>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

A może MLM?

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Jakie 1,5 dolara w mlmie? ???? 2 tysiaki miesiecznie można spokojnie wyciągać jeżeli się tylko chce i się poświęci na początku trochę czasu

backrus 48

backrus

Użytkownik
Najlepsi poświęcają trochę czasu na scalpowanie i te 2 tysiące wyciągają dziennie. Dalej twierdzę, że kasy za darmo się nie dostaje, ale jeżeli ktoś potrafi wyciągać ją z mlm, to należy się tylko cieszyć.

K 0

krakk

Użytkownik
Jednego jestem pewien, najlepszą inwestycją jest inwestycja w siebie. I ona zawsze się zwraca.
W pełni się z tym zgadzam. Należy cały czas się rozwijać i poszerzać swoją wiedzę.
Co do MLM to działam tylko w jednym - Familo. Sieć konsumencka, ponad 600 produktów na chwilę obecną (firma istnieje od września). Produkty jak kawy, herbaty, słodycze, makarony, różne dania, konserwy, przetwory - art spożywcze. Do tego również karmy dla zwierząt, różnego rodzaju tekstylia oraz artykuły chemiczne.
Ciekawy projekt wynagradzania, szybko rozwijająca się firma z wielkimi planami na przyszłość.

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
W jakiej firmie działasz? Jak się sprawa ma ze swoją strukturą? Ile można zarobić na tych co są pod nami i czy w każdym miesiącu trzeba ciągnąć jakąś sprawę żeby otrzymywać premie? W FMie niby w każdym miesiącu trzeba zrobić drobne zakupy, żeby mieć prawo do premii a jak się sprawa ma w tym przypadku? Inna branża, większa kasa i właśnie głównie mnie interesuje sprawa z comiesięcznym rozdawaniem premii ze swojej siatki. Za odpowiedź z góry dzięki ????

A 6

areckizioom

Użytkownik
W firmie DRB. Działasz na umowę zlecenie i nie musisz nic płacić. Zgłaszasz zarówno swoje sprawy z odszkodowaniem jak i znajomych lub porostu ich w to wciągasz. Zaczynasz od poziomu 10% i można dojść do 40% za każdą wygraną sprawę. Wiem, że napisałem tutaj bardzo ogólnikowo i mało zrozumiale ale, żeby to dobrze wytłumaczyć trzeba by było się spotkać i pogadać.

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
No w DRB też będę wchodził, chcemy z kolega załatwić sprawę gdzie w wypadku zginęło 8 osób, blisko mojej miejscowości więc coś się ogarnie. Następnie będę wkrecał znajomych i głównie chce się dowiedzieć czy ich sprawy dają zysk bez robienia swoich? Wątpię ale spytać nie zaszkodzi ????

Do góry Bottom