Co do tego kuponu to proponuje ci zamiast 1x stawiać ze 1 drużyna strzeli bo kurs taki sam a wystarczy ze gola zdobeda i wygrales, ja teraz takie kupony bede gral bo jest wynik 1-2 i ja wygrywam a ty nie a kurs taki sam mieliśmy tu masz linka do mojego tematu, na weekend głownie "strzeli druzyna gola" bede stawial tak zeby ako bylo z 3,00 http://forum.bukmacherskie.com/f15/typy-michala-in-fortuna-komentujcie-72772.html#28
Pescara vs. Juve Stabia 1X
Troyes vs. EA Guingamp 1X
Shrewsbury Town vs. Oxford United 1X
Ross County vs. Partick Thistle 1X
Charlton Athletic vs. Colchester United 1X
Łączny kurs: 2,05
Stawka: 20,00 zł
Suma zakładu: 41,03 zł
Z drugiej strony padnie wynik 0-0, wtedy ja wygrywam, a ty nie. Ale zaproponowana przez ciebie forma obstawiania jest ciekawa. Szkoda, że nie ma jej w ofercie Tobet i Fortuna (przynajmniej nie mogę znaleźć). Pięć meczy to trochę dużo i zawsze jest to ryzyko, że któreś zdarzenie się wysypie, ale starałem się obstawić takie mecze, aby nie było niespodzianki. Zobaczymy, co przyniesie wieczór.Co do tego kuponu to proponuje ci zamiast 1x stawiać ze 1 drużyna strzeli bo kurs taki sam a wystarczy ze gola zdobeda i wygrales, ja teraz takie kupony bede gral bo jest wynik 1-2 i ja wygrywam a ty nie a kurs taki sam mieliśmy tu masz linka do mojego tematu, na weekend głownie "strzeli druzyna gola" bede stawial tak zeby ako bylo z 3,00 http://forum.bukmacherskie.com/f15/typy-michala-in-fortuna-komentujcie-72772.html
Dobra, zapnij szelki, bo widzę że za bardzo się podnieciłeś. Faktem jest, że taśmy ciężko trafić, ale nie znaczy, to że musisz wyjeżdżać mi z takimi tekstami. Poza tym jeżeli nie zauważyłeś, to od pewnego czasu gram maksymalnie dwa zdarzenia na kupon. Czasami puszcze sobie powyżej dwóch meczy, ale to są kupony tzw. "wariaty" za 2zł, do których nie przywiązuje zbytniej wagi. Dzięki za swoje złote myśli, obyś był cały czas na +.wdlg mnie to albo jestes glupi albo zbyt zachlanny
moze nie zauwazyles ale kazde kupony 4+ zdarzen wdupiasz hahaha
Moze pora zaczac grac 2-3 zdarzenia na jednym kuponie i grac za 10-20 zl i byc na + a nie tak jak ty ciagle na -
ja gram tak od 2 miechow i ciagle jestem na + ale gram ostroznie