sam bardzo dobrze pamiętam jak biegałem codziennie grać kupon za 2 zł i naturalnie nie wchodził, bo grube kursy się grało ;D
ale jaka była radość gdy stawiając za 2 zł wygrało się 100 zł?
to nic, że i tak wychodziło się na minus, ale szczęście było nie z tej ziemi.
pierwsze zarobione pieniądze xD
jeśli chodzi o puszczanie kuponów przez obsługę ziemniaka to jestem przeciwko temu, aby grały osoby powiedzmy w wieku poniżej 15 lat... 16-17 lat to jednak jest już początek szkoły średniej, wygląda się znacznie dojrzalej no i w głowie już trochę poukładane, można jakieś wnioski ze swojego grania wyciągać i kształcić się w kierunku bukmacherskim ;D
a jeśli chodzi o granie u bukmachera internetowego to też nie ma żadnych problemów jeśli jest się nieletnim, wystarczy mieć starszego brata lub siostrę, który/a zgodzi się na założenie konta.
ot, takie moje skromne przemyślenia ;-)
ale jaka była radość gdy stawiając za 2 zł wygrało się 100 zł?
to nic, że i tak wychodziło się na minus, ale szczęście było nie z tej ziemi.
pierwsze zarobione pieniądze xD
jeśli chodzi o puszczanie kuponów przez obsługę ziemniaka to jestem przeciwko temu, aby grały osoby powiedzmy w wieku poniżej 15 lat... 16-17 lat to jednak jest już początek szkoły średniej, wygląda się znacznie dojrzalej no i w głowie już trochę poukładane, można jakieś wnioski ze swojego grania wyciągać i kształcić się w kierunku bukmacherskim ;D
a jeśli chodzi o granie u bukmachera internetowego to też nie ma żadnych problemów jeśli jest się nieletnim, wystarczy mieć starszego brata lub siostrę, który/a zgodzi się na założenie konta.
ot, takie moje skromne przemyślenia ;-)