Tak na wyjezdzie nie maja szans i jaki to ma zwiazek z drugim meczem? Jesli jest w play off np. 7 spotkan to analiza do pierwszego obowiazuje przez cala serie i takie same stawki? Naprawde na glowe upadles. Typ powtorzony na Real ale inna stawka, wyjazd i napisalam wyraznie, ze maja wieksze szanse a nie na pewno wygraja. Potwierdzi to jeszcze jedna osoba z ktorą pisałam PW, napisałam tej osobie, ze jak Real przegra to sie nic wielkiego nie stanie bo maja 3 mecz w domu i zapewne wygraja. Bez sensu atakujesz, zastanow sie nastepnym razem zanim cos napiszesz. Ta analiza nie ma zadnego zwiazku z moja ocena Rickiego Rubio i jego szans na gre w NBA. Popytaj inne osoby co sadza o grze Rubio w Stanach. Brak sily fizycznej, brak dobrego rzutu, slabo za trzy itd. To jest szereg problemow a Ty wyjmujesz cytat z kontekstu i co chcesz udowodnic? Juz nie wspomne o tym, ze mozna byc pewnym meczu i grac go 2/10, to nic zlego, znam ludzi tak grajacych i zle na tym nie wychodza b stawkuja bezpiecznie, przeciez to nie Twoja sprawa wiec o co chodzi? Daj cos najpierw z siebie, krytykowac kazdy umie, tutaj wyjatkowo nie trafiles. Chyba wieksozsc osob ktora sledzi ACB uwaza, ze Juventut ma problemy z taktyka i trener to najslabsze ogniwo wiec o co Ty masz pretensje?! Po co Ty to w ogole piszesz? Nawet jesli masz inne zdanie to ja nie moge meic takiego? Real - Juve 1-1 i czy to powoduje, ze to co pisalam o tym zespole jest nie prawda?! Absurd za absurdem.