>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ADI vs Magiki

Status
Zamknięty.
adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
Szczegółowy regulamin:

- pojedynek trwa od 26 maja do 9 czerwca (włącznie)
- gramy o 40zł, pieniążki wypłacane na Moneybookers lub konto bankowe zwycięzcy
- obstawiamy ZAWSZE trzy typy na dany dzień (są to trzy pojedyncze typy, nie ma żadnego mnożenia ich kursów dla AKO - po prostu każdego dnia podajemy trzy single, które potem są rozliczane)
- można stawiać trzy zdarzenia z tego samego jednego meczu (ale typy muszą być różne),
- minimalny kurs każdego zdarzenia to 1,50
- maksymalny kurs pojedyńczego zdarzenia to 5,00
- zdarzenie może dotyczyć tylko i wyłącznie piłki nożnej (gramy tylko jedną dyscyplinę)
- nie gramy takich zdarzeń, za które może być przyznany zwrot (np. over 2.0),
- jeżeli ma być stawiony strzelec bramki, to najpierw trzeba się zapoznać przed podaniem typu czy w ogóle wystąpi on w meczu (jeżeli nie to -100pkt),
- płaska stawka 100j
- rozliczanie kuponów tak jak w Typach Dniach (trafione zdarzenie z kursem 1,50 to +50pkt), nietrafione to -100pkt
- brak typu na dany dzień to -100pkt za każdy nie podany typ,
- nie gramy tego samego co przeciwnik (mecz może być ten sam, ale musi być inny typ)
- typ musi być postawiony na 10min przed rozpoczęciem danego meczu (typ postawiony za późno to z góry -100pkt)
- zakaz edycji postów (podsumowanie swoich typów za każdy dzień robimy poprzez cytowanie swojego posta z meczami)
- wypłata dla zwycięzcy następuje do 3 dni po zakończeniu pojedynku (czyli do 12 czerwca)[/quote]

magiki 42

magiki

Użytkownik
Dzień 1:
Katar - Arabia Saudyjska
Katar
3,35
bwin
Slovan - Kosice
Kosice
5,75 (5,00)
bet365
Heidenheim - Ulm
Heidenheim/Heidenheim
2,20
bwin

powodzenia życzę, jakieś konkretne buki czy dowolne ?

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
26.05

Kongsvinger (-1) - Sogndal 1 [3,60] bet365

Djurgården - Häcken over 2,5 [2,25] bet365

Dynamo Kyiv - Shakhtar Donetsk X [3,30] bet365

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
O widzę, ze dobry pojedynek się szykuje, dwóch typerów co nie boi się wysokich kursów dawać. W przyszłości zagram kiedyś z Wami, z Magiki mam już zaklepany 1 pojedynek. Powodzenia oczywiście!

magiki 42

magiki

Użytkownik
Dzień 2 ( 27.05. )
Barcelona - Manchester Utd
Manchester Utd
2,72
pinnacle
Manchester Utd -1,5
5,80 (5,00)
bet365
trzeci typ dodam jutro bo buki jeszcze nie wystawiły kursów :|

;)

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
27.05

JJK - IFK Mariehamn X [3,20] bet365

Barcelona - Manchester Utd (-1) X [4,50] bet365

Barcelona - Manchester Utd X/2 [5,85] -&gt; [5,00] expekt

magiki 42

magiki

Użytkownik
Dzień 2 ( 27.05. )

Manchester Utd
2,72
pinnacle

⛔ 100

Manchester Utd -1,5
5,80 (5,00)
bet365

⛔100

Rabotnicki - Pobeda
remis
3,60
bwin

mecz został odwołany więc liczę jako zwrot- 0 pktów

bilans: 535-100-100-0= ✅ 335

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
Magiki dlaczego jako zwrot? mecz miał być o 17, wiec nie widze problemu, czemu nie dałeś typu zastępczego tak jak to było w innych pojedynkach kiedy jakiś mecz został odwołany.. jak dla mnie w takim przypadku brak typu czyli punkty minusowe ;)

magiki 42

magiki

Użytkownik
a myślisz, że ja cały czas siedzę na FB ? czekałem za decyzją bo mecz był najpierw przerwany, a dopiero później został odwołany... i przez nie moją winę mam tracić pkty, że po 20.00 była decyzja?

magiki 42

magiki

Użytkownik
możemy zrobić tak, że podliczę jak minus, ale jutro będę miał jeden typ więcej do podania? bo w takim razie przez to, że w Macedonii kręcą wałki ja miałbym minus....:|

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
na livesports.pl &quot;odwołany&quot; był po godzinie 19, byłeś na forum bo widziałem wpisy w hyde parku, w takim przypadku nie widze problemu aby podac typ zastępczy, gdzie np do meczu ligi mistrzow jest jeszcze poltora godziny

magiki 42

magiki

Użytkownik
na livesports.pl &quot;odwołany&quot; był po godzinie 19, byłeś na forum bo widziałem wpisy w hyde parku, w takim przypadku nie widze problemu aby podac typ zastępczy, gdzie np do meczu ligi mistrzow jest jeszcze poltora godziny
to było raczej &quot;przerwany&quot; bo sprawdzałem a później zerknąłem to był odwołany... dobra nie chce mi się z Tobą kłócić podliczę jako minus, ale na przyszłość jak mecz będzie odwołany i z oferty będę miał jaką garstkę spotkań to nie podaje typu zastępczego tylko liczę ZWROT ... rozumiem jakby to wynikło z mojej osoby, ale w tym przypadku nie miałem żadnej możliwości ingerowania tym bardziej, że remis szykował się jak malowany... :|

magiki 42

magiki

Użytkownik
Dzień 3 ( 28.05 )
Caracas - Gremio RS
Caracas
3,55
pinnacle
Vasco - Corinthians SP
remis
3,30
bet365