>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

A-League

snajp 850,9K

snajp

Użytkownik
Ja jutro liczę na solidny rewanż za puchar ze strony "V" i te 6-1 Byków z Glory do niczego mnie nie przekonuje a tym bardziej ostatnia wtopa z Jets.

VICTORY (-1,5) @ 2.50
VICTORY (-2,5) @ 4.55

Chęć rewanżu ze strony "V" i obrona godności przez Bulls może tu doprowadzić do ostrego spotkania obfitującego w kartki, dlatego postanowiłem poszperać trochę w kierunku jutrzejszego sędziego.

Jack Morgan w tym sezonie jeszcze nie sędziował w AL ale tamten sezon całkiem soczysty

Bez nazwy3.png

over 4,5 kartek @ 2.17
Czerwona @ 4.25
A jednak jak na razie KUPA!!!
Musiałem wyłączyć w 65' bo ..... idź Pan w ch.........
Nawet Morgan jakiś taki wesoły dzisiaj .

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1397
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Melbourne,
Jest 2-1, zgodnie z rozpiska grania przeciw Bulls, over 3,5 po @ 3,0 za drobne w końcówce pobiorę. KTF!
Edit
Głupia sprawa, grałem live overa z myślą o 3-1, a to Bulls cisnęło i mogło być 2-2.
Ft 2-1...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +995
lighter 573

lighter

Użytkownik
Odnoszę wrażenie, że ta liga traci coraz bardziej na atrakcyjności. Kiedyś mecze z dużą ilością goli i rogów były standardem, dziś tylko rzadkim wyjątkiem. Zastanawiam sie, co jest przyczyną takiego stanu rzeczy. Trenerzy, którzy próbują wprowadzać coraz bardziej skomplikowane rozwiązania taktyczne dla zawodników słabej jakości? Bo raczej nie nawarstwienie meczów i zmęczenie (tak jak często dzieje się w Europie). Początek sezonu w Australii byłby owocnym dla ludzi szukających underow, zwłaszcza cornerow. Szkoda, bo poluzowanie taktyczne i mecze z wieloma okazjami były w zasadzie jedynym atutem tej ligi. Teraz nie ma na czym zawiesić oka.

Otrzymane punkty reputacji: +408
Baqu 1,4M

Baqu

Forum VIP
Odnoszę wrażenie, że ta liga traci coraz bardziej na atrakcyjności. Kiedyś mecze z dużą ilością goli i rogów były standardem, dziś tylko rzadkim wyjątkiem. Zastanawiam sie, co jest przyczyną takiego stanu rzeczy. Trenerzy, którzy próbują wprowadzać coraz bardziej skomplikowane rozwiązania taktyczne dla zawodników słabej jakości? Bo raczej nie nawarstwienie meczów i zmęczenie (tak jak często dzieje się w Europie). Początek sezonu w Australii byłby owocnym dla ludzi szukających underow, zwłaszcza cornerow. Szkoda, bo poluzowanie taktyczne i mecze z wieloma okazjami były w zasadzie jedynym atutem tej ligi. Teraz nie ma na czym zawiesić oka.
ale na podstawie czego odnosisz takie wrażenie ? statystyki sa zgola odmienne, A-League nadal nalezy do czolowych lig pod względem bramek. Oczywiscie jest liga Singapurska czy Finlandzka gdzie te srednie sa jeszcze wieksze aczkolwiek srednia 2.71 to tak zle ? ok w poprzednim sezonie bylo 3.33 wiec mamy spadek ale to dopiero poczatek sezonu a byly juz piekne wynii jak 6:1 2:3 czy 4:3. Fakt - do ligi dolaczylo Auckland z mega solidna obrona oraz mielismy juz dwa wyniki 0:0 ale czy nie jest tak ze dobry typer przewiduje wyniki lepiej niz publika ? nie mozna zakladac ze jakis mecz zawsze sie skonczy 5:5 i grac wszystko co popadnie bo to droga do marazmu i wyzerowania budżetu. Mnie ta liga nadal MEGA cieszy gdyz 1/4 bramek pada po 76 minucie a kursy nadal pozostaja wysokie i dosc latwo mozna na tym zarobić. pozdrawiam i życzę powrotu na zielony szlak ☘

