>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

A Matter of Live and Bet

_bareth-gale_ 0

_bareth-gale_

Użytkownik
Witam wszystkich drodzy parafianie, to przystanek na żądanie!
Typy prosto z Radomia chociaż nie mam z tym miastem nic wspólnego, ale będzie dużo wesołego! Jedziemy grubo po bandzie, hiszpańska, włoska czy singapurska - to bez znaczenia, wszystko działa, nawet czasami jakieś lotto w NBA albo chybił trafił w tenisa. Strzelanka w hokeja? Jak najbardziej! Nie obstawiam wyścigów konnych bo mam psa a obstawiamy w STS! Dlaczego? Bo wyciągamy grubą mamonę, kupe szmalu, hajsu jak lodu a nasz polski buk jest w pełni legalny i kaska szybko na koncie raz dwa trzy. Zgodnie z regulaminem będą statystyki, z pewnością lepsze niż wasze w League of Legends &lt;hehe&gt; Tak na co dzień jestem farmerem i farmię golda w szczecińskim stowarzyszeniu skarabeuszy i wonnych paproci im. Adama Mickiewicza w Krakowie. Dobra to tyle, jedziemy z koksem, idziemy w tany, zbieramy banany.
#1:
⚽ Zagłębie Lubin - Pogoń Siedlce Typ:1 @1.20
⚽ Real Madrid B - Las Palmas B Typ: 1 @1.45
⚽ Perugia - Crotone Typ: 1 @1.80
AKO: 3.13
Wkład: 5 PLN
Ewentualna wygrana: 13.77 PLN

_bareth-gale_ 0

_bareth-gale_

Użytkownik
Hej hej hej, nic się nie stało, zaplecze polskiej ekstrakasy jak zwykle dało rade, a we Włoszech chyba nie chcą awansowac, ale my się nie poddajemy i robimy pompe.
#2:
⚽ Brazylia - Chile Typ: 1 @1.75
⚽ Chaves - Farense Typ: 1 @1.45
AKO: 2.54
Wkład: 5zł
Ewentualna wygrana: 11.17 PLN

_bareth-gale_ 0

_bareth-gale_

Użytkownik
No i git majonez siedzi kuponik, nie zwalniamy i handicapy atakujemy
#3:
⚽Gruzja - Niemcy Typ: Niemcy(-1) @1.32