r-o-b-i-n-h-o
Użytkownik
Oferta z Betsson
Zapraszam do dyskusji!
Ja widzę typ konkursowy, w którym nie ma żadnych podstaw do tego overu.Dyscyplina: Piłka Nożna Liga Polska
Godzina: 18:00
Spotkanie: Śląsk Wrocław - Korona Kielce
Typ: Więcej niż 3,5
Kurs: 3,40
Bukmacher: Bwin
Analiza: Witam po wczorajszym syto trafionym kursie 3,90 dziś pora na kolejny ładny kurs a mianowicie 3,40 który jest warty ryzyka. W dzisjszym spotkaniu Śląsk Wrocław bedzie podejmowac na własnym stadionie Korone Kilce . Śląsk aktualnie w tabeli ligowej zajmuje 5 pozycje z dorobkiem 13 pk i bilansem barmowym 13:12 a wiec strzelają jak i również tracą . Sląsk ostatnio w lidze pokonał 1-3 na wyjeździe Jagiellonie Białystok pokonali u siebie 2-0 Gornik Zabrze oraz w ostatniej kolejce przegrali na wyjeździe z MIstrzem Kraju a wiec Legią Warszawa 4-3 a wiec jak widac dużyna Sląska ma mocnych zawodników z przodu ale juz o obronie nie mozna powiedziec tego samego . Dzisiejsi goscie to zespół Korony Kielce , Który w tym sezonie był i nadal jest głownym kandydatem do spotku z ligi . Aktualnie zajmują przed ostatnia pozycje w tabeli z zaledwie 4 oczkami i bilansem bramkowym 5-17 . Ostatnio w lidze przegrali 2-0 na wyjeździe z rezerwami Legi , dostali ostre lanie 0-3 u siebie z JAgiellonią , którą to tą samą JAgiellonie Sląsk ograł na wyjeździe 1-3 gdzie opisałem to wyżej . No i w końcu w ostatniej kolejce wygrali 2-1 na własnym terenie z Podbeskidziem , przyznam szczerze ze oglądałem całe to spotkanie i gdyby nie 2 przypadkowe bramki dla Korony i gdyby nie Maciej Korzym który najwidoczniej nie chciał pokrzywdzic swoich dawanych kolegów to Podbeskidzie powinno to spotkanie spokojnie wygrac . Mysle że dzisiaj Śląsk na własnym stadionie nie da najmniejszych szans zespołowi z Kielc z taką obrona spokojnie powinni wcisnac im 3-4 gole ale równiez moga cos przy tym stracic bo obrona slaska tez nie jest mozna mysle ze wyniki bedzie w granicach 3-1 4-1 a wiec over 3,5 mysle ze jest jak najbardziej warty ryzyka . Warto rowniez dodac ze ostatnie spotkanie pomiedzy tymi zespoloami odbylo sie w Kielcach 31 maja i wtedy gora byli zawodnicy z Wrocławia którzy pokonali Korane az 1-5 !!!!
dlaczego ?Myślę, ze dobrym typem na dzisiaj jest zagranie Lecha. Skorża musi wygrać w końcu tak jak sami piłkarze, polecam! ????