>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

larkspur 1M

larkspur

Użytkownik
Adelaide - Melbourne Victory
1:0 43 min

Over 2.5 @1.62 betclic ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅

Jak dobrze patrzę to właśnie poszedł na giełdzie bum jakieś 30000 na +2.5

Edit/// hahahahahaha i co? Siadło
💲💲💲
Stara dobra Australia dziś zagościła 😁😁😁😁
Od 70 min zrobił się mecz
Cofka 2;0
Potem zaraz 1:1
Potem 88 min 1:2
Var cofka ... Słuszna?? Od kiedy nawet Australia bawi się w tego typu spalone? Szukanie że niby zasłonięty bramkarz??? Cyrki teraz wszystko w piłce robione żeby cofnąć a nie strzelić..
2:1 w 97 min
Z PIEKŁA DO NIEBA
Bomba w przerwie na over przypadek? No nie wiem
SZALONY MECZ

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3409
Prince de Belial 3,9M

Prince de Belial

Forum VIP
Adelaide United 1-1 Melbourne Victory
74'
Under 2.5
2.18
Betfair

sędzia trzyma pieczę nad remisem, przed chwilą cofnięta bramka na 2:0, Adelaida ostatnio zremisowała a miedzy tymi ekipami od 7 spotkań nie było remisu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +937
qowalsky6 1,8M

qowalsky6

Znawca A-League
Fajny mecz w Adelaidzie 😁. Można tak w skrócie opowiedzieć: 1-0, 2-0 cofka, 1-1, 1-2 a nie [CUT] lepiej 1- 1, a nie czekaj jebniemy jednak na 2-1.
Tak będzie super 👌👍
Ft 2-1, Pan Li z Miasta Kościołów dziś wylatuje złotym helikopterem 👋🥳
Edit
Miał być jeszcze mecz w Gosford ale zalało boisko, w końcu w Queensland mamy czas tropikalnych burz...
Edit2
Ktoś (pzdr larkspur larkspur 😉) napisał, że "stara dobra Australia dziś zagościła", no te dzisiejsze g.... mecze, to koło dawnej Australii nawet nie stały... No chyba, że to była atomowa torpeda autoironiczna, z mega ładunkiem szydery, to wtedy ok 😉

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4103
qowalsky6 1,8M

qowalsky6

Znawca A-League
Właśnie obejrzałem nudy w Sydney. Sky Blues vs Nix ft 0-2. Sydney w 10 cały czas atakowało, po 0-2 Nix grali do tyłu i w poprzek. W doliczonym gospo wbili honorową ale faktycznie był spalony, nie trzeba było oszukiwać VAR-em, by udowadniać, że pół paznokcia i sznurówka wystawały za "magiczną linię". Poza tym tradycyjnie "Oczy bolały" a Gruby Zawiadowca uratował posadę 😉
Nad ranem naszego czasu w Gosford rozegrany został mecz przeniesiony przez ulewę z wczoraj. Ft 1-1, ale go nie oglądałem, tracę serce widocznie do Australii 😁

Otrzymane punkty reputacji: +3738
Prince de Belial 3,9M

Prince de Belial

Forum VIP
Stało się! The Western Sydney Wanderers ogłosili że rozstają się z trenerem Allenem Stajcicem.

Więcej informacji 📲 shorturl.at/372SB

1000007528.jpg

Otrzymane punkty reputacji: +3812
majekx 1,3M

majekx

Znawca A-League
Na dziś szybciutko, z oferty forbet:
Jets - Nixi - 1 - @1,62 - 3 żetony 4:1 = 51,09 żetonów

stan konta -55,95 żetonów

Jeszcze tydzień temu bym postawił pewną 1... ale po meczu Nixów z SFC sam nie wiem czy to odrodzenie czy ostatnie tchnienie... Podchodzę ostrożnie, bo nie wykluczam straty punktów przez odrzutowce.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5968
sunxl 3M

sunxl

Typer
U mnie taka kombinacja:

Piper i Rose po celnym strzale @2.20✅
Piper i Rose po 2 celne strzały @8.50🟥 Rose tylko 1 celny, ale poszedł cash w przerwie
Superbet

Szykuje sie wesołe widowisko, jak to często bywa w spotkaniach z udziałem Jets. Zarówno Piper, jak i Rose regularnie oddają celne strzały i bezpośrednim starciu w grudniu został pokryty pierwszy próg. Drugi spróbuję za drobniaki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2662
Prince de Belial 3,9M

