>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

successful 4,3M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dawno nie widziałem tak szalonego meczu. Cztery cofki a mimo to cztery gole.

Melbourne powyżej 11.5 rożnych @2.12 Fortuna uspokoiła się sama końcówka

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +941
qowalsky6 1,8M

qowalsky6

Znawca A-League
Dawno nie widziałem tak szalonego meczu. Cztery cofki a mimo to cztery gole.

Melbourne powyżej 11.5 rożnych @2.12 Fortuna
20 rok oglądam A-league i takiego meczu nie kojarzę. Fakt, że Var był w Australii testowany (pierwszy na świecie) od 2017 roku niewiele tu zmienia za to wiele tłumaczy. Prawda Panie Li? 😉
Notabene po tylu latach jeszcze kangury zaskakują, niebywałe...Człowiek myślał, że wszystko już widział i łup... Nauka przez całe życie 👋

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4533
Prince de Belial 4M

Prince de Belial

Forum VIP
niestety Melbourne City potwierdziło, że obrońca Kai Trewin opuści klub, by dołączyć do ligi MLS a dokładnie drużyny New York City FC.

jest to moim zdaniem najlepszy obrońca City i spora strata dla ekipy trenera Vidmara. Rozumiem, że dokooptowali dwóch napastników i dobrego pomocnika, ale jeżeli byki strzelają im 6 bramek to chyba nie tędy droga.

1769641078127.png

Otrzymane punkty reputacji: +943
larkspur 1M

larkspur

Użytkownik
Wellington Phoenix - Melbourne City
Mecz z takim potencjałem na jeszcze więcej goli i na wygraną którejś z drużyn ale nie...chyba pasuje im ten remis
Karny dla Phoenix nie wykorzystany na 3:2...
A potem gdzie były dwie sygnalizację ręki yebanny Faghani nawet nie raczył sprawdzić nic

2:2 finally

Prince de Belial 4M

Prince de Belial

Forum VIP
akurat jak chciałem przeprowadzić relację to forum padło...

dzisiaj najcieplejszy dzień w Australii +50 stopni! mecz w Adelajdzie przełożono o 30 minut. Gospodarze to najmłodsza ekipa ligi - goście najstarsza...

Pierwsza połowa świetna do oglądania, gospodarze atakują cały czas z animuszem obijają poprzeczki, mają strzały sprzed i z pola karnego - Kurto pięknie broni.

w 23' przerwa na nawodnienie, oddychają już rekawami, poczekam na odpowiedni kurs i gram over 0.5 do przerwy

27' poszło:
1769768067325.png

w 38 kolejna koronkowa akcja gości i piękna asysta Kitto do Yulla, który tylko dopełnia formalności. 1:0

HT 1:0 i to najmniejszy wymiar kary, przepięknie gra Adelajda. U kości środek pola kompletnie nie działa, brakuje Luka Brattana.

57' zmiana Christopher Ikonomidis wchodzi za Sime Grzan i strzela bramke po 15sekudach! 1:1 i jego pierwsza bramka w sezonie.

Post scriptum:
Forum padło i nie mogłem dalej pisać.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +943
majekx 1,3M

majekx

Znawca A-League
Na jutro..

To od rana win Jets? Od forbet wszystkie kursu:

Jets - Roar - 1 - @1,95 - 10 żetonów 4:1

Odrzutowce znowu są w świetnej formie. Z drugiej strony jest Roar, gdzie wyniki pozostawiają dużo do życzenia. Tutaj czysta 1 po kursie > 1,6 to dobra okazja

Derby Sydney - SFC - WSW - ov2,5+btts - @1,87 - 2 żetony 4:1

Tutaj bardziej gra for fun... Zdecydowanie buki nie rozpieszczają z kurem na taki zestaw. Gram delikatnie, bo i un mnie tu nie zaskoczy. Wszyscy stawiają na bramki, wiec kto wie... może być coś pod prąd...

Perth - Auckland

un2,5 - @1,92 - 5 żetonów 2:1

Jeżeli ma gdzieś być un to mimo wszystko ja bym go widział w tym spotkaniu. Auckland wyjazdy nie idą tak dobrze jak mecze domowe... ale psucie gry i granie na 0 to im wychodzi bardzo dobrze.
Post automatycznie złączony:

Na jutro..

