>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher AdmiralBet - opinie

BrooklynBouncee 8,2K

BrooklynBouncee

Użytkownik
Założyłem konto. Wpłaciłem pod bonus. Aplikacja muli. Nie mają podstawowych zakładów nawet na duże mecze, typu czerwona kartka, rzut karny. Nie mają nawet oferty na strzelców w NHL, a co dopiero inne ligi z tego sportu. W tenisie nie ma typu na asy, podwójne błędy. Parszywa oferta. Jak się uda obrócić, to tak jak w przypadku lebull i innych tego typu tworów pierwsza i ostatnia wpłata. Odradzam. Bukmacher nie wart uwagi.

Ostatnia edycja:
N 6,2K

nn89

Użytkownik
Testowałem tego bukmachera przez grudzień przy okazji kalendarza adwentowego. Do regularnej gry, a nawet tylko pod bonusy nie nadaję się.
Brakuje w ofercie podstawowych zakładów takich jak awanse w pucharach czy 1 połowa lub wynik meczu (podwójna szansa). Nie można łączyć zakładów betbuildera z regularną ofertą. Niby da się dodać tylko jedno zdarzenie z betbuildera i tak to ominąć ale to już nie to samo i kurs często mniejszy. Brak superprzewagi czy innych rozwiązań, które by wyróżniały tego bukmachera.
Teraz wprowadzili jakieś mecze fantasy, że o wyniku decydują realne spotkania odbywające się w danym dniu. Nie wiem co to za wynalazek i kto to będzie grał.

Podsumowując atrakcyjna oferta powitalna i nic więcej.

Otrzymane punkty reputacji: +289
A 1,8K

aigor

Użytkownik
Też brałem udział w kalendarzu Admiral i kursy bardzo często były znacząco wyższe niż na innych bukmacherach i nawet pierwszy raz widziałem tam specjale w tenisie (atp next gen)

CoolPhone 0

CoolPhone

Użytkownik
Grałem tu tego buka 2 miesiące.
Pierwsza większa - wygrana 2k, dalej próba wypłaty i ... blokada.
Oświadczenie o zarobkach proszą, wysłałem i czekam czekam czekam i czekam.
Na czacie powiedziano mi, że mało osób jest w bok i trzeba czekać. Notabene rozmawiając z czatem rozmawiałem cały czas z tą samą Panią. Czekam zatem, czekam itd.
Szybko to tylko wpłata działa, więc jak macie zamiar coś wygrać więcej i wypłacić to dajcie sobie spokój.
Grałem średnio 2k obrotu dziennego, przez 2 miesiące żadnych nowych promocji dla mnie tylko dwa freebety VIP 20 zł

CoolPhone 0

CoolPhone

Użytkownik
Musisz zatem napisać i udowodnić skąd masz te pieniądze. W sieci pojawiają się informacje, że admiralbet nagminnie robi taka procedurę i wymaga kuriozalnych dokumentów. Sprawy się ciągną ale nie napisano jak się skończyły.
U mnie kolejny dzień bez odpowiedzi. Mój wniosek - nie ma co się bawić w takiego bukmachera jak jest ryzyko że znajdą sobie kuriozalna odpowiedź by nie wypłacić Ci pieniądzy. W Twoim przypadku pewnie będziesz musiał mieć poświadczenia ręcznie pisane kto dał Ci pieniądze. Oni nawet wymagają z banku potwierdzenia że masz z nimi umowę na prowadzenia rachunku bankowego. Reasumując jak coś tam masz to wypłać małymi transzami i uciekaj gdzie indziej.

CoolPhone 0

CoolPhone

Użytkownik
A co jeśli nie pracuję?
Ps. Oprócz tego pierwszego bonusu nic tam więcej nie dostaniesz. Ja miałem obrót kilkadziesiąt tysięcy i dostałem bonus VIP 20 zł od nich z wymaganiami obrotu. Żadnych lojalnościowych bonusów, żadnych od kolejnych wpłat.
Przerobiłem wszystkich buków i ten jest jak scam. Najlepiej było na lvbet, tam bonusy były podczas gry oraz dla VIP załatwianie spraw w 20 min każdej.
A w admiralbet siedzi w weekend jedna Pani na BOK, która i tak jest mało pomoca, bo tylko mówi że tym zajmują się inne działy które w weekendy nie pracują. Czyli w dni gdzie jest najwięcej zakładów. To kuriozalne.

A 1,8K

aigor

Użytkownik
Akurat LVbet to najgorszy bukmacher z jakim miałem do czynienia ponieważ mając tam 5000zł zysku z dnia na dzień zamknęli mi konto bez podania powodu i bez możliwości odwołania. Do tego stopnia mnie rozczarował że jak widzę ich reklamy na stadionie Śląska i Motoru to nie potrafię kibicować tym drużynom.

N 6,2K

nn89

Użytkownik
Bukmacherzy coraz częściej wykorzystują procedurę AML do przedłużania wypłaty i to jest celowe działanie tak jak szczegółowa weryfikacji. Kuriozalne jest to, że jak wpłacasz pieniądze i je przegrywasz to już ich to nic nie obchodzi skąd one pochodzą. Przy zakładaniu konta jest już oświadczenie o dochodach i to powinno im wystarczyć. Wystarczy, że banki szczegółowo weryfikują pochodzenie środków, które przecież w większości są przelewane do bukmacherów tym kanałem płatności.

kriksus 16,1K

kriksus

Użytkownik
Dlatego najbezpieczniejszą opcją kiedyś było podawanie źródła pieniędzy jako Oszczędności. Dzisiaj to chyba już nie działa

Do góry Bottom