adipex
cytat:
Napisał lukascash ->
czytam ten temat i jestem lekko przerażony, ile osób stosuje syf by zgubić wagę...lekka załamka..27kg w pół roku? i to z adipexem? strasznie słabo. Ja tylko w grudniu schudłem 8kg..bez adipexów i srexów...podstawą każdego zrzucenia wagi jest odpowiednia dieta..jakiekolwiek spalacze są zbędnym wydatkiem...
Brawa dla lucascash za mądrą wypowiedź na temat adipexu dziewczyny nie bierzcie tego syfu to na prawde narkotyk który może zniszczyć wasze zdrowie albo i życie. Poczytajcie o efektach ubocznych tego leku , przecież bez przyczyny nie został wycofany z rynku jak i meridia czy zelixa. NIe piszę tu po to żeby się wymądrzać ale pół roku temu zamówiłam adipex i na szczęście nie odebrałam przesyłki ponieważ mój chłopak się nie zgodził. Jego siostra jak i mama bardzo szybko odstawiły ten lek jak pojawiły się efekty uboczne : arytmia, zawroty głowy , podwyższone ciśnienie,skurcze mięśni to tylko część efektów nie wspominając o omdleniach...
Przez 10 lat bez przerwy się odchudzam. Brałam różne tabletki które miały mi pomóc zrzucić zbędne kilogramy. Zaczęłam od zwykłej l-karnityny, później sięgałam po efedrynę, amfetaminę, clenbuterol itp. Miałam obsesję na tym punkcie. Wszystko za cenę szczupłej sylwetki. Wszystko po to żeby zachamować apetyt , nie jadłam więcej niż 500 kcal dziennie faszerowałam sie tylko tym syfem.W efekcie raz miałam anoreksje potem bulimie i tak na zmiane, nie mówiąc już o depresji.Jak zaszłam w ciąze to zaczęłam normalnie jeść i miałam mega efekt jojo. Dziś leczę się na arytmie, zakończyłam terapię u psychiatry (bulimia,depresja). Korzystam z rad trenera i dietetyka. Cwiczę 4 razy w tygodniu i paradoks jest taki że zjadam nawet 1800 kcal dziennie nie biorę żadnych suplementów jestem szczupła(170cm ,waga 56)! Po ostatnim efekcie jojo, czyli te pól roku temu( kiedy to chciałam kupić adipex) udało mi się schudnąć dzięki diecie, treningom, radom trenera i pomocy ukochanego chłopaka. Każdy może schudnąc w zdrowy sposób. Zajęło mi 10 lat żeby to zrozumieć. Niestety mój organizm sporo na tym ucierpiał i teraz mam nauczkę za swoją głupote. Jeśłi mogę zasugerować to polecam dietę paleo lub zone i jeśli szukacie mądrych rad na temat treningów i diet to polecam stronę fitnow