Jak długo zajmie rozpatrzenie mojej prośby?
Prośby wysłane między
8.00 - 23:59
Średni czas oczekiwania
45 minut
Prośby wysłane między
00:00 - 7:59
Średni czas oczekiwania
1 do 2 dni roboczych
WAŻNE: Aby móc wypłacić zdeponowane środki oraz wygrane, Twoje konto AdmiralBet musi być w pełni skonfigurowane i zweryfikowane.
Po jakim czasie pieniądze trafią na moje konto?
Dokładamy wszelkich starań, aby mieć pewność, że otrzymasz pieniądze tak szybko, jak to jest tylko możliwe, nawet w weekendy. Ponieważ jednak proces wypłat obejmuje zewnętrznego dostawcę usług płatniczych, nie zawsze ostatnie zdanie należy do nas. W niektórych przypadkach, rozpatrzenie Twojej prośby może zająć więcej czasu, niż zakładano.
Z naszych doświadczeń wynika, że wypłaty mogą nastąpić w przedziale od 45 minut do 3 dni roboczych, w zależności od banku, z którego korzystasz oraz dnia i godziny zgłoszenia prośby.
Z jakich dostawców usług płatniczych korzystacie?
Współpracujemy z Przelewy24, aby Twoje pieniądze dotarły do Ciebie jak najszybciej, 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu.
Poniżej możesz sprawdzić dokładne dni oraz godziny realizacji płatności w największych bankach w Polsce.
Z którymi bankami współpracujecie?
Współpracujemy z większością banków operujących w Polsce.
Czy AdmiralBet pobiera prowizję za dokonanie wypłaty?
Z Naszej strony nie pobieramy żadnych prowizji od wypłat.
Czy istnieje maksymalna i minimalna kwota, którą mogę wypłacić jednorazowo?
Nie ma maksymalnej kwoty wypłat. Minimalna kwota wynosi 10 zł.
Pieniądze nie wpłynęły na moje konto - co mogę zrobić?
Jeśli uważasz, że mógł wystąpić problem z wypłatą, skontaktuj się z naszą Obsługą Klienta. Nasi przedstawiciele z przyjemnością odpowiedzą na wszystkie pytania.
Prośby wysłane między
8.00 - 23:59
Średni czas oczekiwania
45 minut
Prośby wysłane między
00:00 - 7:59
Średni czas oczekiwania
1 do 2 dni roboczych
WAŻNE: Aby móc wypłacić zdeponowane środki oraz wygrane, Twoje konto AdmiralBet musi być w pełni skonfigurowane i zweryfikowane.
Po jakim czasie pieniądze trafią na moje konto?
Dokładamy wszelkich starań, aby mieć pewność, że otrzymasz pieniądze tak szybko, jak to jest tylko możliwe, nawet w weekendy. Ponieważ jednak proces wypłat obejmuje zewnętrznego dostawcę usług płatniczych, nie zawsze ostatnie zdanie należy do nas. W niektórych przypadkach, rozpatrzenie Twojej prośby może zająć więcej czasu, niż zakładano.
Z naszych doświadczeń wynika, że wypłaty mogą nastąpić w przedziale od 45 minut do 3 dni roboczych, w zależności od banku, z którego korzystasz oraz dnia i godziny zgłoszenia prośby.
Z jakich dostawców usług płatniczych korzystacie?
Współpracujemy z Przelewy24, aby Twoje pieniądze dotarły do Ciebie jak najszybciej, 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu.
Poniżej możesz sprawdzić dokładne dni oraz godziny realizacji płatności w największych bankach w Polsce.
Z którymi bankami współpracujecie?
Współpracujemy z większością banków operujących w Polsce.
Czy AdmiralBet pobiera prowizję za dokonanie wypłaty?
Z Naszej strony nie pobieramy żadnych prowizji od wypłat.
Czy istnieje maksymalna i minimalna kwota, którą mogę wypłacić jednorazowo?
Nie ma maksymalnej kwoty wypłat. Minimalna kwota wynosi 10 zł.
Pieniądze nie wpłynęły na moje konto - co mogę zrobić?
Jeśli uważasz, że mógł wystąpić problem z wypłatą, skontaktuj się z naszą Obsługą Klienta. Nasi przedstawiciele z przyjemnością odpowiedzą na wszystkie pytania.