>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

adamexis 3 systemy do testowania

adamexis 0

adamexis

Użytkownik
Witam w nowym temacie dotyczącym systemów gry. :]
Na początek dodaje w załączniku 3 arkusze w exelu.
Osobiście przetestowałem system obrotex grając w expie po najniższej stawce więc troche wkładu poświęciłem.
Wydałem też pare groszy w SB na debest siadało ładnie potem w poka przewaliłem. :mrgreen:
Potestujcie sobie w jaki sposób chcecie.
Powiem jedno w arkuszach wszystko sie zmienia automatycznie wystarczy na początku w karcie akcja ustawić swoje parametry gry a potem podawać typy i kursy jak coś wtapia to wpisywać 0 zamiast kursu.

dukat 7

dukat

Użytkownik
Mogłbyś jakoś objaśnić na czym polegają te twoje systemy, bo jakoś nie mogę załapać z arkuszy.

adamexis 0

adamexis

Użytkownik
wstępne instrukcje i cele systemów
Opisze poszczególne karty w arkuszach.

36 pułapów
Ta karta jest najwarzniejsza, to właśnie w tym momencie patrząc sie na wykres określamy sobie cel gry i jak wielka krzywde chcemy zrobić bukowi i w jakim czasie. 36 to liczba okresów czasowych a kwoty na wykresie wygladają kosmicznie przy zysku 15% na pułap.

I tak zaczynamy z wkładem 100zł cel po 36 okresach czasowych 15 000zł.
Ktoś pomyśli że to nie wykonalne i napisałem bzdure :]

No to zaczynamy :mrgreen: na karcie akcja wpisujemy w &quot;wyjściowa&quot; aktualny stan konta 100zł. Ustawiamy że bedziemy grali stawka np: 2% stanu konta na zakład żeby wtopa nie była bolesna automatycznie wyskakuje &quot;żeton&quot; 2zł(3% 3zł, 5% 5zł) no dobra zaszalejemy 5% za 5 zeta na kupon. Wztosy mamy ustawiony na 15%.

Teraz idziemy obstawiać do arkusza &quot;10&quot;. Na początku zerujemy wszystkie kursy bo ich nie graliśmy. Mamy czystą kartę i 5 zł w komórce B1. W ofercie u buka układamy sobie kupon o ako 2-3 można sobie kursy do kalkulatora zamiast jedynek wpisywać.
Mamy już kupon o ako 2,31 i go obstawiliśmy i wszystko weszło ???? wpisujemy w komórce C1 kurs 2,31. Wygenerowały nam sie informacje ile postawić na następny zakład(8,09zł) ile nam pozostaje na koncie z wygranej w bank i w innych rubrykach to widać 3,47zł.
Teraz zaglądamy spowrotem do arkusza akcja i co się tam zmieniło:
Takim słabym kursem :mrgreen: osiagneliśmy 23% do następnego pułapu czyli do 115zł pozostało nam ugrać 11,54zł a aktualnie mamy 103,47zł.
Gramy następne ako 2,05 :mrgreen: za 8,09zł i wszedł nam drugi kosmiczny kupon ????
2,05 wpisujemy w karcie &quot;10&quot; i mamy 56% wykonanego planu gry w 1 pułapie trudne było ciężkie ako i wysokie stawki :] .

Gramy tak dalej sobie i osiagamy cel 1 w 36 zaznaczamy sobie jakoś kolorem osiągnięty pułap w akcja wyjsciowa przepisujemy 115zł w &quot;10&quot; zerujemy kursy a z poprzedniego pułapu zostało nam pare graoszy np 1,56zł wpisujemy go w inne itd.
Tak samo postępujemy przy wtopie zerujemy kursy i wpisujemy w inne drobne.
W przypadku wtopy pierwszego kuponu poprostu zmiemiamy pułap 1 w 36 na 90zł w inne wpisujemy odpowiednia kwotę żeby zgadzała nam sie ze stanem faktycznym u buka i gramy dalej a żeton jest cały czas proporcjonalny czyli im mniej mamy to nie zwiększamy stawki.

Jeszcze jedno bank daje nam poniżej 5% w skali roku. My any cel 15% wzrostu.
Mmożna na luzaku 15% wyrobić w ten sposób w miesiąc to 36 pułapów zajmie nam 3 lata i 15 tysi. Dobry gracz 1 pułap osiągnie w 10 dni 36 pułapów 360 dni nie cały rok.
Kozak zagra 1 kupon w piątek wieczorem 1 w sobote rano potem jeszce ze 2 kupony i w niedziele 1 sztuke. Czyli w weekend może spokojnie ze 2 pułapy zrobić.
Sposób w jaki sie osiągnie pułap nie musi być identyczny jak w &quot;10&quot; jest dowolny każdy gra jak che dlatego sa systemy progresywne następny arkusz :mrgreen: .

System obrotex polega na obstawieniu multi kuponów w celu wyrobienia obrota prawie na ślepo. Zamiast 4 godziny rozpisywać i wystłać kupony robimy wszystko w 45 min.
Efekt jest taki że osoba A wysyła 1 kupon iczeka przed kompem na wynik a osoba B do obrotexa wpisuje np: typy na U2.5 2francuzką i X HT i idzie spać 8) . Powiedzmy że ktoś by wpisał sobie 2 ligi serie A i serie C1A w ten weekend gdzie padło na 19/19 underów i 2 fr gdzie też z 80% takich wyników padło. W tym roku zima i wiosną testowałem arkusz po .50gr ligi francuzkie w expie.Trzeba tylko w dobrą kolejke trafić a undery padają falowo co 2-3 kolejki masa ich wpada.

Powodzenia ????

adamexis 0

adamexis

Użytkownik
Witam ponownie..
Witam forumowiczów po kilku latach nie obecności;]

zaktualizowałem arkusze w 1 poście

Mam kilka nowych ciekawych arkuszy które są przydatne w obstawianiu, opublikuje wkrótce wiec warto tu zaglądać nawet po kilku latach;]

Obiecałem to dodaje jeden z moich lepszych arkuszy na testy. Jest on też w nowym temacie: System &quot;rozkład&quot;.

testujcie;] i zarabiajcie:cool:

Do góry Bottom