76 kubota Użytkownik Czerwiec 4, 2008 #21 [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]ehhhhh szkoda mi jej [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*]
[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]ehhhhh szkoda mi jej [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*]
0 mmmateooo Użytkownik Czerwiec 4, 2008 #25 wyrazy współczucia [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]
27 sawas Użytkownik Czerwiec 4, 2008 #27 Ogromny szok.. Nie zdawałem sobie do końca sprawy z konsekwencji tej choroby.. Nie dopuszczałem myśli, że Ona może odejść..
Ogromny szok.. Nie zdawałem sobie do końca sprawy z konsekwencji tej choroby.. Nie dopuszczałem myśli, że Ona może odejść..
4,5K benek_27 Forum VIP Czerwiec 4, 2008 #28 [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] ???? ???? ???? ???? ???? ????
22,3K dark1976 Użytkownik Czerwiec 4, 2008 #33 młodość i tyle było jeszcze przed Nią , będziesz zawsze w mojej pamięci to była wielka acz nierówna walka............... zostaje żal na zawsze
młodość i tyle było jeszcze przed Nią , będziesz zawsze w mojej pamięci to była wielka acz nierówna walka............... zostaje żal na zawsze
0 damianmularczyk Użytkownik Czerwiec 4, 2008 #35 ehhhh.. a wszystko szłu ku dobremu... Spoczywaj w pokoju
4 pablozks Użytkownik Czerwiec 5, 2008 #39 Zmarła w środę siatkarka Agata Mróz pochowana zostanie w poniedziałek, 9 czerwca, w Tarnowie. Uroczystości pogrzebowe rozpoczną się o godzinie 12.00 w Kościele Księży Filipinów przy ulicy Józefa Piłsudskiego w Tarnowie. ['][']
Zmarła w środę siatkarka Agata Mróz pochowana zostanie w poniedziałek, 9 czerwca, w Tarnowie. Uroczystości pogrzebowe rozpoczną się o godzinie 12.00 w Kościele Księży Filipinów przy ulicy Józefa Piłsudskiego w Tarnowie. ['][']
G 0 grzesiek3008 Użytkownik Czerwiec 7, 2008 #40 [*] [*] [*]współczucia.... Polska wygra z Niemcami dla Agaty, bo myśle że ona sama im pomoże duchem[*] [*][*]
[*] [*] [*]współczucia.... Polska wygra z Niemcami dla Agaty, bo myśle że ona sama im pomoże duchem[*] [*][*]