>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

90minut

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Małysz - Ammann | 2 - 1,80
Stawka: 50 zł

Ito - Stoch | 2 - 1,85
Stawka: 20 zł

Loitzl - Neumayer | 1 - 1,55

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Chelsea - Bolton | under 2,5 - 2,20

Ostatnio fatalnie grają, myślałem że w meczu z Arsenalem się przebudzą i byłem w błędzie. Nie wykluczam że Chelsea wygra, ale wątpię by pokryli handicap. Jeśli zwycięstwo to raczej skromne, także jeśli ktoś ma możliwość by obstawić handi typu +2,+3 to będzie dobry bet moim zdaniem. Najokazalej jednak wygląda under w tym meczu. Nie wiem czemu kursy są tak wysokie. Bolton ostatnio gra naprawdę dobrze, niedawno Manchester City który jest w formie męczył się z nimi ostatecznie wygrywając 1:0. Wątpię żeby słabe ostatnimi czasy Chelsea wywalczyło lepszy rezultat. Do tego największe gwiazdy The Blues zawodzą. W ostatnim meczu zawiodłem się na Lampardzie, bo myślałem że to on trochę ożywi grą londyńskiej ekipy. Kursy dla mnie są nie poważne, Bolton tym meczem może wyprzedzić The Blues w tabeli, a bukmacherzy na ich zwycięstwo dają kurs 9 ? Do tego gospodarze mają problem ze zdobywaniem bramek, a nawet kreowaniem sobie dogodnych sytuacji. Liczę na underowy wynik w tym meczu.

Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers | 1 (1.połowa) - 1,50
Stawka: 30 zł

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Liverpool - Bolton | x2 - 2,04

Liverpool w ostatnim meczu dał ciała. Wszyscy liczyli na ich zwycięstwo, ale wyszło bardzo źle i porażka z Wilkami skompromitowała zespół z Liverpoolu. Bolton gra naprawdę solidnie. W meczu na SB prezentowali się naprawdę okazale, mieli także swoje okazje. Grali z polotem, dobrze funkcjonowała współpraca pomocników z napastnikami. Dobrze grali w destrukcji a także popełniali mało błędów własnych. Teoretycznie Liverpool gra u siebie bardzo dobrze, ale ostatnia kolejka pokazała że mają problemy w ostatnim czasie, widocznie przerwa im nie służy.

Birmingham - Arsenal | x (1.połowa) - 2,25

Birmingham potrafi grać z silnymi zespołami. W pierwszej połowie tracą mało bramek, gorzej wypadają zaś drugie odsłony meczu. Przewiduję ciężką przeprawę Kanonierów zważywszy na to że grają na wyjeździe oraz sam potencjał rywala.W ostatnim meczu defensywa Arsenalu się nie popisała i straciła aż 2 bramki z zespołem Wigan. Birmingham w tabeli jest dość nisko, tuż nad strefą spadkową, ale nie należy lekceważyć tego rywala. Myślę że do przerwy ujrzymy wynik remisowy.

Ako: 4,59

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Popieram twój typ na Bolton drużyna Owena Coyla w tym sezonie gra znakomicie gdyby nie pech z meczu z Chelsea to być może dzisiaj byli by bogatsi o 3pkt. a na pewno o jeden. Dzisiaj grają z Liverpoolem który przegrał Wolves ostanio po fatalnym spotkaniu drużyna grała bez skład i ładu prawdopodobnie to jeden z ostatnich meczów Roya Hodsona właściciele Liverpoolu są wściekli na niego za obrazę kibiców a w dodatku jego podopieczni nie prezentują pokładanych w nich nadziei. Jak będzie zobaczymy życzę powodzenia.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Liverpool - Bolton | x2 - 2,04 ⛔ 2:1
Birmingham - Arsenal | x (1.połowa) - 2,25 ⛔ 0:1
Ako: 4,59
✅ 93,50 zł
Birmingham - Arsenal | x (1.połowa) - 2,25
Stawka: 87 zł
Limit pecha na dziś chyba wyczerpałem.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Rangers - Celtic | 1 - 2,00

Mimo że są to derby to stawiam na Rangersów. Celtic gra katastrofalnie, powinni zainwestować w końcu w dobrego napastnika. Rangersi na ich tle wypadają dużo lepiej, mimo że różnica punktowa w tabeli jest niewielka. Zwycięstwa Celticu są bardzo często wymęczone, do tego w ostatnim czasie wpadły niepotrzebne remisy. Celtic ma problemy z drużynami głęboko się broniącymi, ale ma jeszcze większe problemy z drużynami grającymi ofensywnie, które nie boją się pograć piłką. Do tego w ekipie Celticu nie wystąpi ważne ogniwo zespołu Scott Brown. Tak jak powiedziałem pomimo że są to derby to warto postawić na Rangersów.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Rangers - Celtic | 1 - 2,00 ⛔ 0:2
⛔ 43,50 zł

Na razie przerwa w podawaniu &quot;konkretnych&quot; typów w temacie.

Arsenal - Manchester City | 1 - 1,80
Wolves - Chelsea | 2 - 1,52
Aston Villa - Sunderland | 1 - 2,10
Bolton - Wigan | 1 - 1,72
Newcastle - Westa Ham | x2 - 1,71
Blackburn - Liverpool | 1x - 1,57
Everton - Tottenham | x2 - 1,41

Ako: 37,41
Stawka: 2 zł

Do góry Bottom