>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ADI vs Pavlinho

Status
Zamknięty.
P 0

pavlinho

Gość
Helsingborg - Hammarby @ Helsingborg @ 1.70 @ Sportingbet
Histon - Ebbsfleet @ Histon @ 1.66 @ Bet365

P 0

pavlinho

Gość
Singapore Armed Forces - Super Reds FC @ Singapore AF @ 1.50 @ bet365
Drugi typ pózniej.

P 0

pavlinho

Gość
#11 ✅ 50
Bilans: ✅ 36
FC Trenkwalder Admira v FC Vocklabruck @ Admira -1.5 gola @ 1.90 @ bet365

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
pojedynek już raczej rozstrzygnięty, ale bede walczyl do konca.. musze jednak Ci przyznac, ze masz szczescie do przewazania wynikow na swoja korzysc w koncowkach spotkania lub wyprowadzania od stanu 0-2 :jezora:
ale jak mowi przyslowie, lepsi maja szczescie:jezora:

P 0

pavlinho

Gość
pojedynek już raczej rozstrzygnięty, ale bede walczyl do konca.. musze jednak Ci przyznac, ze masz szczescie do przewazania wynikow na swoja korzysc w koncowkach spotkania lub wyprowadzania od stanu 0-2 :jezora:
ale jak mowi przyslowie, lepsi maja szczescie:jezora:
Walczymy do końca ???? Już miałem kiedyś podobną przewagę i pojedynek wtopiłem :spokodfhgfh: Jeszcze wszystko się może zdarzyć :p A co do szczęścia, no cóż...taka piłka ????

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
Walczymy do końca ???? Już miałem kiedyś podobną przewagę i pojedynek wtopiłem :spokodfhgfh: Jeszcze wszystko się może zdarzyć :p A co do szczęścia, no cóż...taka piłka ????
spoko ???? ja w pierwszym swoim pojedynku miałem w ostatnim dniu rozgrywki 800pkt przewagi i takze wtopilem, bo kolega trafil dwa zdarzenia o lcznym kursie 15,00 (nie było ograniczenia co do limitu) hehe :jezora:

P 0

pavlinho

Gość
Salzburg - Mattersburg @ Salzburg -1 @ 1.72 @ bet365
Brondby - Sonderjyske @ Brondby -1 @ 1.72 @ bet365

P 0

pavlinho

Gość
Przed ostatnim dniem mamy następujące wyniki:
adiolsztyn ⛔ 795
Pavlinho ✅ 270
Zakładając że trafisz jutro dwa typy z maksymalnym kursem, Twój bilans wyniesie ✅ 5. Ja nie podając typów będę miał ✅ 70. Pojedynek ogłaszam za zakończony. ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom