>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A breath of experience, play to win by Profesorek

profesorek 42

profesorek

Użytkownik
New York Knicks-Boston Celtics
(USA, NBA) ???? Typ: Over 192.5
Kurs: 2.02
Stawka: 100j
Buk:
Bet365
Wynik: 106:104
Rozliczenie: ✅ 102j

Skoro święta to trzeba &quot;rozpakować&quot; sezon. W pierwszym meczu liczę na solidną ofensywę i sporo punktów. Sezon muszą zacząć od mocnego uderzenia ;)
Dobry mecz ???? oby więcej takich.​

profesorek 42

profesorek

Użytkownik
Los Angeles Lakers-Chicago Bulls
(USA, NBA) ???? Typ: 1 (+4 azjan Lakers)
Kurs: 1.95
Buk:
Bet365
Wynik: 87:88
Rozliczenie: ✅ 95j
Myślę, że Lakers to wygrają, ale wole podeprzeć się handi.​

profesorek 42

profesorek

Użytkownik
Arsenal Londyn - Wolverhampton
(ANGLIA, Premier League) ⚽ Typ: 1 (-2.5 Arsenal)
Kurs: 2.60
Buk:
Bet365
Wynik: 1:1
Rozliczenie: ⛔ 100j
Arsenal ostatnie wysokie zwycięstwo zanotował 4 kolejki temu z Wigan, a później co najwyżej skromne jednobramkowe (Aston Villa, Everton) lub porażki (Man City). Sądzę, że podopiecznych Wengera stać na solidną wygraną. Zastanawiałem się jeszcze czy nie zagrać typu: Van Persie strzeli, ale kurs 1.40 raczej mnie nie zachęca, można też spróbować zagrać, że Wolves nie strzelą (w bet365 kurs około 1.80). Swoją drogą mam nadzieję, że piłka nożna zacznie mi tak pięknie wchodzić jak typy z NBA, które na pewno jakieś dzisiaj podam - minimum jeden​

profesorek 42

profesorek

Użytkownik
Swansea City - QPR
(ANGLIA, Premier League) ⚽ Typ: Liczba kartek - Over 3.5
Kurs: 2.20
Buk:
Bet365
Wynik: 4 (1:3)
Rozliczenie: ✅ 220j
Spotkanie dwóch sąsiadujących ze sobą w lidze beniaminków zapowiada się nad wyraz ciekawie. Obydwie ekipy zaliczyły w ostatniej kolejce skromne, ale jednak porażki. Gospodarze ulegli tylko 1:0 Evertonowi a goście 2:3 Czarnym kotom.
Sędzią tego spotkania jest Lee Probert. Jest to sędzia który raczej nie sypie kartkami z rękawa, ale patrząc na fakt, że grają ze sobą sąsiedzi z tabeli jest to ważny mecz. Zapowiada się zatem ostra walka i sądzę, ze pan Probert będzie musiał sobie ustawić graczy pokazując kilka kartoników.
W tym sezonie pan Probert w 10 spotkaniach pokazał 27 zółtych kartoników i ani jednego czerwonego. Najwięcej, bo aż 5 zółtych kartek pokazał w meczu Chelsea z Liverpoolem.
W ostatnich latach pan Probert miał średnią liczbę kartek na mecz nie przekraczającą 3, ale śmiem wątpić czy w tym meczu uda mu się choćby zbliżyć do średniej z przed lat.
Ten mecz dla obu ekip jest bardzo ważny, gdyż jeżeli wygrają piłakrze Swansea odskoczą od QPR aż na 5 &quot;oczek&quot;. W przypadku wygranej gości gospodarze przesuną się w tabeli za nich o 1 punkt. Liczę na twardą brytyjską piłkę oraz na to, że pan Probert będzie miał dużo pracy. W końcu kiedyś musi mieć mecze z liczbą kartek ponad średnią.
Analiza specjalnie dla Dziubola ;)

