... a bramki są dwie!
Witam.
W moim kolejnym podejściu zaprezentuję swój sposób na grę u bukmachera. Na mój system gry wskazuje nazwa tematu. Będę typował tylko i wyłącznie over 1,5 bramki w meczach piłki nożnej (liczę na co najmniej dwie bramki w meczu).
To jak będę grał zaprezentuję na przykładowym kuponie, który zamieszczam poniżej.
Kupon #1 (1/1) <- #1 to ogólna numeracja wszystkich kuponów, które pojawią się w temacie. Liczby w nawiasie to informacja o serii i kuponie w danej serii, czyli można powiedzieć, że jest to seria 1 / kupon 1. W każdej serii zamierzam postawić 4 lub 5 kuponów. Zaczynam od stawki 5j, którą później może zwiększę. W każdym kuponie będę zamieszczał 2 - 3 zdarzenia over 1,5.
Wytłumaczę teraz jak będzie wyglądała sama gra, stawkowanie i zarządzanie saldem.
Załóżmy, że kupon pierwszy postawiłem za 5j z trzema zdarzeniami, gdzie kurs ogólny wyniósł 1,84. Wszystkie mecze weszły dzięki czemu wygrałem 9,2j, co daje 4,2j zysku.
Kolejny kupon z kursem np. 1,79 stawiam za całą wygraną stawkę (gram all in). Jeśli przegram seria się kończy i zaczynam kolejną od nowa. W przypadku wygranej mam na koncie 16,47j, co daje 7,27j zysku. W tym momencie pojawia się ważny punkt w całym systemie gry. W momencie gdy zysk wynosi więcej niż stawka przeznaczona na pierwszy kupon w serii odkładam kwotę 5j do "banku", dzięki czemu zabezpieczam się przed niepowodzeniem w kolejnym kuponie. Jeśli przegram to nic nie tracę i mogę spokojnie rozpoczynać kolejną serię. Tak będzie wyglądało to do 4 lub 5 kuponu.
To tyle teorii. Reszta mam nadzieję zostanie dobrze zobrazowana podczas mojej gry.
Stawiam głównie mecze ligowe, jednak dziś zrobię wyjątek i postawię mecze
LE. Za chwilę pierwsze kupony. Zapraszam do śledzenia tematu.