nie koniecznie przegrać. Musisz sprytnie zagrac tym depo np na jutrzejszy pewniak, a w ten czas szybko bonus obracasz.Czyli jeśli dobrze rozumiem żeby zagrać za bonus trzeba przegrać całe depo ? Bo nawet jak robię ako według warunków bonusu to mogę zagrać tylko za depo chyba że potem oddają
Ktoś z graczy akurat dziś na czacie Admirala pisał, że obrót depozytem liczy się do obrotu bonusem, gdyby tak było to by znacznie ułatwiło obrócenie. Natomiast regulamin o tym nie mówi (choć też nie ma ewidentnego zapisu który by o tym przeczył), i ja miałbym duże wątpliwości czy zakłady z depozytu faktycznie zaliczają się do obrotu bonusem - dlatego zapytałbym na czacie konsultanta o tą sprawę.Czyli jeśli dobrze rozumiem żeby zagrać za bonus trzeba przegrać całe depo ? Bo nawet jak robię ako według warunków bonusu to mogę zagrać tylko za depo chyba że potem oddają
to zle pisal, nie licza sieKtoś z graczy akurat dziś na czacie Admirala pisał, że obrót depozytem liczy się do obrotu bonusem, gdyby tak było to by znacznie ułatwiło obrócenie. Natomiast regulamin o tym nie mówi (choć też nie ma ewidentnego zapisu który by o tym przeczył), i ja miałbym duże wątpliwości czy zakłady z depozytu faktycznie zaliczają się do obrotu bonusem - dlatego zapytałbym na czacie konsultanta o tą sprawę.
Bzdury! Oczywiście że się liczą. Wczoraj założyłem konto i już zacząłem obracać bonus środkami z depozytu. Nie wprowadzaj ludzi w błąd jeżeli czegoś nie wiesz!to zle pisal, nie licza sie
Nie zmienili. Cały czas obrot depozytem wliczali do obrotu bonusemto może zmienili coś
Tak to też rozumiem, dodatkowo jak zagrasz za środki bonusowe to też liczą się do obrotu bonusem…Czyli rozumiem, że każdy zakład zagrany ze środków depozytu - z kursem całkowitym 2,50 - 3 zdarzeniami minimum po 1,3 - to obrót bonusem?
mi dali freebet 20zlMają chyba najniższą marżę, czyli najwyższe kursy na rynku.
Dziś rozdawali freebet 10zł.