profesorek 42

profesorek

Użytkownik
New Jersey Nets-Atlanta Hawks
(USA, NBA) ???? Typ: Over 182.5
Kurs: 2.02
Buk:
Bet365
Wynik:
70:106
Jestem zawiedziony, że bet365 nie wystawiło do tej pory oferty na mecz Boston Celtic z Miami Heat, gdyż twierdzę, że to będzie dobry mecz. Szkoda, a już zastanawiałem się co by w tamtym meczu postawić.​

profesorek 42

profesorek

Użytkownik
Norwich-Tottenham
(ANGLIA, Premier League) ⚽ Typ: HT - X
Kurs: 2.40
Buk:
Bet365
Wynik: 0:0
Rozliczenie: ✅ 140j
Pewien mądry człowiek kiedyś mi powiedział: &quot;Nie wiesz co typować, daj remis do przerwy&quot; myślę, że dzisiaj ta złota rada znajdzie zastosowanie gdyż Norwich jest u siebie nie obliczalne, a Tottenham musi kiedyś się potknąć. Mam wrażenie, że będzie to w pierwszej połowie nad wyraz nudny mecz, a rozkręci się po przerwie kiedy to piłkarzy zmotywują trenerzy, wytkną im w szatniach błędy, podpowiedzą jak grać czego unikać, a co robić.​

profesorek 42

profesorek

Użytkownik
Los Angeles Lakers - Utah Jazz
(USA, NBA) ???? Typ: 1 (-4.5 Lakers)
Kurs: 1.90
Buk:
Bet365
Wynik: 96:71
Rozliczenie: ✅ 90j

Miami Heat - Boston Celtics
(USA, NBA) ???? Typ: Over 191.5
Kurs: 2.30
Buk:
Bet365
Wynik: 115:107
Rozliczenie: ✅ 130j
Mam nadzieję, że oba typy i ten wcześniejszy wejdą tak pięknie jak wcześniejsze.
Typ na Heat z Celtics jest ciut ryzykowny, ale po takim kursie warty zagrania.​

Otrzymane punkty reputacji: +2
profesorek 42

profesorek

Użytkownik
STATYSTYKI #140-#160
Liczba typów: 20
Trafione/Nietrafione/Zwroty: 13/7/0
Skuteczność: 65%
Zainwestowane: 2000j
Wygrane: 2817j
Zysk: ✅ 817j
YELD: ✅40,85%
YELD #1-#160: ✅ 23,87%
Zainwestowane/Wygrane: 16000j/19819j

profesorek 42

profesorek

Użytkownik
Golden State Warriors-New York Knicks
(USA, NBA) ???? Typ: Under 200.5
Kurs: 2.00
Buk:
Bet365
Wynik: 92:78
Rozliczenie: ✅ 100j
San Antonio Spurs-Los Angeles Clippers (USA, NBA) ???? Typ: 2 (+3.5 Clippers)
Buk:
Bet365
Wynik: 115:90
Zobaczycie, że Clippers będą groźni w tym sezonie.​

profesorek 42

profesorek

Użytkownik
Dobra trzeba wziąć się w garść i wreszcie coś ugrać.
Wolves-Chelsea
(ANGLIA, Premier League) ⚽
Phoenix Suns-Golden State Warriors
(USA, NBA) ???? Typ: 2, 1
Kurs: 2.25 (1.50, 1.50)
Buk:
BAH
Wynik: 1:2, 102:91
Rozliczenie:
✅ 125j
Niestety Bet365 nie wystawiło kursów jeszcze na mecz słońc więc z przymusu typ w bet-at-home.
A teraz co nie co o typach.
Wolves z Chelsea:
Ten mecz jest ważny dla Chelsea bo czołówka się oddala i każda następna strata punktów to nie tyle oddalanie się od mistrzostwa, bo o to już będzie arcy ciężko, a oddalanie się LM, a taki klub jak Chelsea nie może sobie na to pozwolić. Poza tym AVB znalazł się pod ścianą, każda kolejny remis bądź porażka to będzie kolejny gwóźdź do trumny. Ten mecz The Blues muszą wygrać, a ten moment wydaje się być idealny, bo 16 drużyna PL nie wygrała od dawna a 3 ostatnie mecze zremisowała.
Suns z Warriors:
Suns mają statystyke wygranych i porażek na poziomie 1-3 to dość słabo jak na drużynę która chce walczyć o play-offy, więc wygrana w tym meczu to wręcz konieczność. Warriors mają wygrane i przegrane na poziomie 2-2 porażki z 76ers i Clippers, a wygrane z takimi ekipami jak Bulls i Knicks. Warriors mają trochę formę w kratkę, najpierw przegrana później 2 wygrane i znowu przegrana. Liczę na Nasha, Gortata i spółkę że zrobią swoje.​

