yar000
Użytkownik
... No faktycznie nie rozumiesz.
Na podstawie realnych wyników "X2" wiemy teraz, że grając czystą dwójkę tym algorytmem, jesteśmy na plusie.
Wszystkich typów z hokeja w ogóle, podsumowanych było pewnie ok. 160
Wszystkich typów z piłki nożnej podsumowanych, na pewno ok. 170 (tu jedno z podsumowań, chyba ostatnie #2155).
I mówię o tym ostatnim algorytmie.
W przytoczonej piłce nożnej algorytm poległ ale być może, wykrystalizuje się coś, co nazwałem "koncepcją śródziemnomorską.
Twoja ciągła mantra dotycząca braku podsumowań jest więc zwykłym mówieniem nieprawdy.
Oczywiście, że jest ponad sto ale z całego hokeja a nie tylko dla opcji "X2".[...] Dwa ze tu nie ma nawet 100 typow, [...]
Oczywiście podam, ale jeśli zechcę. Tak jak podałem dzisiaj w nocy.[...] podaj od teraz typy na x2(lub tylko dwa jak chcesz) dla hokeja a gwarantuje ze zysku nie bedzie. [...]
Twoja persona nie może być żadnym gwarantem.
W to akurat uwierzę. Pankoperek jest wg mnie multikonowcem, który dostał bana. Nie chce mi się nawet przywoływać jego pierwszego nick'u.[...] Btw:gosc o niku Pankoperek to nie byłem ja,wierz lub nie. [...]
Którym z postów zasłużyłeś sobie, żeby Cię traktować w inny sposób?[...] Hehe dobry jestes,kazdy kto nie jest twoim przydupadsem to juz troll lub frustrat innej opcji nie ma,normalnie jak nazisci???? [...]
Człowieku, może inne osoby zwyczajnie i po prostu widzą to, czego Ty widzieć nie chcesz i sobie widzieć nie życzysz.[...] I na koniec taka wisienka na torcie,pokazująca poziom twojego oddanego grona 4 przydupasow,nie dziwota ze wierza w te bzdety,skoro nawet jezyk ojczysty to dla nich level hard:grin ???? i nie sa to literowki czy powiedzmy pzrecinki ktorych sam tu nie stosuje:grin ???? [...]
Nie ma tutaj "przydupasów" a są osoby, które wchodzą, obserwują i wyciągają wnioski.
Nie ma ludzi bez wad a przyczepianie się do spraw niemerytorycznych, dotyczy słabości.
... a pisz sobie co chcesz ????[...] Ps:Napisalem bez odbioru,sam to potwierdziles(Jak bez to bez) niestety w co drugim poscie do mnie pijesz,takze byłem zmuszony cos napisac,zebys czasem nie mysal ze pokonales mnie sila swych:argumentow"... [...]