>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

AdmiralBet

C 0

crims

Użytkownik
Wygrałem na czysto jakieś 1,5k zweryfikowałem się, czekam tylko na potwierdzenie nr konta - będą robić problemy z wypłatą ? Jak wypłacę wszystko czyli będę miał na koncie 0 i zostanie mi bonus 300 czy da się za to wtedy grać ?

Wygralemzycie 22,7K

Wygralemzycie

Użytkownik
bonus sie anuluje jak najpierw wypłacisz. Ogolnie spoko u nich się gralo, ale wiadomo, podatek zabiera całą zabawe

C 0

crims

Użytkownik
Czyli jeśli dobrze rozumiem żeby zagrać za bonus trzeba przegrać całe depo ? Bo nawet jak robię ako według warunków bonusu to mogę zagrać tylko za depo chyba że potem oddają

Wygralemzycie 22,7K

Wygralemzycie

Użytkownik
Czyli jeśli dobrze rozumiem żeby zagrać za bonus trzeba przegrać całe depo ? Bo nawet jak robię ako według warunków bonusu to mogę zagrać tylko za depo chyba że potem oddają
nie koniecznie przegrać. Musisz sprytnie zagrac tym depo np na jutrzejszy pewniak, a w ten czas szybko bonus obracasz.

W 4,2K

Wojciech4x

Użytkownik
Ktoś z graczy akurat dziś na czacie Admirala pisał, że obrót depozytem liczy się do obrotu bonusem, gdyby tak było to by znacznie ułatwiło obrócenie. Natomiast regulamin o tym nie mówi (choć też nie ma ewidentnego zapisu który by o tym przeczył), i ja miałbym duże wątpliwości czy zakłady z depozytu faktycznie zaliczają się do obrotu bonusem - dlatego zapytałbym na czacie konsultanta o tą sprawę.

Wygralemzycie 22,7K

Wygralemzycie

Użytkownik
Ktoś z graczy akurat dziś na czacie Admirala pisał, że obrót depozytem liczy się do obrotu bonusem, gdyby tak było to by znacznie ułatwiło obrócenie. Natomiast regulamin o tym nie mówi (choć też nie ma ewidentnego zapisu który by o tym przeczył), i ja miałbym duże wątpliwości czy zakłady z depozytu faktycznie zaliczają się do obrotu bonusem - dlatego zapytałbym na czacie konsultanta o tą sprawę.
to zle pisal, nie licza sie

Do góry Bottom