blazejow666
Forum VIP
AC Siena – Empoli FC
2,10 - 2,95 - 3,65 - 1,24 - 1,65
(bet-at-home)
Mecze u siebie…. (Siena)
-2 zwycięstwa
-1 remis
-4 porażki
Bramki strzelone/stracone u siebie 9/11
Pozycja w lidze - 14
Mecze wyjazdowe…. (Empoli)
-1 zwycięstwo
-2 remisy
-4 porażki
Bramki strzelone/stracone na wyjeździe 6/11
Pozycja w lidze - 12
15 kolejka zostanie rozpoczęta bardzo ciekawym meczem, spotykają się dwie drużyny o podobnym potencjale. Obie także sprawują się kiepsko w tym sezonie! W tym meczu jedni i drudzy mają takie same szanse na zwycięstwo. Atutem gospodarzy może być doping wspaniałej publiczności i mimo braku obrońcy Paolo Negro ekipa z pewnością powalczy o 3pkt na które czeka już od 4 kolejek. Goście także dawno już nie wygrali co na pewno będzie ich motywować do ostrej walki! Szanse bardzo wyrównane, myślę jednak, że minimalnie wygrają gospodarze, postawie też na nich trochę gotówki po ładnym kursie 2,10 (bet-at-home).
Mój typ: 1
Typy ekspertów: no bet / 1x
Kurs: w granicach 2,10
Under/over: no bet
2,10 - 2,95 - 3,65 - 1,24 - 1,65
(bet-at-home)
Mecze u siebie…. (Siena)
-2 zwycięstwa
-1 remis
-4 porażki
Bramki strzelone/stracone u siebie 9/11
Pozycja w lidze - 14
Mecze wyjazdowe…. (Empoli)
-1 zwycięstwo
-2 remisy
-4 porażki
Bramki strzelone/stracone na wyjeździe 6/11
Pozycja w lidze - 12
15 kolejka zostanie rozpoczęta bardzo ciekawym meczem, spotykają się dwie drużyny o podobnym potencjale. Obie także sprawują się kiepsko w tym sezonie! W tym meczu jedni i drudzy mają takie same szanse na zwycięstwo. Atutem gospodarzy może być doping wspaniałej publiczności i mimo braku obrońcy Paolo Negro ekipa z pewnością powalczy o 3pkt na które czeka już od 4 kolejek. Goście także dawno już nie wygrali co na pewno będzie ich motywować do ostrej walki! Szanse bardzo wyrównane, myślę jednak, że minimalnie wygrają gospodarze, postawie też na nich trochę gotówki po ładnym kursie 2,10 (bet-at-home).
Mój typ: 1
Typy ekspertów: no bet / 1x
Kurs: w granicach 2,10
Under/over: no bet