>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

AKO

M 56

mariusz201087

Użytkownik
Muszę Mateuszowi poświęcić tego posta. Po meczu z Manchesterem City został moim idolem. Przysporzyło mi to wiele nerwów . Wszyscy koledzy jadą go równo z ziemią . Ile nerwów kosztowało mnie bronienie go . Pytali mnie w czym on jest dobry ? Zawsze odpowiadałem , że ma dobry strzał i dośrodkowanie . Niestety po
lidze europejskiej Mateusz nie potwierdzał tego . Teraz czuje , że co będzie wolny dla Lecha w okolicach pola karnego , to Mateusz będzie ładował bramę !!!

Dzięki Mati za 3 pkt :grin:

M 56

mariusz201087

Użytkownik
PROGRESJA 17
POZIOM 1

Próbuje się przenieś na buka na ziemnego . Przeraża mnie jednak strata przy kursie około 0.6 . Myślę żeby dokładać po meczu w ramach wyrównania strat , tylko nie wiem czy skuteczność wtedy utrzymam .

Stawka: 70
Zainwestowane: 3850
Zysk/strata: 884.82
Yeild : 22%

Otrzymane punkty reputacji: +8
M 56

mariusz201087

Użytkownik
a czemu chcesz się przenieść?
i jak obecnie zyski od początku progresji?
To jest symulacja gry . Lubię matematykę , sport , hazard . To sobie tworzę jakieś systemy gry . Teraz sobie nakreśliłem obecny schemat progresji. Jednym z założeń tej progresji jest zarobienie 100 zl dziennie . Potrzebuje na 1 progresję 490 zł . Tyle nie mam.

Zainwestowane: 4900
Zysk/strata: 1668.72
Yeild : 39%

Progresji 24
Wygranych: 21
Przegranych : 3

M 56

mariusz201087

Użytkownik
grzes_io teraz wierzysz , że mam coś wspólnego z bukmacherką ? Jak będzie mi się chciało to powklejam wszystko z wszystkich buków i zobaczymy ile przegrałem. Dlaczego chce grać w naziemnych poczytaj początek tego tematu ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 56

mariusz201087

Użytkownik

Plus 400 zł Sportingbet . Nie pamiętam hasła . Przegrałem 1700 zł , ale jak się stawia po 4000 zł to nie dziwne . najbardziej podobała mi się gra z pinnaclesport . 25 zł na typ i single .

Do góry Bottom