20 rok oglądam A-league i takiego meczu nie kojarzę. Fakt, że Var był w Australii testowany (pierwszy na świecie) od 2017 roku niewiele tu zmienia za to wiele tłumaczy. Prawda Panie Li?
Notabene po tylu latach jeszcze kangury zaskakują, niebywałe...Człowiek myślał, że wszystko już widział i łup... Nauka przez całe życie
niestety Melbourne City potwierdziło, że obrońca Kai Trewin opuści klub, by dołączyć do ligi MLS a dokładnie drużyny New York City FC.
jest to moim zdaniem najlepszy obrońca City i spora strata dla ekipy trenera Vidmara. Rozumiem, że dokooptowali dwóch napastników i dobrego pomocnika, ale jeżeli byki strzelają im 6 bramek to chyba nie tędy droga.
Wellington Phoenix - Melbourne City
Mecz z takim potencjałem na jeszcze więcej goli i na wygraną którejś z drużyn ale nie...chyba pasuje im ten remis
Karny dla Phoenix nie wykorzystany na 3:2...
A potem gdzie były dwie sygnalizację ręki yebanny Faghani nawet nie raczył sprawdzić nic
akurat jak chciałem przeprowadzić relację to forum padło...
dzisiaj najcieplejszy dzień w Australii +50 stopni! mecz w Adelajdzie przełożono o 30 minut. Gospodarze to najmłodsza ekipa ligi - goście najstarsza...
Pierwsza połowa świetna do oglądania, gospodarze atakują cały czas z animuszem obijają poprzeczki, mają strzały sprzed i z pola karnego - Kurto pięknie broni.
w 23' przerwa na nawodnienie, oddychają już rekawami, poczekam na odpowiedni kurs i gram over 0.5 do przerwy
27' poszło:
w 38 kolejna koronkowa akcja gości i piękna asysta Kitto do Yulla, który tylko dopełnia formalności. 1:0
HT 1:0 i to najmniejszy wymiar kary, przepięknie gra Adelajda. U kości środek pola kompletnie nie działa, brakuje Luka Brattana.
57' zmiana Christopher Ikonomidis wchodzi za Sime Grzan i strzela bramke po 15sekudach! 1:1 i jego pierwsza bramka w sezonie.
Post scriptum:
Forum padło i nie mogłem dalej pisać.
Odrzutowce znowu są w świetnej formie. Z drugiej strony jest Roar, gdzie wyniki pozostawiają dużo do życzenia. Tutaj czysta 1 po kursie > 1,6 to dobra okazja
Tutaj bardziej gra for fun... Zdecydowanie buki nie rozpieszczają z kurem na taki zestaw. Gram delikatnie, bo i un mnie tu nie zaskoczy. Wszyscy stawiają na bramki, wiec kto wie... może być coś pod prąd...
Perth - Auckland
un2,5 - @1,92 - 5 żetonów 2:1
Jeżeli ma gdzieś być un to mimo wszystko ja bym go widział w tym spotkaniu. Auckland wyjazdy nie idą tak dobrze jak mecze domowe... ale psucie gry i granie na 0 to im wychodzi bardzo dobrze.
Post automatycznie złączony:
Na jutro..
//Edit - wywalam duplikat posta... Po wczorajszych problemach coś się powieliło.
Derby Sydney, ht jest 1-1, szybkie gole, no to może derbowy x ht po @ 2,0? Za miedziaka zagrałem, myśląc raczej o underze w tym meczu. Ale wiadomo, w Australii wyniki może równie dobrze generować AI. Jeden pies...
Edit
Ht 1-1, nie było szału w grze jednych i drugich...
Edit1
Poszaleli w drugiej, pod koniec może coś jeszcze ukłuje...
Edit2
Dalej 4-1...
Taktycznie over 5,5 po @ 2,30 za miedziaka. KTF!
Edit3
Przerzucili się w końcówce na kartki, chyba z 5 pykło, niestety zapomnieli o golach
Nie da się oglądać? właśnie nadrobiłem pierwszą połowę i to świetny mecz do oglądania.
WSW odmienione, odświeżone mieli dobre sytuacje, a teraz bum bum dwa odbicia piłki i Sydney prowadzi 3:1!
58' ależ seta teraz WSW - ponad bramką. Nie mówiąc już o tym, że przed chwilą powinna być spokojnie żółta, ale chyba nie zabrał kartoników ze sobą po przerwie.
68' - hahaha, strzał i znowu piłka odbija się od obrońcy, kompletnie myli bramkarza i Quintal na 4:1. Niesamowite szczęście gospodarzy. Sydney już powoli gra na czas.
71' - Joe Lolley na boisku wraca po kontuzji.
75' - teraz powinno być 5:1, Quintal miał piłkę na 7 metrze i pustą bramkę... strzał w niebo
pobieram:
Sydney FC 4-1 Western Sydney Wanderers
77'
Over 5.5
2.02 Betfair
Derby i jak zwykle tylko na stadionie, sedzia pod kartki, ale nawet nie ma czym rozdawać, bo waleczności i agresji za grosz.
Miałem fajny BB z bramkami i kartkami, ale już chyba tego nie wyratują
Sędzia przypomniał sobie, że też postawił, a piłkarzykom pomyliły się dyscypliny
Edit
Ht 0-1
W 42 niezły gol Auckland, w 47 min. Perh zapomniało, że gole zdobywa się w ten sposób, że piłkę należy skierować do bramki przeciwnika, a nie ch... wie gdzie nią napierd....
Rano o 7:00 naszego czasu jeden meczyk w Australii.
CCM nadal na ostatniej pozycji w tabeli z zaledwie 3 zwycięstwami w 14 kolejkach.
Victory 3 zwycięstwa w ostatnich 5 spotkaniach w tym ostatni mecz rozbili Sydney u siebie az 4:0
Ekipa z Melbourne jest jak dla mnie po prostu dużo lepsza drużyna na ten moment i ide śmiało w ich wygraną.