>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Akumulator

K 0

kichu

Użytkownik
Witam, będę umieszczał tutaj swoje codzienne typy w kuponach akumulowanych, nie grywam singli ze względu na niskie stawki oraz hobbystyczne podejście do tematu : ) Grywam praktycznie każdego dnia u naziemnego buka, na necie mnie ponosi. Stawki są podawane w euro, staram się obstawiać jak najwięcej dyscyplin żeby nie zamykać się w piłce i odpowiednio wymieszać kupony.
Dziś już połowę spotkań mam za sobą więc podzielę się tym co mam obstawione na resztę wieczoru.
Florida Panthers vs Ottawa Senators X2 / 1.55 ⛔ 3:2
Chicago Bulls vs Boston Celtics 1 / 1.4 ✅ 101:92
Barcelona vs Khimki 1 / 1.4 ✅ 87:70
Martin Cilic vs Dominic Thiem 1 / 1.36 ⛔ 1:2
Cadiz CF vs Celta de Vigo BTS / 2.1 ⛔ 0:3
ako: 8.67
stawka: 10€ ⛔
/edit: Dzień pełen niepowodzeń, jak nie świetna dyspozycja bramkarza panter to totalny brak skuteczności ze strony Cadiz które stwarzało sobie wystarczająco sytuacji by strzelić. Porażki Martina nie potrafię wyjaśnić, gdyż spotkania nie oglądałem ale wnioskując po statystykach meczu mogę śmiało powiedzieć że mu się nie chciało, trzeci set już w zupełności został odpuszczony przez chorwata.
Marny początek ale nie zniechęcamy się i szukamy czegoś ciekawego na dziś : )

K 0

kichu

Użytkownik

Miami Heat vs Phoenix Suns 1 / 1.45
Polska vs Niemcy 1 / 1.36
Exeter vs Liverpool 1.połowa under 1.5 / 1,5
Holandia vs Włochy 1 / 1.36
Inglot D. / Lindstedt R. vs Kontinen H. / Peers J. 1 / 1.8
Munchen vs Krefeld 1 (60&#39;reg) / 1.47

ako: 10.64
stawka: 10€

Do góry Bottom