na razie mamy 70' i poczekam aż kurs urośnie

79'
Western United 0-1 Melbourne City
Over 1.5 był zryw gospodarzy ale jak sie w bramke nie potrafi strzelic to ciezko o gola :rolleyes:
2.02
Betfair

btw możesz tez zaczac obstawiac lige polska ;-) => https://x.com/laczynaskobieca/status/1853371000785650093

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +995
perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
Ta liga jest tak gówniana, że to się niczym od 5 ligi nie różni, totalny szrot piłkarski bez jakości, w ataku gra jakiś Ibusuki co nawet piłki nie potrafi przyjąć. Ja się wypisuje z tej komicznej ligi, bo jakbym oglądał i obstawiał orlik w Mławie.

majekx 904,9K

majekx

Znawca A-League
01.11. 09:35
Brisbane Roar
Brisbane Roar -
Sydney FC
Sydney FC
Wygrana SFC

02.11. 05:00
Wellington Phoenix
Wellington Phoenix -
Auckland FC
Auckland FC
Prawdziwy sprawdzian dla Auckland - btts

02.11. 07:00
Central Coast Mariners
Central Coast Mariners -
Perth Glory
Perth Glory
Wygrana CCM

02.11. 09:35
WS Wanderers
WS Wanderers -
Adelaide United
Adelaide United
Nie wiem co o tym meczy myśleć - pass

03.11. 06:00
Melbourne Victory
Melbourne Victory -
Macarthur FC
Macarthur FC
To może być fajne spotkanie. Btts + ov2,5

04.11. 09:00
Western United
Western United -
Melbourne City
Melbourne City
City muszą odreagować po derbach - wygrana City
Hm... kula była tym razem pomocna.

Podsumowanie zespołów:

skala:
1 - tragedia
5 - mocny zespół

Sydney FC - 4 (na podstawie skrótu) - zagrali odważnie, otwarcie i zdobyli na wyjeździe 3 pkt
Brisbane - 3 (na podstawie skrótu) - stracili 3 gole, ale i potrafili strzelić 2 bramki
Phoenix - 2 (na podstawie skrótu) - niewiele się działo na boisku, gdyby nie bramkarz najprawdopodobniej mecz zakończył by sie wynikiem 0:0
Auckland - 2 (na podstawie skrótu) - niewiele się działo na boisku, gdyby nie bramkarz najprawdopodobniej mecz zakończył by sie wynikiem 0:0
Perth - 2 (na podstawie 2 połowy) - niewiele mieli do powiedzenia, punkt zdobyty tylko dzięki nieporadności napastników marynarzy
CCM - 3 (na podstawie 2 połowy) - remis z Perth to zdecydowanie za mało. Potrafili stworzyć okazję, ale zabrakło tego ostatniego przyłożenia nogi
Adelaida - 4 (na podstawie meczu) - blisko ideału, ofensywa funkcjonowała idealnie.. ale obrona stanowczo za dużo pozwalała napastnikom WSW
WSW - 3 (na podstawie meczu) - gdyby nie błędy bramkarza to 3 punkty zostały by w Sydney
City - 3 (na podstawie skrótu) - to musiało być nudne spotkanie. 2 pkt+1pkt za wygraną.
Western United - 2 (na podstawie skrótu) - jak wyżej. Przegrana, ale minimalnie - czyli tylko 2 pkt. Te 2 pkt to bardziej awansem, ponieważ tutaj nikomu nie chciało się biegać za piłką. Mecze w tygodniu, od dawna, nie są mocną stroną na antypodach.
Victory - 4 (na podstawie skrótu) - Dużo szans, piękny gol Piscopo. Tutaj wynik mógł być dużo wyższy.
Macatrhur - 3 (na podstawie skrótu) - prowadzili, by ostatecznie przegrać. Germain z golem, Kurto kilka razy ratował zespół, kilka razy dopisało szczęście... ale to za mało na Victory.