//Edit - wywalam duplikat posta... Po wczorajszych problemach coś się powieliło.

Po dzisiejszychmeczach: -38,84 żetonów

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3192
qowalsky6 1,8M

qowalsky6

Znawca A-League
Derby Sydney, ht jest 1-1, szybkie gole, no to może derbowy x ht po @ 2,0? Za miedziaka zagrałem, myśląc raczej o underze 😁 w tym meczu. Ale wiadomo, w Australii wyniki może równie dobrze generować AI. Jeden pies...
Edit
Ht 1-1, nie było szału w grze jednych i drugich...
Edit1
Poszaleli w drugiej😉, pod koniec może coś jeszcze ukłuje...
Edit2
Dalej 4-1...
Taktycznie over 5,5 po @ 2,30 za miedziaka. KTF!
Edit3
Przerzucili się w końcówce na kartki, chyba z 5 pykło, niestety zapomnieli o golach 😠

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3422
Prince de Belial 4M

Prince de Belial

Forum VIP
Nie da się tej ligi grać. Mam over 2.5 plus 10 rogali i nawet jednego nie wbili
Nie da się oglądać? właśnie nadrobiłem pierwszą połowę i to świetny mecz do oglądania.

WSW odmienione, odświeżone mieli dobre sytuacje, a teraz bum bum dwa odbicia piłki i Sydney prowadzi 3:1!

58' ależ seta teraz WSW - ponad bramką. Nie mówiąc już o tym, że przed chwilą powinna być spokojnie żółta, ale chyba nie zabrał kartoników ze sobą po przerwie.

68' - hahaha, strzał i znowu piłka odbija się od obrońcy, kompletnie myli bramkarza i Quintal na 4:1. Niesamowite szczęście gospodarzy. Sydney już powoli gra na czas.

71' - Joe Lolley na boisku wraca po kontuzji.

75' - teraz powinno być 5:1, Quintal miał piłkę na 7 metrze i pustą bramkę... strzał w niebo

pobieram:

Sydney FC 4-1 Western Sydney Wanderers
77'
Over 5.5
2.02
Betfair

93' - niezła bitka, powinny się posypać kartki

FT: 4:1

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +683
slomiany400 247,1K

slomiany400

Użytkownik
Derby i jak zwykle tylko na stadionie, sedzia pod kartki, ale nawet nie ma czym rozdawać, bo waleczności i agresji za grosz.
Miałem fajny BB z bramkami i kartkami, ale już chyba tego nie wyratują

qowalsky6 1,8M

qowalsky6

Znawca A-League
Perth vs Auckland,
Nie mogę patrzeć na te męki, ht x po @ 2,15 za miedziaka...
Post automatycznie złączony:

//
Cofam to z kartkami, nie wiem, co tam sie stało, bo wta oglądam :D
Sędzia przypomniał sobie, że też postawił, a piłkarzykom pomyliły się dyscypliny 😉

Edit
Ht 0-1
W 42 niezły gol Auckland, w 47 min. Perh zapomniało, że gole zdobywa się w ten sposób, że piłkę należy skierować do bramki przeciwnika, a nie ch... wie gdzie nią napierd....🤣

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2876
snajp 1,5M

snajp

Użytkownik
No to i ja coś dołożę od siebie.
Bez nazwy.png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +944
larkspur 1M

larkspur

Użytkownik
CCM - Melbourne Victory

Rano o 7:00 naszego czasu jeden meczyk w Australii.
CCM nadal na ostatniej pozycji w tabeli z zaledwie 3 zwycięstwami w 14 kolejkach.
Victory 3 zwycięstwa w ostatnich 5 spotkaniach w tym ostatni mecz rozbili Sydney u siebie az 4:0
Ekipa z Melbourne jest jak dla mnie po prostu dużo lepsza drużyna na ten moment i ide śmiało w ich wygraną.

Victory win @1.61 superbet

😡😡😡😡

Ostatnia edycja:
Prince de Belial 4M

Prince de Belial

Forum VIP
Z powodu wyładowań atmosferycznych w okolicy, mecz pomiędzy CCMariners i Melbourne Victory został zawieszony w 41 minucie przy stanie 1:0.

Mecz zostanie opóźniony o co najmniej 30 minut, w zależności od ewentualnych wyładowań atmosferycznych.

1000007634.jpg

Do góry Bottom