejne 2 typy na wieczór, które zagram na pewno, ale czy będzie to 4 poziom czy 1 przy ewentualnej wtopie powyższego dubla to się zobaczy wieczorem. Będzie mało czasu na zagranie, Neftczi Baku skończy mecz ok. g. 20:20 więc będzie 10 min na zagranie. No chyba, że będzie zaliczka 2 bramkowa na 10 min przed końcem to można już śmiało ryzykować i grać.

G 0

gubernator_nh

Gość
1 poziom:

Sabail - Neftçi PFC Bakı typ: Neftci -1.5 @2.48, stawka: 0.7j, unibet

G 0

gubernator_nh

Gość
W zasadzie już zagrane i podaję. Kwestia czy będzie to 2 poziom czy 1? Okaże się po typie Neftci Baku.

2 poziom:
Legia 1.64 + Antwerpia 1.32 ako: 2.17, stawka: 1j , unibet.

G 0

gubernator_nh

Gość
Pierwsze etapy gry są grane od dziś metodą 1j - 1j - 2j itd. ( Tak jak jest opisane w 1 poście) .Cel jest wiadomo jaki, ale przy kolejnych próbach nie może się robić strata, która będzie się kumulować na ewentaukanych wtopach za 1j. W tym momencie mam 1j zapasu jeszcze.

G 0

gubernator_nh

Gość
3 poziom:

Sparta Praga + M. City + Bayern, ako: 2.21, stawka: 2j, unibet

G 0

gubernator_nh

Gość
poziom 1:

Raków 1.49 + Sparta 1.42 , ako: 2.12, stawka: 1j, unibet

ps.Sorki, że typ podany na styk, ale tak wyszło.

G 0

gubernator_nh

Gość
Poziom 1-3:

Juventus @1.84+ Lazio X2 @1.26, ako: 2.32 stawka: 3j

Wskakuje od razu na wyższy poziom. Jestem pewny tego dubla. Nie mam czasu się cackać po 1j 😆. Jak to wejdzie to jest zysk 4j, i kolejny będzie poziom 4 i stawka 4j.

G 0

gubernator_nh

Gość
Poziom 4:
Sociedad @1.72 + PAOK @1.73 ako. 2.98, stawka: 5j, unibet

G 0

gubernator_nh

Gość
Wracam do gry schematem 1-2-4-8 -16j itd (stawkowanie), dziś mnie poniosło :) . PAOK stracił gola na remis w 13 minucie doliczonego czasu gry. Pospiech nie jest wskazany przy tym systemie. Tę początkową 1j jednak nie muszę odrabiać. Mam na ten temat określony budżet i tyle, więc rezygnuje ze schematu 1j i drugi poziom także 1j. To już definitywnie postanowione. Pewne rzeczy zawsze wychodzą w praniu i stąd te zamianki. Pzdr. Jak widać łatwo nie jest, ale do 6 etapu doszedłem.

G 0

gubernator_nh

Gość
S forrest_gump już Ci odpowiadam na Twój komentarz. Widziałeś screeny wrzucone powyżej w postach? Jeśli tak to już masz odpowiedź za jakie pieniądze gram. Za prawdziwe.
Hejterzy dajcie coś od siebie a nie tylko jadaczką klepiecie bez sensu. W tym momencie temat jest na minus 9j, ponieważ wczoraj zabawiłem się w.. progresję. Do wczoraj miałem nadwyżkę 1j.

Mówię po raz kolejny, że to nie jest temat, który ma wygenerować plus długoterminowy, tylko mam osiągnąć cel, nawet jak po drodze wypadnie minus na początkowych stawkach. Nie muszę się tłumaczyć, ale pieniądze inwestowane w ten temat są od bukmachera i typów granych głównie live.

Tak samo maxi combi, które wrzucam za 5 zł w czacie. Każda stówka wpłacona do STS raz na jakiś czas( co 2 miesiące), powoduje to, że później automatycznie przelewam z konta gracza z unibet na konto taką stówkę, tak, aby zachować równowagę i nie dokładać STS-owi.

Muszę zaczynać od nowa skoro nie osiągnąłem celu.To nie progresja! Przykład: 10 x wtopie na 1 poziomie to 11 raz znów zaczynam od 1j. Ewentualnie jak dojdę do poziomu tak jak ostatnio np. 6-tego, to mogę ewentualnie sobie zmniejszyć stawkę o kilka stówek jakbym chciał coś odłożyć extra do portfela z tego tematu lub mogę podnieść kurs a nie tylko podwajać i dać mniejszą stawkę, a finalnie celować w zakładany podwojony zysk z danego poziomu.

Do góry Bottom