>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ajax Amsterdam - Legia Warszawa 23.02.2016 - Czwartek - REWANŻ

Status
Zamknięty.
dx2 267K

dx2

Użytkownik
Legia wcale nie zagrala źle. Nastawienie było defensywne, ale ostatnie 20 minut pokazało, ze rywalizowac z Ajaxem smozna bylo. Na pewno nie bylo tak, ze Ajax &quot;pozamiatał&quot;, poniewaz wtedy nawet nie byloby polemiki. Powiedzmy sobie jednak szczerze. Zeby rywalizowac z lepszymi klubami to trzeba tez miec bramkarza, ktory sie nie myli i gwarantuje poziom. Malarz takim nie jest, a ta interwencja wczoraj przy bramce tragedia. W Warszawie jeszcze sedzia nie zauwazyl, jak pilka przekroczyla linie bramkowa, tutaj juz nie bylo czego nie zauwazyc. Wczoraj od razu przypomnial mi sie Angelo Hugues podczas meczow Wisly Krakow.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Wczoraj od razu przypomnial mi sie Angelo Hugues podczas meczow Wisly Krakow.
Na Polskę był ok. ???? , w czasach kiedy Wisła lała kogo i jak chciała, różnica &quot;wychodziła&quot; &quot;dopiero&quot; w pucharach.

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
Legia odpadła i to jest fakt,wstydu nie przyniosła to też fakt,ale jak się osłabia drużynę przed takimi meczami i sprzedaje dwóch napastników to co tu teraz płakać,kiedyś sprzedali w przerwie zimowej róznież dwa znaczące zęby ze składu i tytuł pojechał do Wrocławia,Skorża nie miał nic do gadania.......cóż biznes
Za to będzie ciekawa walka o mistrza Polski

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Najgorsze jest to, że te dzieci z Ajaxu, które w 5 na 1 nie umiały strzelić bramki były jak najbardziej w zasięgu Legii. I o tym doskonale wiedzą w Legii. Może zabrakło w pierwszej części gry silniejszego pressowania, atakowania bramki, wystawienia od początku bardzo ofensywnego ustawienia z Necidem i &quot;czarnym złotem Legii&quot; ? Magiera jednak co by nie mówić odbudował ten zespół po blamażu z BVB za czasów poprzedniego trenera. Gra w LM nie przyniosła wstydu, gra z Ajaxem również zważywszy, że zęby Legii zostały sprzedane. Co do jakiejś wartości tego wpisu w kontekście kolejnych betów myślę, że warto grać na Legię u nas i przeciwko Ajaxowi w LE. Bez względu na kogo trafią myślę, że nie przejdą dalej w LE. Brak skuteczności, dziecinne błędy w środku pola i defensywie i nie strzelenie bramki w sytuacji 5 na 1 gdzie mogli zrobić wszystko, a podali do bramkarza; świadczą o słabości Ajaxu.

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
Zaryzykuję stwierdzenie ,że z Nikolicem i Prijovicem dalej przeszłaby Legia.
Również błędy w zarządaniu przy transferach aż nadto widoczne,tak zbudować mocnej ekipy się nie da,brak wyobrażni,na pijarze i dobrymi relacjami z kibicami do Europy się nie wbiją bo drugi raz tak szczęśliwego losowania mogą nie mieć

drexler 570

drexler

Użytkownik
Po ostatnich dobrych występach polskiej reprezentacji myślałem,że czasy kiedy zachwycano się tym,że polska drużyna przegrała ale wstydu nie przyniosła mamy już za sobą a tymczasem... czytam pochwały pod adresem drużyny, która w dwu-meczu przez prawie 190min nie potrafiła strzelić nawet jednego gola będąc praktycznie cały czas trzymana pod wodą przez przeciętny zespół Ajaxu...Wolałbym widzieć sportową złość i łzy w oczach po przegranym meczu niż zadowolenie z siebie...W sporcie mimo wszystko chodzi o rywalizację i sukces..

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
Dla gry Pazdana , który ledwo żył pod koniec meczu a w czasie jego grał super,warto to było zobaczyć.Bramka frajerska ,ale cóż ,w dwumeczu Ajax lepszy

D 12

denison

Użytkownik
powiem tak ajax wczoraj zagral katastrofalnie, ten mecz powinien sluzyc do tego jak mozna marnowac 100% akcje nie mowie nawet o tym 5na1 bo oprocz tego bylo rowniez pare sytuacji z przewaga zawodnikow ajaxu. ten traore to drugi roben z zachowania na boisku i stylu gry oczywiscie tylko w negatywnym znaczeniu. younes jak ronaldo z technika ale szybkosci brak. jakby u nas byl prijo to jestem pewny ze mielibysmy bramke. kopczynski i moulin to tragedia byla. necid to narazie taki polski rasiak a czarne zloto warszawkiej legii to gral za krotko zeby go ocenic ale wyroznia sie na boisku :d legia zrobila duzo w tym sezonie i dlatego mamy niedosyt bo z gra z jesieni przeszliby ajax..

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Zaryzykuję stwierdzenie ,że z Nikolicem i Prijovicem dalej przeszłaby Legia.
Ja jestem tego pewien po tym co zobaczyłem w dwumeczu. Zresztą jak oni by byli nawet do głowy by mi nie przyszło grać na awans Ajaxu. Ajax był do ugryzienia. Przecież pod koniec meczu to oni mieli strach w oczach, a ile zmarnowali sytuacji bramkowych to szok. Legia miała dobre podania na pole karne przeciwnika, brakowało wykończenia. Pamiętacie jak Necid w pierwszym meczu miał setkę ? Ajax też miał okazje, więcej niż Legia, ale za taki brak skuteczności powinien odpaść.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom