>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Aktualna promocja

kudlaty1990 0

kudlaty1990

Użytkownik
Cześć

Po kilku miesięcznej grze na zakładach bukmacherskich postanowiłem zmienić buka, padło na gamebookers!!! Niestety na stronie nie zauważyłem żadnych promocji typu 50%, 100% depozytu gratis, lecz na powyższym forum znalazłem informacje o 100% gratisu!!! Chciałbym się dowiedzieć czy nadal jest aktualna i w jaki sposób można ją otrzymać!?

Pozdrawiam

striker1989 4

striker1989

Użytkownik
Własnie dziś zagrałem pierwszy zakład pełną stawką którą wpłaciłem na GB więc dziś po północy sprawdzę czy bonus naprawde jest aktualny i podam ci pewne informacje.

Mi bonus dziwnym trafem nie przyszedł na konto nie wiem dlaczego tak się stało :/

kudlaty1990 0

kudlaty1990

Użytkownik
Czekałem, szukałem i nic!!! Zdecydowałem, że napisze e maila do GB:

Oto odpowiedź:

Szanowny Panie,
Dziekujemy za napisanie do nas. Promocja ta została przerwana wraz z dokonaniem zmian w naszym systemie. Już nie dodajemy tego bonusu. Jest to działanie w pełni zgodne z naszym regulaminem, który daje nam prawo do przerwania promocji w dowolnej chwili.
Nasz system bonusowy jest bardzo rozbudowany. W związku z tym prosimy przesłać do nas konkretny kod bonusowy, a my wyjaśnimu Panu jakie są warunki skorzystania z tego bonusu.
Jeśli ma Pan jakiekolwiek inne pytania to służymy pomocą.
Z bukmacherskim pozdrowieniem,
Petya,
Gamebookers Customer Service

Szkoda, ale co zrobimy nic nie zrobimy ????

Można zamknąć, przesunąć, usunąć!!!

Do góry Bottom