SFC - 11
Macarthur - 11
Victory - 10
Auckland - 10
CCM - 10
Nixi - 9
WSW - 9
WU - 8
City - 8
Jets - 7
Adelaide -7
Roar - 5
Perth - 4

I jeszcze dodam mały wykres formy:

obraz_2024-11-04_150831535.png

Co widać? Victory po falstarcie, zaczęło grać. Perth nadal na dnie, Adelaida ma wzrost formy, za to na drugim biegunie znaleźli się WU i Nixi.

Najbliższa seria spotkań:

08.11. 09:35
WS Wanderers
WS Wanderers -
Newcastle Jets
Newcastle Jets
Btts+ov2,5 - WSW muszą powalczyć o wygraną.. i jeżeli tylko Jets coś wyjdzie to będzie gol.. a to oznacza bardzo duszą szansę na gole z obu stron.

09.11. 07:00
Melbourne Victory
Melbourne Victory -
Brisbane Roar
Brisbane Roar
Wygrana Victory. Są zdecydowanie na fali i tylko katastrofa może zapobiec zdobyciu przez nich 3 pkt w meczu z Roar

09.11. 09:35
Adelaide United
Adelaide United -
Western United
Western United
Wygrana Adelaidy i pokuszę się nawet o HA-1 na gospodarzy, jeżeli kurs będzie > ~@2,8. Jeżeli pójdą za ciosem to gole stadionie będą. To może być ciężki sprawdzian dla Filipa. W gole WU jakoś dużo słabiej wierzę

10.11. 06:00
Central Coast Mariners
Central Coast Mariners -
Wellington Phoenix
Wellington Phoenix
Zapowiada się ciekawie. Nixi muszą odbić sobie mecz z Auckland. CCM wygląda fajnie (mimo, iż wróżyłem im pożarcie w tym sezonie). Jak na razie - PASS

10.11. 08:00
Sydney FC
Sydney FC -
Macarthur FC
Macarthur FC
Wygrana SFC. Jak na razie ta maszyna funkcjonuje bardzo dobrze. Macarthur po rozgromieniu Perth musieli uznać wyższość Victory i Jets. SFC bardziej przypomina V więc i tutaj nie spodziewam się niespodzianki.

10.11. 10:45
Perth Glory
Perth Glory -
Melbourne City
Melbourne City
Wygrana City + under2,5 - Perth - drugi mecz Glory w Perth w tym sezonie. Po meczy z Nixami napisałem: Perth 1 (na podstawie 2 połowy) - dno dna... aż szkoda takich zawodników jak Sail, Taggart czy Gomulka . Patrząc na postawę Perth i City - City powinno to wygrać, z drugiej strony, mogą chcieć wygrać najniższym nakładem sił, a to może oznaczać szachy. Obym się mylił, ale ten mecz wydaje mi się, że może być najgorszym w tej serii.

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4327
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Odnoszę wrażenie, że ta liga traci coraz bardziej na atrakcyjności. Kiedyś mecze z dużą ilością goli i rogów były standardem, dziś tylko rzadkim wyjątkiem. Zastanawiam sie, co jest przyczyną takiego stanu rzeczy.
Pierdylion razy to analizowalismy przez ostatnie 4 sezony. Wystarczy poczytać nasze posty. Wszyscy mieliśmy rację.
Post automatycznie złączony:

Ta liga zawsze była sportowym śmietnikiem, ale nadrabiali wesołą grą, były rogi i kartki a teraz to liga ułomnych sportowo
No nie zawsze, znam gorsze ligi, w których nie grały gwiazdy na emeryturze ale jednak gwiazdy 😉 Ot choćbym ekstraklapa...
Post automatycznie złączony:

Hm... kula była tym razem pomocna.