profesorek 42

profesorek

Użytkownik
Manchester City-Liverpool
(ANGLIA, Premier League) ⚽ Typ: Over 2.5
Buk:
Bet365
Wynik: 3:0
Rozliczenie:
✅ 95j
Krótko o typie:
The Citizens i The Reds ostatnio coś na bakier z bramkami, no może poza ostatnim meczem Liverpoolu gdzie było 3:1, a tak to nie więcej jak 2 bramki na mecz. Manchester jak gra z drużynami z góry tabeli potrafi strzelać i są to mecze zazwyczaj over 2.5 (przynajmniej w tym sezonie). Przypomnę wam kilka takich meczy: z Tottenhamem 5:1, z United 6:1, z Chelsea 1:2 i tylko z Arsenalem w meczu było 1:0.
Ostatni mecz z Liverpoolem podopieczni Manciniego zakończyli podziałem punktów (1:1).
Jako ciekawostkę dodam, że City w tym sezonie ma 14 meczy na over 2.5, a 5 na under, natomiast Liverpool ma 5 meczy na over 2.5, a 14 na under. Jaki z tego wniosek? Łącznie to daje 50% meczy na over i 50% meczy na under, a skoro pierwszy mecz był na under, to czemu drugi nie miałby być na over? ;)

profesorek 42

profesorek

Użytkownik
Tottenham-West Brom
(ANGLIA, Premier League) ⚽ Typ: X2
Kurs: 3.25
Buk:
Bet365
Wynik: 1:0

Powiem krótko. W drużynie Tottenhamu zabraknie: Lennona, Kinga i Parkera i dodam jeszcze ze WBA ostatnio urwali punkty City wystarczy? Jak dla mnie to dostateczne argumenty i warte zagrania tego typu.​

profesorek 42

profesorek

Użytkownik
Phoenix Suns-Portland Trailblazers
(USA, NBA) ???? Typ: Marcin Gortat Over 11.5 pkt
Kurs:1.83
Buk:
Bet365
Wynik: 12 pkt.
Rozliczenie: ✅ 83j
Myślę, że Marcin po ostatnim double-double będzie pozytywnie nakręcony i rzuci sporo oczek. Oczywiście o ile coach da mu również tak jak ostatnio prawie 38 minut grania to jestem o ten typ spokojny.​

profesorek 42

profesorek

Użytkownik
Biegi narciarskie - Val di Fiemme
(WŁOCHY, TdS) Typ: Zwyciężczyni biegu - Justyna Kowalczyk
Kurs: 2.30
Buk:
Bet365
Wynik: 1
Rozliczenie: ✅ 130j ????
Po pierwsze Justyna pobiegnie w stylu który jej bardziej pasuje - klasyk
Po drugie ta trasa w Val di Fiemme bardzo leży Justynie
Po trzecie i ostatnie Justyna jest nie do zdarcia na podbiegach, a przecież we Włoszech jest najtrudniejszy podbieg w całym TdS i chyba całym sezonie.​

profesorek 42

profesorek

Użytkownik
Detroit Pistons-New York Knicks
(USA, NBA) ????
San Antonio Spurs-Denver Nuggets
(USA, NBA) ???? Typ: 2, 1
Kurs: 2.27 (1.47, 1.54)
Buk:
Bet365
Wynik: 80:103, 121:117