>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

A-League

sunxl 2,9M

sunxl

Typer
Jak można się pochwalić, to dzisiaj udało się ustrzeli w Azjatyckiej LM. Oglądam City w tych rozgrywkach i dają radę z mocniejszymi rywalami. Mogą o coś więcej powalczyć, niż sam awans
1000013484.png

Otrzymane punkty reputacji: +4915
sunxl 2,9M

sunxl

Typer
Jaka wizja na jutro? Auckland z poprzedniego sezonu na spokojnie by wziął CCM, teraz też kusi czysta dwójka i gol Maya/Gosgrove

Otrzymane punkty reputacji: +924
sunxl 2,9M

sunxl

Typer
CCM vs Auckland:

Cosgrove gol @2.67✅
McCalmont gol @7.25🟥
Betclic

Cosgrove celny + McCalmont celny @5.00✅ Superbet

Wieżowiec z Auckland znów znajdzie drogę do siatki?

Rozbitkowie mierzą się z Auckland i tutaj idę w stronę napastnika gości. Gosgrove świetnie przyjął się w A-League i jego warunki fizyczne robią wrażenie. Można rzec, że przy pojedynkach w polu karnym sprawia różnice na korzyść ekipy z Nowej Zelandii.

Rozbitkowie to nie jest ten sam zespół, co zdobywał jeszcze niedawno mistrzostwo. Jest jednak wyróżniający się zawodnik. McCalmont gra nieco wyżej i wykorzystuje rzuty karne. Myślę, że jest szansa na podyktowanie 11, bo sędzia Morgan debiutuje w tym sezonie A-League a był znany z częstego podyktowania 11.

Spróbuję sobie z golami obu zawodników i celnymi strzałami. O dziwo możemy je typować w Australii. Powodzenia i miłego piątku!

Jak wejdzie z ławki May, to pewnie można go próbować live na gola, bo z CCM strzelał regularnie w poprzedniej kampanii i ta rola jokera mu pasowała w derbach NZ.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5413
qowalsky6 1,7M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Gosford,
CCM vs Auckland, ht 1-1...
No jakby nie samobój Elliota to gospo bez celnego strzału 😉
Biorę win Auckland po @ 2,12 za miedziaka...GL!
Ps
Nie pamiętam już kiedy na stół w Australii rzuciłem np. monetę nie wspominając o dukacie 😁 "strasznie głupie czasy, strasznie głupie...".
Edit
Ft 1-2, fajny ten gol był na 1-2... Poza tym szału nie było...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +6355
majekx 1,2M

majekx

Znawca A-League
Na szybko na jutro...

WSW - Roar - coś mi mówi, że tu będzie wałek i WSW to wygrają... jednak ja idę za głosem logiki X2 (forbet) - @1,66 - 3 żetony 0:0 na koncie: -3,16 żetonów

Seria Roar robi wrażenie. Ostatnie mecze pokazały, że ten zespół zaskoczył i jeżeli piłkarze uwierzyli w siebie to powinni z Sydney wrócić z punktami. WSW na pewno jest w ich zasięgu.

Victory - Adelaida - Victory musi kiedyś wygrać. Obstawię, że to będzie w tym meczu:

1 (forbet) - @2,16 - 3 żetony 2:1 na koncie w sumie 0,32 żetona

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3437
larkspur 874,2K

larkspur

Użytkownik
WSW - Brisbane
65 min a tu nadal nic...
Nawet na giełdzie chyba widza co tam się dzieje i sporo walą w kierunku X
Gdzie się podziała tamta Australia...??? Nawet+1.5 nie mogą zrobić żeby ako z wczoraj domknąć...ehh

X FT @2.05 superbet ✅ ✅ ✅

Edit///
No i siadło... Już w okolicach 55-60 min zaczęli kłaść na X dużoooo

Mam wrażenie że od jakiegoś czasu w Australi nadal wałkują ale na swoi sposób...
Jak kiedyś sypały się overy , late gole i łamaki tak teraz pobawią się inaczej... A to X a to underki...

Brisbane ewidentnie przyjechali tu po remis dziś
Goście nawet nie kwapili się wykonać różny w 97 min...
Pokaż mi taki zespół topowy gdzie każdy walczy o wyrwanie 3 pkt

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4100
qowalsky6 1,7M

qowalsky6

Znawca A-League
Za chwilę...
Oryginał Rivalry, Victory vs Reds...
Można dużo pisać, a to i tak nie przekłada się na końcowy wynik. Za chwilę mecz z podtekstami, do tego sędzia taki nie zawsze widzący co się dzieje na boisku, Pan Li na trybunach (prywatny samolot - wiadomo), piłkarze (sprawdziłem skład jakby kto pytał), którzy "powinni" coś sobie i przeciwnikom udowodnić (kto zna, ten wie)... So, well,
Pobrałem łączony zakład: 1x + over 2,5 + bts= @ 2,85 za miedziaka! GL! KTF!
Edit
Ft 2-1, 😉ale to nie był super mecz umówmy się 😁

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2484
Prince de Belial 3,3M

Prince de Belial

Forum VIP
Za chwilę...
Oryginał Rivalry, Victory vs Reds...
Można dużo pisać, a to i tak nie przekłada się na końcowy wynik. Za chwilę mecz z podtekstami, do tego sędzia taki nie zawsze widzący co się dzieje na boisku, Pan Li na trybunach (prywatny samolot - wiadomo), piłkarze (sprawdziłem skład jakby kto pytał), którzy "powinni" coś sobie i przeciwnikom udowodnić (kto zna, ten wie)... So, well,
Pobrałem łączony zakład: 1x + over 2,5 + bts= @ 2,85 za miedziaka! GL! KTF!
na razie dobrze to wygląda, już miałem post przygotowany i wejść w over 0.5ht (czekałem na kurs) ale gospodarze za sprawą Nikosia strzelili na 1:0

Zaryzykuję jeszcze over 1.5ht po 2.1 Betfair

Melbourne Victory 1-0 Adelaide United
26'
over 1.5HT
2.1
Betfair

Otrzymane punkty reputacji: +1167
Do góry Bottom