Zaczne od tego, ze bardzo mnie wk...a, gdy ktos cos mi wmawia! Otoz zmartwie Cie - ogladalem pierwszy mecz tych druzyn, mam niestety ostatnio wiele czasu i potrafie sobie go tak zagospodarowac, ze obejrze co chce! Moje typy nie opieram tylko na suchej statystyce, chociaz rzeczywiscie, sugeruje sie ja w dosc duzym stopniu, jak kazdy normalny gracz. Mam grac na przekor statystyce? Mialem zagrac jeszcze Bunyodkor - Buririam X2 po dobrym kursie, kurs na tajow byl w/g mnie mocno przesadzony, bylem bardzo pewny ze wejdzie to X2, ale ostatecznie nie zagralem i nie zapodalem typu na forum, teraz zaluje bo by weszlo. Sprawdz sobie wynik i mecze tych druzyn - jakos ze statystyki nie wynikalo, ze bedzie dzisiaj remisowo! Co do mojego stylu to jak Ci przeszkadza to po prostu nie czytaj moich wypocin, innym pasuje, dostaje jakos pkt w reputacji i cieszy mnie, gdy moge zapodac dobry, trafiony typ, gdyz ktos dzieki mnie moze zagral go i zarobil. Tak samo ze zlymi typami, martwi mnie bo sam nie trafilem i jeszcze ktos przegral... Jestem uczicwy i wszystko co tutaj podaje gram w realu, nie robie sobie zartow i nie pisze tak, a gram inaczej, to byloby w/g mnie swinstwem wobec forumowiczow. Styl pisania mam jaki mam, prymusem z polskiego nie bylem nigdy, niestety szkole skonczylem bardzo dawno temu, a w karierze zawodowej tzw. robotnika fizycznego, jezyk polski nie przydal sie wcale - juz bardziej jezyki obce np. do obslugi roznych maszyn. 7 lat temu to ja sie zarejestrowalem, a mialem tutaj bardzo dlugie przerwy, wiec nie pisze tutaj bez przerwy od 7 lat. Typ Al Shabab wszedl i fajnie jesli ktos zagral to dzieki mnie i wygral! Tak po prostu jest, wiec nie wiem o co sie pienisz, napisz z tym problemem do adminow, pewnie wybuchna smiechem. To nie jest forum sympatykow profesora Miodka czy poprawnej polszczyzny, to jest
forum bukmacherskie.
Mam taki styl, ze przejrze forum kto zas i powiem tyle levy42, ze wyskakujesz mi tu z merytorycznymi analizami, a sam nabijasz posty w dyskusjach na tematy
bukmacherskie i grasz
live na jakies egzotyczne ligi - tylko nie pisz, ze masz merytoryczne pojecie o azjatyckim futbolu, bo tutaj ludzie razej srednio sie na nim znaja i jada na intuicji i statsach... Ja z doswiadczenia wiem, ze nie warto jest grac egzotycznych lig
live, na ilosc bramek itd.
Typy live gram czasem ale tylko na dobrze znane mi ligi, np. Bundeslige,
Premier League, nawet
Ekstraklasy nie grywam
live, a jak juz to niesamowicie rzadko, bo druzyny sa nieobliczalne - ostatnia przegrana Widzewa z Lechia. Jak dla mnie granie egzotycznych lig na
live jest bezsensowne, to strata czasu i pieniedzy = typowa ruletka!!! Jak zagram egzotyczna lige to nie
live i raczej za niska stawke, tak jest lepiej.
levy42 - nie bede wklejac jak konfident tego co mi napisales na priva ale powiem jedno - kon by sie usmial. Bardzo sie ciesze, ze ignorujesz mnie i nie bedziesz czytal moich postow - dla mnie to smieszne, a laski mi nie robisz ???? Gdybys chcial zauwazyc, to moje posty nie sa suchymi typami, a ja nie jestem Sienkiewicz czy inny Milosz i nie bede pisal tutaj powiesci zamiast postow, w kilku zdaniach potrafie uzasadnic co i jak i nie potrzebuje filozofowac zeby wyjasniac ludziom rzeczy oczywiste. Zauwazylem ciekawa rzecz! Dziwisz sie, ze admini nie ignoruja moich postow, a niby czemu mieliby je ignorowac? A moze chcialbys dyktowac im co ma byc na forum, a co nie - taka cenzura. Z twojej prywatnej wypowiedzi wynika, ze masz jakis zal lub pretensje do administracji, traktujesz ich jakby celowo nie kasowali wszystkich analiz (co jest klamstwem, gdyz suche typy usuwaja) i szli na ilosc nie jakosc. Akurat tak sie sklada, ze ludzie dbajacy o to forum, robia tutaj dobra robote, wiec nie posadzaj ich o zle intencje. Graj sobie te niskie ligi
Chile, ogladaj streamy i daj ludziom spokoj!