Podsumowanie zespołów:

skala:
1 - tragedia
5 - mocny zespół

SFC - 11
Macarthur - 11
Victory - 10
Auckland - 10
CCM - 10
Nixi - 9
WSW - 9
WU - 8
City - 8
Jets - 7
Adelaide -7
Roar - 5
Perth - 4
Niby punktacja ok, ale Byki z Sydney na 1 miejscu? Moim zdaniem Bulls gdyby nie Filip byłyby w dolnej części tego zestawienia

No i morał tej wypowiedzi: Australię albo się kocha (patrz mecz WSW vs Reds), albo nienawidzi (duża część spotkań 1,2 i 3 kolejki). Po prostu...
Sie ma wariaci!!!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2342
majekx 904,9K

majekx

Znawca A-League
Niby punktacja ok, ale Byki z Sydney na 1 miejscu? Moim zdaniem Bulls gdyby nie Filip byłyby w dolnej części tego zestawienia
SFC tutaj bym bronił. Macarthur, no też się mocno zastanawiam. Rozjechali Perth, później dwa łamaki, gdzie prowadzili... Nadspodziewanie mam ich wysoko, ale i Jets i Victory zagrały dobre spotkania. Gdyby nie Filip tych punktów na pewno by było mniej. A fakt jest taki, że przy golu Piscopo czy przy karnym nie miał nic do powiedzenia. To samo przy drugim golu Adamsa. Macarthur ma pecha do bramek, które weszły by i w dużo lepszych ligach.

Otrzymane punkty reputacji: +1340
Baqu 1,4M

Baqu

Forum VIP
qowalsky6 napisał:
Sie ma wariaci!!!
G’day mate !

Dzisiaj mamy ciekawy pojedynek w AFC

1000003511.jpg

W normalnych okolicznościach Shanghai Shenhua powinien rozjechać kangury aczkolwiek dwa dni temu mieli ostatni mega ciężki mecz w lidze + dystans stąd dość wysokie kursy. Skutski ustawia ekipę ofensywnie gdyż ma kim straszyć. W ostatnim spotkaniu w AFC "Chińczycy" oddali aż 12 strzałów na bramkę Kawasaki i pewnie wygrali 2:0. Poczekam na składy i zastanowię się czy nie wskoczyć w BTS.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2526
snajp 850,9K

snajp

Użytkownik
Baqu Baqu
Patrząc na to co nam prezentują obie ekipy to widzę tu Twojego BTS-a po @ 3.30 ;)
CCM over 2,5 Kartki @ 2.5
Kaltak już w 2' ŻK ostatnio też myślałem , że wyleci z boiska dletego spróbuję lekko czerwo w meczu @ 8.00

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +588
Baqu 1,4M

Baqu

Forum VIP
Baqu Baqu
Patrząc na to co nam prezentują obie ekipy to widzę tu Twojego BTS-a po @ 3.30
CCM over 2,5 Kartki @ 2.5
Kaltak już w 2' ŻK ostatnio też myślałem , że wyleci z boiska dletego spróbuję lekko czerwo w meczu @ 8.00
W pierwszej połowie Marynarze bili głowa w mur ale mieli swoje okazje. Teraz dwa szybkie podbrudkowe i jednak to pokazuje doświadczenie i ogranie tych zawodników. Faktycznie teraz byś wygląda dobrze... Ja poszukam jeszcze brameczki pod koniec meczu. Strzelili w najgorszym momencie czyli w 75' więc mi się odechciało.

Brawo brawo Marynarze! Należało wam się 👏

xG 1.87 do 0.6 gości.

Skubance ostatnia akcja meczu

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +998
Do góry Bottom