>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

A może by tak w końcu ograć buka :-)

T 5

t3dy

Użytkownik
Nie rozumiem Twojego systemu, min które rozpisałeś to są te które zostały do końca meczu, czy jak? Mówisz ze łapiesz kurs pow 3, więc co Ty obstawisz?

lbj 142K

lbj

Użytkownik
Tez za bardzo nie wiem o co chodzi z tym, ze taki kurs masz. Obstawiasz, ze np. padnie gol w meczu miedzy 15-30min, 30-45min itp. czy co ? I o co chodzi z tymi jednostkami ? Szczerze powiem, ze bardzo mnie to wkurza w wielu tematach jakbyscie po prostu nie mogli napisac za jaka stawke stawiacie, non sens.

K 5

kakster90

Użytkownik
Ok postaram sie wyjaśnić jak gram. Po pierwsze szukam meczu gdzie jest możliwość stawiania czasu pierwszego gola - nie jest to przedział czasowy, który podałeś tylko jest to zakład w którym stawiasz do której minuty wpadnie gol (na bet365 jest to tabelka &#39;&#39;czas 1 gola&#39;&#39;) Do 10 minuty jest to kurs zazwyczaj zaczynający się od 4 wzwyz. Gdy postawie obserwuje kurs do 20 minuty i czekam aż wzrośnie do ponad 3 zł zazwyczaj wzrasta około 7 min i wtedy stawiam większą stawką ze gol wpadnie do minuty 20 jak nie wpadnie to czekam aż kurs wzrośnie do minuty 30. Itd do minuty 80.

Jeżeli chodzi o jednostki to u mnie wygląda to tak że
1j = 1 zł
U innych może to być 1 $ czy 1 euro a nawet może się zdarzyć ze 1j = 100 czy 1000 zł wszystko zależy kto jakimi stawkami operuje. Tym się nie denerwuj :)

Mam nadzieje, że pomoglem :)

A 18

arko22

Użytkownik
Dobrze Ci idzie kolego. Jesli chodzi o podawanie typow to mozesz pisac godziny rozpoczecia meczu i ewentualnie jaka to liga ? ???? . Nie znam wszystkich lig swiata wiec to by mi i nie tylko mi ulatwilo wwyszukiwanie meczow ???? . Zycz Ci powodzenia w dobrym typowaniu. Napewno bede korzystal. Bede sie staral nie pisac tu zeby nie zasmiecac Ci przyjacielu tematu ???? . POzdrawiam

K 5

kakster90

Użytkownik
Dzięki ????

Na razie idzie dobrze aczkolwiek tutaj jeden mecz 0:0 i już będzie około 100 zł na ⛔ Dzisiaj odpuściłem stawianie bo nie ma nic ciekawego. Postaram się opisywać dokładniej mecze tylko, że ja większość czasu stawiam na telefonie i posty też wrzucam z tel więc staram się jak najmniej pisać bo na telefonie to dla mnie uciążliwe ????

M 0

mrogon

Użytkownik
Jeszcze jedno pytanie, mam nadzieję, że przyda się przyszłym użytkownikom przeglądającym temat. Czy jest jakiś sposób na wyszukiwanie meczy z dostępnym tym trybem zakładów na bet365? Czy po prostu przeglądasz i gdzie będzie, tam sprawdzasz czy się opłaca? A może działa to tylko na żywo, w sensie, że przed meczem nie zobaczę, w którym można będzie obstawić? Napisz coś o tym proszę ????

K 5

kakster90

Użytkownik
Na pewno mecze , które są transmitowane na bet365 mają te minutowki. Wszystkie najwyższe ligi w 90 % też są te zaklady. A co do reszty to sprawdzam jak jest już wystawiony na żywo.

M 0

mrogon

Użytkownik
Może jestem dziwny, ale wszedłem na bet365 w najważniejsze mecze i np. przy Roma - Bayern Monachium nie ma w ogóle takiej opcji. Jeżeli dobrze wiem to w zakładce gole powinny być...

Do góry Bottom