S
forrest_gump już Ci odpowiadam na Twój komentarz. Widziałeś screeny wrzucone powyżej w postach? Jeśli tak to już masz odpowiedź za jakie pieniądze gram. Za prawdziwe.
Hejterzy dajcie coś od siebie a nie tylko jadaczką klepiecie bez sensu. W tym momencie temat jest na minus 9j, ponieważ wczoraj zabawiłem się w.. progresję. Do wczoraj miałem nadwyżkę 1j.
Mówię po raz kolejny, że to nie jest temat, który ma wygenerować plus długoterminowy, tylko mam osiągnąć cel, nawet jak po drodze wypadnie minus na początkowych stawkach. Nie muszę się tłumaczyć, ale pieniądze inwestowane w ten temat są od bukmachera i typów granych głównie
live.
Tak samo maxi combi, które wrzucam za 5 zł w czacie. Każda stówka wpłacona do STS raz na jakiś czas( co 2 miesiące), powoduje to, że później automatycznie przelewam z konta gracza z
unibet na konto taką stówkę, tak, aby zachować równowagę i nie dokładać STS-owi.
Muszę zaczynać od nowa skoro nie osiągnąłem celu.To nie progresja! Przykład: 10 x wtopie na 1 poziomie to 11 raz znów zaczynam od 1j. Ewentualnie jak dojdę do poziomu tak jak ostatnio np. 6-tego, to mogę ewentualnie sobie zmniejszyć stawkę o kilka stówek jakbym chciał coś odłożyć extra do portfela z tego tematu lub mogę podnieść kurs a nie tylko podwajać i dać mniejszą stawkę, a finalnie celować w zakładany podwojony zysk z danego poziomu.