>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Agata Mróz

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Nie żyje Agata Mróz......

Brak słów...

Notka biograficzna:
Agata Mróz-Olszewska (ur. 7 kwietnia 1982 w Tarnowie, zm. 4 czerwca 2008 we Wrocławiu) – polska siatkarka, reprezentantka Polski. Grała na pozycji środkowej, miała 191 cm wzrostu. Występowała w reprezentacji Polski. Dwukrotnie, w 2003 i 2005 zdobyła złoty medal Mistrzostw Europy.

W 2007, ze względu na zły stan zdrowia (mielodysplazja szpiku), postanowiła przerwać karierę. 10 czerwca 2007 wyszła za mąż za Jacka Olszewskiego. 12 stycznia 2008 ogłosiła, że spodziewa się dziecka. 4 kwietnia 2008 urodziła córkę Lilianę.

Zmarła w wieku 26 lat w godzinach porannych 4 czerwca 2008 na białaczkę we wrocławskim szpitalu.

http://pl.youtube.com/watch?v=vPRObdCkjRc&amp;amp;feature=related

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Tragedia... Piękna i znakomicie grająca siatkarka... A wszystko miało być dobrze po tym zabiegu... Tragedia...
[*]
[*]
[*]

sutek 79

sutek

Forum VIP
Dla mnie też wielki szok. Zawsze doceniałem tą osobę za walkę z chorobą i świetną grę w siatkówkę.
[*]

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
[&#39;][&#39;] siatkarka i reprezentantka Polski z mojego miasta... Nie tak dawno też miała ślub w kościele, który jest 100 metrów od mojego bloku...

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
Dla mnie szok wchodze na hp widze ten temat myślałem, że Assitalia chciał napisać że po przeszczepie wszystko OK a tu patrze Agata Mróz nie żyje... szok poprostu szok
[*]

Do góry Bottom