Prince de Belial

Forum VIP
Na dziś szybciutko, z oferty forbet:
Jets - Nixi - 1 - @1,62 - 3 żetony

stan konta -55,95 żetonów

Jeszcze tydzień temu bym postawił pewną 1... ale po meczu Nixów z SFC sam nie wiem czy to odrodzenie czy ostatnie tchnienie... Podchodzę ostrożnie, bo nie wykluczam straty punktów przez odrzutowce.
gratulacje!

cały mecz tutaj: Isuzu UTE A-League 2025-26 - Round 14 - Newcastle Jets v Wellington Phoenix - YouTube

polecam w szczególności zobaczyć pierwszą bramkę która padła już po 23 sekundach meczu. Przepiękne uderzenie Lachlan Bayliss. To był wreszcie świetny mecz do oglądania i zasłużona wygrana gospodarzy, Newcastle jako jedna z nielicznych ekip grają ofensywną piłkę i brak o nich kunktatorstwa. Dużo młodych zawodników także brawa dla młodego trenera Mark Milligana za ułożenie tej ekipy.

Poza tym doszło do sporej ilości roszad w składach drużyn, oto kilka najważniejszych:

Sander Kartum dołącza do Phoenix na wypożyczenie

Sander Kartum przychodzi na wypożyczenie z Heart of Midlothian FC na resztę sezonu.

Norweski pomocnik przynosi 100+ występów w najwyższej klasie rozgrywkowej w całej Europie, głównie w Eliteserien, gdzie zyskał reputację stałego zagrożenia bramkowego i twórcy rozgrywek.

Australijski pomocnik Ryan Teague dołączył do Melbourne City FC na wypożyczenie do końca sezonu 2025/26! 🔵⚽ Pomocnik Socceroos, obecnie związany kontraktem z belgijskim klubem Pro League K.V. Mechelen, wraca do A-League, by wnieść kreatywność i wzmocnienie do środka pola City, gdy drużyna w tym sezonie robi postępy. 🇦🇺🔁🇧🇪 Teague zdobył sławę w A-League dzięki Melbourne Victory, zanim przeniósł się do Europy, a to wypożyczenie daje mu świetną szansę, by na nowo rozbudować formę i pozostać w centrum uwagi przed przyszłymi międzynarodowymi szansami.

Western Sydney Wanderers ogłaszają podpisanie kontraktu z Ryanem Fraserem z Southampton do końca sezonu

Otrzymane punkty reputacji: +1916
Lukasz1988!! 3M

Lukasz1988!!

Typer
Auckland póki co dominuje z CCM ale gościom udało się strzelić bramkę na 1:1 do HT . Spróbuję wyczekać te 20-25 minut aczkolwiek pewnie strzela coś wcześniej . Tak czy siak czekam na rozwój wydarzeń . Jeśli do 70' nie padnie bramka , wjeżdżam ostro w over 2,5 . Ale jak padnie wcześniej to się zobaczy .

Otrzymane punkty reputacji: +1725
majekx 1,3M

majekx

Znawca A-League
Ostatni dzisiejszy mecz... tu będe kombinował z forbet:

Macarthur - City

Uważam, że Macarthur nie jest na aż tak straconej pozycji. Kurs zachęca więc delikatnie idę w tym kierunku:

1 - @3,15 - 2 żetony 6:2
1X - @1,57 - 3 żetony 6:2

- 45,08 żetonów

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +6813
qowalsky6 1,8M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Sydney, wsw vs Perth, jest 0-0...
Po @ 2,0 x ht zagrałem za miedziaka. Na razie nudy na pudy...
Edit
Wczoraj Pan Li przekręcił wajchę na overy, dziś nomen omen honorowy prezes Wędrowców ją zakręcił na under (przynajmniej w ht)...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4157
Prince de Belial 3,9M

Prince de Belial

Forum VIP
Fraser zje tą ligę, ile chłop miał sytuacji.
Pokaż załącznik 62400
jeszcze raz gratulacje!

Dokładnie to samo pomyślałem, wrzucając tutaj info o jego transferze kilka dni temu. Kompletnie nie wiem czemu nie grał nic ostatnio, ale nadal pamiętam go sprzed 5 lat w barwach wisienek kiedy nieźle sobie radził w Premier League. Fakt to zawodnik bardzo kontuzjogenny aczkolwiek również bardzo jakościowy co pokazał już dzisiejszy mecz. Jak wszedł to również zauwazyłem iż nadal to jakościowy zawodnik, nie miałem czasu już wrzucać postów na forum ale sam zagrałem w drugiej połowie over 0.5:

1769378258086.png

Wywiad z Ryanem po meczu:
Skrót meczu:

Jutro rano przed nami ostatnie spotkanie kolejki:
1769379145123.png

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom