12 kupon

Polonia -
Lech 1.55

1-1
:siata: Delecta Bydgoszcz -
Jastrzębski Węgiel 1.45

2-3
AKO : 2.25
Stawka : 1/10
13 kupon

Leipzig -
Augsburg aw 1.40

0-1

Heidenheim -
Monchegladbach 1.55

0-0

Aldershot - Manchester Utd
over 2.5 1.45

0-3

Granada - Barcelona
over 2.5
0-1
????
Malisse - Ramos 1.45

2-0
????
Sharapova - Stosur 1.50

0-2
????
Blake - Garcia Lopez 1.40

1-2
AKO : 13.13
Stawka : 0.2/10
Jeśli chodzi o 12 kupon. Lech Poznań podchodzi bardzo poważnie do meczu pucharowego jak mówi ich trener Bakero.
Polonia Bytom jest groźna na własnym obiekcie, ale dziś będzie miała trudne zadanie aby udało im się wyrzucić Poznaniaków z pucharów. Goście przyjadą do Bytomia w najsilniejszym składzie więc stawiam na przyjezdnych GL ????
Ciężko mi powiedzieć coś konkretnego o meczu siatkarskim, jednak uważam że Jastrzębski Węgiel to naprawdę mocny team co pokazał ostatnio w Klubowych Mistrzostwach Świata. Myślę, że to nie były przypadkowe zwycięstwa. Dziś zagrają z Delectą Bydgoszcz, która prezentuję równy poziom jak na razie. Mecz będzie zacięty, ale myślę że zwycięstwo odniosą przejezdni i tak obstawiam GL ????
Co do kuponu 13 to tak w skrócie. Augsburg z awansem ponieważ nie odpuszczą i nawet w dogrywce sobie poradzą tak samo jak Monchegladbach. Obawiam się o overek w Aldershot, ale MU musi pokazać dobry futbol, aby troszkę zrekompensować wysoką porażkę w derbach choć zagrają rezerwami poniekąd. Barcelonie też przydało by się przypomnieć jak się strzela gole i liczę na overek. Jeśli chodzi o tenis to grałem go trochę po kursach choć uważam, że faworyci nie powinni zawieźć GL ????